Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Arxiu: Abril de 2011

blog

Sala de premsa
Arxiu: Abril de 2011

Iberaudit Auditores, membre de la Xarxa Internacional Kreston, s'incorpora a l’organització mundial “Forum of Firms”

Iberaudit Auditores, membre de la Xarxa Internacional Kreston, s'incorpora a l’organització mundial “Forum of Firms”

El “Forum of Firms” està constituït per les 22 principals xarxes mundials d'auditoria i realitza les seves funcions a través del Comitè Transnacional de la IFAC, la màxima organització global d'auditoria amb presència a 125 països .


Iberaudit Auditores s'ha incorporat, a través de la seva xarxa Kreston International, al “Forum of Firms” (FOF), una associació internacional constituïda per les 22 principals xarxes d'auditoria a nivell mundial que realitzen auditories d'estats financers que puguin utilitzar-se en àmbits més enllà de fronteres nacionals.

 El FOF duu a terme les seves funcions principalment a través del Comitè Transnacional d'Auditors de la IFAC (International Federation of Accountants), l'organització global d'auditoria amb presència a 125 països que treballa per protegir l'interès públic fomentat pràctiques d'alta qualitat per part dels auditors.

 El “Forum of Firms” dóna a la xarxa internacional Kreston una Credencial de Qualitat mundialment reconeguda que atorga un diferenciador competitiu, tant a nivell internacional com nacional.


Per ser membres del “Forum fo Firms” es requereixen uns alts estàndards de qualitat i des de Kreston s'ha treball per aconseguir aquestes exigències en l’ús de normes internacionals a nivell ètic, d'auditoria i de control de qualitat.

 La incorporació d’Iberaudit en el “Forum of Firms” suposa un repte més de la firma dins del seu pla d'expansió internacional, que ja es va iniciar el passat curs amb la incorporació al Public Company Accounting Oversight Board (PCAOB), una corporació privada sense ànim de lucre que té com a finalitat supervisar la tasca dels auditors d'empreses d'Estats Units i protegir l'interès dels inversors. 

1 de 1