Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Arxiu: Maig de 2011

blog

Sala de premsa
Arxiu: Maig de 2011

El Grup de Comunicació Bassat Ogilvy estrena nova seu en el 22@Barcelona

El Grup de Comunicació Bassat Ogilvy estrena nova seu en el 22@Barcelona

El nou edifici forma part del 22@ Business Park, el complex de negocis més important de Barcelona que està desenvolupant Grupo Inmobiliario Castellví en el districte de la innovació


Com a part de la seva estratègia de reforç de les seves  activitats de negoci en la capital catalana, el Grup Bassat Ogilvy, un de los principals grups de comunicació del nostre país, ha culminat el trasllat a la seva nova seu ubicada en un edifici construït per Grupo Inmobiliario Castellví en el carrer Bolívia, al districte 22@Barcelona. 


La companyia de comunicació aposta així per Barcelona i pel 22@, un districte aglutinador del disseny, la innovació i la creativitat en la ciutat, i dotat d’excel·lents infraestructures. L’edifici de la nova seu corporativa de Grup Bassat Ogilvy suposa la finalització de la primera fase de construcció del 22 @ Business Park, el complex de negocis més important de Barcelona, construït per Grup Castellví en el districte de la innovació.


La nova seu del Grup Bassat Ogilvy a Barcelona ha estat concebuda especialment per  satisfer les necessitats de la companyia, ja què permetrà reforçar molt més la interacció entre les diferents unitats de negocio. 


El nou edifici corporatiu, construït per Grupo Castellví, compta amb 4.500 m2, dels quals tres quartes parts són superfície útil d’oficines. Modern i funcional, està totalment recobert de vidre per fora, de manera que l’activitat creativa podrà beneficiar-se al màxim de l’energia de la llum natural.


Cinesa, del grupo Odeon – UCI Cinemas, amplia la seva xarxa de cinemes amb l’adquisició de cinc complexes de UGC Cine Cité a Espanya

El Grup Odeon-UCI-Cinesa amplia la seva xarxa de cinemes amb l’adquisició de cinc complexes de l’empresa UGC Ciné Cité a Espanya.


Aquesta operació afegeix 92 pantalles a les 402 que Cinesa, amb seu a Barcelona, ja gestiona. D’aquesta manera, la companyia passarà a controlar quasi 500 pantalles i suma més de 110.000 butaques, consolidant el seu lideratge en el sector de l’exhibició cinematogràfica a Espanya, amb  un volum de 20 milions d’espectadors.


Amb la integració dels cinemes d’UGC Cine Cité al circuit Cinesa, a Espanya, els clients d’aquests complexes podran beneficiar-se dels avantatges que la companyia ofereix també en tot el seu territori: sessions numerades, accés al programa de fidelització (Cinesacard, a Espanya) i compra d’entrades a través d’Internet, telèfon i caixers automàtics.


“L’adquisició del circuit UGC Cine Cité a Espanya confirma el creixement del Grup i la seva posició de líder al mercat”, ha declarat Rupert Gavin, CEO del Grup ODEON - UCI Cinemas. “La compra ens permet reforçar particularment la nostra presència en la capital espanyola, Madrid”.


El Grup Odeon – UCI Cinemas és la cadena d’exhibició cinematogràfica més gran d’Europa. Després de l’acord i la compra de quatre complexes UGC Cine Cité a Itàlia, el grup augmenta la seva presència a 215 cinemes i 2.039 pantalles.


Els cinemes adquirits a Espanya són:

Méndez Álvaro (Madrid), Getafe (Madrid), Manoteras (Madrid), Los Barrios (Algeciras, Cadis) i Valladolid (Zaratán, Valladolid).

Grup20, fòrum de reflexió, debat i opinió d'auditoria, es reuneix amb Ramon Casals, nou membre del board de la IFAC

Grup20, fòrum de reflexió, debat i opinió d'auditoria, es reuneix amb Ramon Casals, nou membre del board de la IFAC

Casals ha assistit a una de les sessions de “Breakfast Grup20”  que l’Associació de les firmes mitjanes d’auditoria organitza mensualment amb personalitats del sector

Ramon Casals, nou membre del Board de la IFAC, ha participat en una nova sessió de “Breakfast Grup20”, que organitza mensualment l'associació, formada per les vint principals firmes mitjanes d'auditoria d'Espanya.

Durant la trobada, Casals ha exposat als membres del Grup20 la seva incorporació al Board (Junta Directiva) de la IFAC, International Federation of Accountants i n’ha explicat el seu funcionament.

La IFAC, que agrupa a membres de 125 països, és la institució global que representa als auditors a nivell mundial i que vetlla per enfortir la professió de l’auditoria a nivell global al mateix temps que estableix normes professionals internacionals.

Casals ha destacat la importància de la seva presència, com a representant del ICJCE, en aquesta Junta Directiva, ja que és la primera vegada que España està representada en aquest òrgan de direcció de la IFAC.

Ramon Casals ha valorat positivament la projecció de Grup20 i s’ha posat a la disposició del Grup per a seguir informant-los de futures accions de la IFAC.

L'objectiu dels “Breakfast Grup20” és obrir el debat amb diferents personalitats del sector econòmic i financer per tal d’aconseguir una millora constant de l'exercici professional de l'auditor i un apropament a la realitat de l'empresari i a les seves necessitats.

2 de 2