Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Arxiu: Novembre de 2011

blog

Sala de premsa
Arxiu: Novembre de 2011

IBERAUDIT liderarà el grup “KRESTON IBEROAMÈRICA” per promocionar les relacions professionals de les firmes de parla hispana

IBERAUDIT liderarà el grup “KRESTON IBEROAMÈRICA” per promocionar les relacions professionals de les firmes de parla hispana


La delegació conjunta d’Iberaudit Espanya, Portugal i Andorra ha tingut destacada presència i participació al Congrés de Kreston a Llatinoamèrica, celebrat a Buenos Aires i que ha comptat amb la presència dels principals representants de Kreston a Llatinoamèrica.


Elena Ramírez, responsable Internacional i Mercè Martí, Vicepresidenta Executiva, han participat en aquest congrés en representació d’ Iberaudit.


En el transcurs del plenari es va produir el nomenament d'Elena Ramírez com a líder responsable del projecte Kreston Iberoamèrica per promocionar les relacions professionals entre les firmes de parla hispana de Kreston.


Iberaudit és membre de la xarxa mundial d'auditoria Kreston

 
Kreston International és una associació mundial, situada en el lloc número tretze del rànquing mundial de grups d'auditoria, que es dedica a la comptabilitat i a l'auditoria. Kreston ofereix serveis en 95 països i compta amb més de 700 oficines i 18.500 professionals.


Iberaudit Auditors

 

Iberaudit Auditors és una firma integrada per un grup de 400 professionals distribuït per tot el territori nacional a través de les seves 13 oficines i 3 delegacions localitzades a Madrid, València, Catalunya, Aragó, Balears, Astúries, Sevilla, Màlaga, Galícia, el País Basc i Alacant-Múrcia; i a nivell internacional, a Lisboa i Andorra.

1 de 1