Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Arxiu: Desembre de 2013

blog

Sala de premsa
Arxiu: Desembre de 2013

MÉS DE 300 PERSONES ASSISTEIXEN AL SOPAR BENÈFIC DE LA FUNDACIÓ STEP BY STEP, QUE HA COMPTAT AMB LA INTERVENCIÓ DEL CONSELLER DE SALUT, BOI RUIZ

MÉS DE 300 PERSONES ASSISTEIXEN AL SOPAR BENÈFIC DE LA FUNDACIÓ STEP BY STEP, QUE HA COMPTAT AMB LA INTERVENCIÓ DEL CONSELLER DE SALUT, BOI RUIZ

La Fundació Step by Step (SbS), dedicada a la rehabilitació i investigació de les lesions medul·lars, va celebrar el seu Sopar Benèfic de Sisè Aniversari amb l’assistència de més de 300 persones, entre les quals figuraven destacades personalitats institucionals, així com del sector mèdic i empresarial.

 

L’acte va comptar amb la assistència de Boi Ruiz, Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya; Dolors Fernández, Tinenta d'Alcalde de Benestar Social i Famílies de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat; Irma Rognoni, Regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats de l’Ajuntament de Barcelona; i Josep Lluís Bonet, President de la Fira de Barcelona.

 

En el decurs del sopar es va lliurar el Sisè Premi Step by Step a la Fundació Repsol, pel seu compromís, des del programa RECAPACITA, per sensibilitzar a la població sobre les dificultats que el col·lectiu de persones amb discapacitat es troba en la vida diària. El premi el van entregar Mercè Avellanet, Vicepresidenta del Patronat de la Fundació Step by Step, i Anna Veiga, Patrona de la Fundació, i el va recollir César Gallo, Vicepresident de la Fundació Repsol.

 

En les darreres edicions el premi va ser concedit a la Dirección General de Tráfico, MRW, al RACC, al Equipo Paralímpico Español i al Centre de Regulació Genòmica. El guardó reconeix l’esforç i dedicació de persones o entitats amb una llarga trajectòria a favor de la discapacitat i la investigació, transmetent valors com l’esforç, la superació i el treball en equip.

 

 

Esther Eroles, gerent de projectes esportius de la Cruyff Foundation, aquest any ha estat escollida com a “Fundació amiga” de Step by Step. Durant el sopar va presentar els objectius d’aquesta Fundació que ajuda a nens amb qualsevol discapacitat a través de l’esport.

El Sopar Benèfic, va estar presidit per Frederic Crespo, Fundador d’Step by Step, i va comptar amb la participació del prestigiós xef Jordi Narro, del restaurant Nuclo, juntament amb Dani Jordà, forner de “La Trinidad Panes Creativos”.

1 de 1