Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Arxiu: Desembre de 2011

blog

Sala de premsa
Arxiu: Desembre de 2011

Els Models D’Innovació dins de les empreses del 22@Network centren el 22@Update Breakfast de novembre

Els Models D’Innovació dins de les empreses del 22@Network centren el 22@Update Breakfast de novembre

L’Associació d’empreses 22@Network i la multinacional Schneider Electric, especialista global en gestió de l'energia, han protagonitzat l’edició de novembre del 22@Update Breakfast, que ha aplegat prop de 150 empreses interessades en conèixer els models d’innovació que implementen les empreses del 22@, fent èmfasi en la política de Schneider Electric en aquest àmbit.

La comissió d’innovació de L’Associació d’empreses 22@Network, grup que aglomera les empreses capdavanteres del districte de la innovació en un projecte comú ha realitzat un llibre que recull els conceptes i models d’innovació de més de 20 empreses del 22@Barcelona.

Segons el President de 22@Network: “el valor del llibre que avui presentem no resideix tant en un o altre article sinó en el recull pròpiament; una finestra a les diferents aproximacions a la innovació que fan les organitzacions, empreses, universitats i centres tecnològics avui al districte 22@”.

El president de la Comissió el Sr. Xavier Monzó, director general del grup ICA, va presentar davant de tots els assistents com s’organitza la comissió i com, gràcies a la col·laboració de totes les empreses s’ha pogut realitzar una recopilació amb els models d’innovació que implementen les empreses  de l’associació.

Schneider Electric ha participat en aquesta edició com a referent d’innovació dins de l’Associació 22@Network presentant el seu model d’innovació. José-Emilio Serra, Director de Marketing i Comunicació de Schneider Electric, ha afirmat: “Schneider Electric fa I+D+P: innovació, desenvolupament i passió. L'any passat vam invertir més de 800 milions d'euros en aquest concepte. L'èxit de qualsevol empresa rau en la capacitat d'innovar”. La ponència ha anat a càrrec del Sr. Jose Miguel Solans, Director d’Innovació d’Schneider Electric, que ha remarcat que el model d’innovació de l'empresa es basa en la creació de processos participatius, en constant revisió, i amb la implicació de tots els agents per aconseguir una major coordinació i eficiència del procés.

Per finalitzar el Conseller Delegat de 22@Barcelona, Josep Miquel Piqué, ha destacat la feina de l’Associació i d’Schneider Elèctric en especial, agraint la seva implicació en el bon desenvolupament del projecte 22@Barcelona i presentant-los com la veritable força del districte. Schneider Electric té a Barcelona la seva seu per l'àrea EMEAS, que compren Europa, Orient Mitjà, Àfrica i Amèrica del Sud. 1 de 1