Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Arxiu: Maig de 2011

blog

Sala de premsa
Arxiu: Maig de 2011

L’estudi d’arquitectura Pich Aguilera, membre de l’associació d’empreses 22@Network, ha dissenyat l’eix de sostenibilitat de la fira Construmat

L’estudi d’arquitectura Pich Aguilera, membre de l’associació d’empreses 22@Network, ha dissenyat l’eix de sostenibilitat de la fira Construmat

L’estudi d’arquitectura Pich Aguilera, membre de l’associació d’empreses 22@network, ha dissenyat l’eix de sostenibilitat de la Fira Construmat que s’ha celebrat del 16 al 21 de maig a Fira de Barcelona


Aquest any la fira s’ha estructurat en tres eixos: Sostenibilitat, Rehabilitació i Innovació i s’ha pogut veure què estan fent els diferents agents del sector de la construcció per transformar-se i canviar cap a un compromís mediambiental.


Dins de Construmat, una de les Fires de construcció europees més importants, s’ha explicat el sector des de múltiples disciplines (arquitectes, filòsofs, experts en gastronomia) sota el lema: “Edificar significa principalment habitar”. 


L’eix de sostenibilitat que ha ideat Pich Aguilera en col·laboració amb EIG-Eco Intelligent Growth ha posat de manifest com Catalunya està liderant i profunditzant en les característiques essencials de l’edificació en la realitat mediterrània i la seva contribució a la millora medi ambiental. Les propostes, tant a nivell de ciutat, com des del treball dels joves arquitectes ja tenen realitats en projectes concrets. 


La Fundació Step by Step per a la rehabilitació dels lesionats medul·lars signa un conveni de col·laboració amb la Fundació privada RCD Espanyol

La Fundació Step by Step per a la rehabilitació dels lesionats medul·lars signa un conveni de col·laboració amb la Fundació privada RCD Espanyol

La Fundació Step by Step (SbS), Centre de Rehabilitació per a Lesionats Medul·lars, ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Privada Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona.


A la signatura del conveni hi han assistit el conseller del RCD Espanyol i vicepresident executiu de la Fundació Privada RCD Espanyol de Barcelona, Antoni Fernández Teixidó, i el Fundador i President de la Fundació Step by Step, Frederic Crespo.


Amb aquest acord de col·laboració, la Fundació Privada RCD Espanyol de Barcelona vol donar suport a l’objectiu de la Fundació Step by Step d’aconseguir una millora de la qualitat de vida dels lesionats medul·lars i del seu entorn familiar.


La Fundació Privada RCD Espanyol de Barcelona es compromet també amb la projecció de la tasca que porta a terme la Fundació SbS, del seu ideari, filosofia i objectius, així com amb la difusió dels principals projectes d’investigació científica en l’àmbit de les lesions medul·lars que desenvolupa Step by Step. 


Fernández Teixidó ha assegurat que “valorem amb orgull poder difondre la magnífica tasca que fa la Fundacio Step by Step” i que “volem que la societat catalana sàpiga que els nostres colors són un motiu d’orgull que serveix per donar a conèixer tasques tan nobles com aquesta”.


Per la seva part, la Fundació Step by Step oferirà condicions especials en tractaments de fisioteràpia, formació i assessorament als socis del RCD Espanyol.


Crespo ha assegurat que amb la signatura d’aquest acord “la Fundació Step by Step vol donar a conèixer la seva tasca entre els lesionats medul·lars per tal que puguin obtenir una millor adaptació personal, mental, emocional i social a la nova situació.”


Amb la signatura d’aquest conveni de col·laboració, Step by Step ha esdevingut “Fundació Amiga” de la Fundació Privada RCD Espanyol de Barcelona i aquesta, “Fundació Associada” de la Fundació Step by Step. 


*Peu de foto: Frederic Crespo, Fundador i President de la Fundació Step by Step, i Antoni Fernández Teixidó, conseller del RCD Espanyol i vicepresident executiu de la Fundació Privada RCD Espanyol de Barcelona. 


Cinesa, del grup Odeon – UCI Cinemas, amplia de nou la seva xarxa de cinemes amb l’adquisició de dos complexes del Circuit Coliseo en el País Basc

Cinesa, del grup Odeon – UCI Cinemas, amplia de nou la seva xarxa de cinemes amb l’adquisició de dos complexes del Circuit Coliseo en el País Basc

CINESA, del Grup Odeon-UCI-, amplia la seva xarxa de cinemes amb l’adquisició de dos complexes de l’empresa Coliseo, el Max Oci de Barakaldo i Zubiarte a Bilbao.


Aquesta operació afegeix 23 pantalles a les 494 que Cinesa, amb seu a Barcelona, ja gestiona. D’aquesta manera, la companyia passarà a controlar un total de 517 pantalles a Espanya i suma més de 115.000 butaques, consolidant el seu lideratge al sector de l’exhibició cinematogràfica a Espanya, amb un volum de 20 milions d’espectadors.


