Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Arxiu: Octubre de 2009

blog

Sala de premsa
Arxiu: Octubre de 2009

La Comissió Europea tria al consorci Lavinia – Videohouse per als seus serveis de producció audiovisual

El grup espanyol Lavinia de serveis i continguts audiovisuals i interactius, en consorci amb l'empresa belga Videohouse, ha guanyat el concurs convocats per la Comissió Europea per gestionar els serveis de producció audiovisual d'aquest organisme, amb un pressupost total de més de 15 milions d'euros.

L'adjudicatari d'aquest contracte és el consorci “ALLTV”, format per Videohouse (grup Euromedia) i Alice Production (grup Lavinia) a parts iguals. “Amb aquest doble èxit, Lavinia reforça i consolida la seva presència exterior. L'aposta realitzada amb la compra del 70% de l'empresa belga Alice Production fa dos anys per convertir Brussel·les en la nostra plataforma per estendre cap a altres ciutats europees l'activitat de serveis i continguts audiovisuals i interactius s'ha demostrat encertada i ja està donant els seus fruits”, ha assenyalat el president del grup, Antoni Esteve.

“La generació de continguts audiovisuals per a un organisme amb tanta projecció pública com la Comissió, és un repte professional de gran envergadura i una gran responsabilitat que abordem amb il·lusió i confiança”, ha assenyalat Joan Andreu, director de desenvolupament internacional del Grup Lavinia. Joan Andreu destaca el reconeixement a la qualitat i l'excel·lència en el servei que suposa l'adjudicació d'aquestes grans licitacions d'institucions internacionals (UE, Consell d'Europa, OTAN, ONU,…).
Creació i distribució de continguts informatius
El contracte amb una durada de cinc anys i un pressupost de 3 Milions €/any, inclou la gestió de les instal·lacions de la Comissió en tot el relacionat amb la producció audiovisual i els serveis per a la cobertura dels mitjans de Radi i Televisió (sales de premsa, platons, equips d'edició, càmeres, enllaços “broadcasting”, etc.), així com la producció i emissió dels dos canals de TV de les institucions europees, EbS i EbS+, tant en la plataforma televisió com a Internet.
El consorci prestarà serveis professionals a la seu de la Comissió Europea, a Brussel·les, amb una plantilla de més de 35 professionals, liderats per Harald Eeckels, fins ara responsable de l'àrea de Broadcast Services d'Alice. Mitjançant aquest servei, la Comissió crea i distribueix continguts informatius propis sobre les seves activitats a mitjans de comunicació de tot el món.

Sobre Lavinia
Lavinia és un grup empresarial de serveis i continguts audiovisuals i interactius, fundat el 1994 i integrat per 16 empreses, en les quals treballen un miler de professionals. Compta amb presència internacional a París i Brussel·les. La facturació del Grup va arribar a 50 milions d'euros el 2008, fet que representa un creixement del 25% enfront de l'any anterior; Agrupats en tres àrees de negoci, Lavinia està avui present en subsectors diversos com: Formats TV, Cinema, Publicitat, Vídeo corporatiu, Unitats Mòbils TV, Externalització en mitjans, Postproducció, Platós, equips ENG, producció d'informatius, enllaços per a directes de TV per satèl·lit, Enginyeria audiovisual, Desenvolupament Web, Continguts en mobilitat, Grafisme, Infografia i TV per Internet.

Les vendes Internacionals signifiquen avui un 4% de les vendes del grup, però amb l'expansió en nous projectes i el pla d'inversions 2009 que contempla adquisicions d'empreses fora del país es preveu arribar a una facturació l’any 2010 de 6 Milions de € i activitat a Brussel·les, París, Berlín i Washington.

1 de 1