Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Arxiu: Febrer de 2012

blog

Sala de premsa
Arxiu: Febrer de 2012

UNA DELEGACIÓ DE LA UNIVERSITAT WESLEYAN D'EUA VISITA IBERAUDIT PER CONÈIXER UN INFORME SOBRE LA SITUACIÓ ECONÒMICA D'ESPANYA

UNA DELEGACIÓ DE LA UNIVERSITAT WESLEYAN D'EUA VISITA IBERAUDIT PER CONÈIXER UN INFORME SOBRE LA SITUACIÓ ECONÒMICA D'ESPANYA

Una delegació de vint executius de l’universitat Wesleyan de Geòrgia, Estats Units, que realitza un màster MBA, ha visitat l'oficina d’Iberaudit a Barcelona on ha assistit a una conferència sobre la situació de l'economia espanyola.
Durant la visita, les sòcies d’Iberaudit Mercè Martí i Elena Ramírez, juntament amb Mario Quílez i Carlos Molano, managers de l'oficina de Barcelona, han realitzat una presentació als executius sobre les activitats que realitza Iberaudit en les seves oficines d'Espanya, Portugal i Andorra a les àrees d'auditoria, fiscal i consultoria, així com sobre la situació de l'auditoria, fiscalitat i de l'economia en general a Espanya.
La presentació s’ha realitzat en el marc d'un viatge a Europa que ha organitzat l’universitat Wesleyan amb estades a Praga i Barcelona i que també contempla la vista a altres destacades empreses i institucions amb representativitat a la ciutat comtal.
La Universitat de Wesleyan, fundada l'any 1836, és la primera universitat per a dones capdavantera al món.
El perfil dels assistents a aquesta presentació és de directius amb més de cinc anys d'experiència professional que actualment estan cursant un MBA a la universitat de Wesleyan.

Amb la incorporació de noves firmes, Grup20 es consolida com a líder d'opinió del sector de l'auditoria

Amb la incorporació de noves firmes,  Grup20 es consolida com a líder d'opinió del sector de l'auditoria

Fòrum de Reflexió, Debat i Opinió organitza mensualment els “Breakfast Grup20”
 
L'Associació Grup20 es consolida com a líder d'opinió en el sector d'auditoria a través del seu Fòrum de Reflexió, Debat i Opinió mitjançant la recent incorporació de tres noves firmes com Audria, Forward Economics o Oliver Camps.

L'Associació, que compta ja amb vint empreses que representen el 40% de la facturació de les auditores mitjanes, ha decidit ampliar els seus horitzons amb la incorporació de nous membres interessats a participar en el Grup amb l'objectiu d'aconseguir una millora constant de l'exercici professional de l'auditor.

El pla d'expansió de Grup20 també contempla la celebració mensual dels “Breakfast Grup20 de Reflexió, Debat i Opinió d'Auditoria” l’objectiu dels quals és obrir el debat amb diferents personalitats del sector econòmic i financer.

Francesc Homs, President Executiu de Roca Junyent Consultoria d'empreses i ex conseller d'Economia i Finances de Generalitat de Catalunya; José Antonio Gonzalo Angulo, President de l’ICAC; Joan B. Casas, President del Col·legi d’Economistes; o Ramon Casals, membre del Board de la IFAC són alguns dels representants institucionals i empresarials que han participat recentment en els Breakfast Grup20.

Per la seva part, els delegats de Grup20 han realitzat visites a personalitats com Jaume Amat, Síndic Major de la Sindicatura de Comptes de Catalunya; Rafael Cámara, President del Instituto de Censores Jurados de Cuentas de España; o Joana Ortega, Vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya.
 
 
Grup20 - Fòrum de Reflexió, Debat i Opinió d'Auditoria
Grup20 va néixer fa quinze anys de la iniciativa de firmes mitjanes d'auditoria que van decidir crear un Fòrum de Reflexió, Debat i Opinió sobre els aspectes relacionats amb l'auditoria, sobre el seu paper en la societat i, en general, sobretot allò que fa referència a la transparència de la informació econòmica i financera.

Grup20 està configurat per vint firmes del sector de l'auditoria, que representen el deu per cent de la facturació total del mercat espanyol i un quaranta per cent de la facturació de les firmes mitjanes.

1 de 1