Amb la integració d’aquests dos cinemes els clients d’aquests complexes podran beneficiar-se dels avantatges que la companyia ofereix també en tots els seus territoris: sessions numerades, accés al programa de fidelització (Cinesacard, a Espanya) i compra d’entrades a través d’Internet, telèfon i caixers automàtics.


Cinesa pertany al Grup Odeon – UCI Cinemas, que és la cadena d’exhibició cinematogràfica més gran d’Europa. Amb l’acord el grup augmenta la seva presència a 217 cinemes i 2.062 pantalles.


Els cinemes adquirits a Espanya són:

Coliseo Zubiarte (Bilbao) i Coliseo Max Ocio (Barakaldo) .

Recentment Cinesa ha adquirit cinc complexes d’UGC Cine Cité a Espanya, fet que confirma l’estat de bona salut de Cinesa, així com la seva aposta pel cinema.


L’ambaixador de la Fundació Step by Step, Albert Casals, presenta el seu nou llibre Sense fronteres

L’ambaixador de la Fundació Step by Step, Albert Casals, presenta el seu nou llibre Sense fronteres

L’acte ha comptat amb la presència de l’autor, el periodista Víctor Amela, el fundador de la Llibreria Altaïr, Pep Bernadas, i Frederic Crespo, President de la Fundació Step by Step


La Fundació Step by Step, Centre de Rehabilitació per a Lesionats Medul·lars, juntament amb la llibreria Altaïr i Edicions 62, ha organitzat a la Llibreria Altaïr un col·loqui amb el jove escriptor i ambaixador de la Fundació Step by Step, Albert Casals, qui ha presentat el seu nou llibre Sense Fronteres. 


El jove Casals ha viatjat per tot el món només amb la seva cadira de rodes i una motxilla. Després de l’ampli reconeixement rebut arran de la publicació del seu primer llibre El món sobre rodes, Albert Casals ha tornat del seu darrer viatge a Sud-amèrica, Àfrica i Japó amb noves aventures i experiències que narra en el seu nou llibre Sense Fronteres.

El col·loqui, que s’ha emmarcat dins el programa d’actes de celebració del III Aniversari de la Fundació, ha volgut demostrar que les discapacitats físiques no són cap impediment per viatjar, tal i com ho fa l’Albert. 

L’amfitrió de l’acte ha estat Pep Bernadas, Fundador de la llibreria especialitzada en viatges Altaïr i assidu del programa de rehabilitació de la Fundació Step by Step. Bernadas és també un fanàtic dels viatges i ha conegut les dificultats que comporta viatjar amb cadira de rodes, però creu que les barreres es poden superar, i que els viatges són només una mostra del que es pot aconseguir amb força de voluntat. 

El col·loqui ha comptat també amb la intervenció de Frederic Crespo, President de la Fundació Step by Step, qui ha explicat els reptes de la Fundació i del seu Centre de Recuperació “encaminats a aconseguir una millora de la qualitat de vida dels lesionats medul·lars i del seu entorn familiar”. L’acte ha estat conduït pel periodista Víctor Amela. 


El Grup20 es reuneix amb Jaume Amat per transmetre-li la importància de les firmes mitjanes en sector de l’auditoria

El Grup20 es reuneix amb Jaume Amat per transmetre-li la importància de les firmes mitjanes en sector de l’auditoria

Les vint firmes d'auditoria que formen el Grup20 representen  un 40% de la facturació de les firmes mitjanes

Una delegació del Grup20- Fòrum de Reflexió Debat i Opinió d’Auditoria ha mantingut una reunió amb Jaume Amat, nou Síndic Major de la Sindicatura de Comptes de Catalunya, per tal de presentar-li la composició i volum del Grup20, format per vint firmes d’auditoria que representen un 40% de la facturació de les firmes mitjanes.

Durant la trobada s’ha destacat la necessitat i la voluntat per ambdues parts d’augmentar el diàleg institucional i s’ha plantejat la possibilitat que Grup20 pogués oferir-se com a col·laborador de la Sindicatura en el vessant de formació.

S’han remarcat també els objectius assolits per l’auditoria en la transparència del sector privat i s’ha destacat la importància d’assolir el mateix nivell també en sector públic.

Finalment, s’ha destacat la qualificació de les firmes que formen el Grup20 com a referents en el sector i especialment entre les firmes mitjanes.

Aquesta trobada s’emmarca dins el cicle de visites periòdiques que organitza el Grup20 per tal d’obrir el debat amb diferents personalitats del sector econòmic i financer per aconseguir una millora constant de l'exercici professional de l'auditor i un apropament a la realitat de l'empresari i a les seves necessitats.

1 de 2