Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Kreston Iberaudit

blog

Sala de premsa
Client: Kreston Iberaudit

CONGRÉS INTERNACIONAL DE L'AUDITORA I CONSULTORA IBERAUDIT KRESTON AMB LA PARTICIPACIÓ DE FRANCK PARKER, PRESIDENT DE LA XARXA MUNDIAL KRESTON

CONGRÉS INTERNACIONAL DE L'AUDITORA I CONSULTORA IBERAUDIT KRESTON AMB LA PARTICIPACIÓ DE FRANCK PARKER, PRESIDENT DE LA XARXA MUNDIAL KRESTON

La firma de serveis d'auditoria, consultoria, fiscal i outsourcing IBERAUDIT Kreston, amb oficines a Espanya, Andorra i Portugal, ha celebrat a Bilbao el seu Congrés anual amb la presència de Franck Parker, president de Kreston, xarxa mundial d'auditoria, present a més de 100 països, amb més de 600 oficines i integrada per de 20.000 professionals.

Durant el Congrés Jon Lisby, CEO de Kreston, ha destacat “l'increment del 6% dels beneficis del sector a nivell mundial” i ha valorat temes destacats en el sector com són els plans de successió, el reclutament i retenció del personal, les noves eines tecnològiques o l'expansió de l'oferta de serveis.

Per la seva banda, Mercè Martí Queralt, Presidenta Executiva d’BERAUDIT Kreston, ha presentat l'informe de resultats de la firma, que en el seu últim exercici ha facturat 20 milions d'euros, i ha destacat la consolidació del seu posicionament nacional “amb un increment de la seva facturació en 2014 del 11% en relació a l'exercici anterior”. Ha valorat també la sòlida aposta de la firma per la internacionalització i la “importància de la reelecció d'Elena Ramírez, responsable de l'àrea internacional d’IBERAUDIT Kreston, com a membre del Board de la xarxa mundial d'auditoria Kreston International”. 

Com a amfitrió, ha inaugurat el Congrés Juan Luis Gomeza, Vicepresident Executiu de la firma i soci de l'oficina de Bilbao. La trobada ha comptat amb les conferències de Franck Parker, president de Kreston; Darío Zamorano, soci de Kreston BSG (Mèxic); i d'Antonio Garamendi, President de la Confederació Espanyola de la Petita i Mitja Empresa (CEPYME) i de CONFEMETAL; així com Vicepresident de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE). La clausura del Congrés ha estat a càrrec d'Arturo Díaz, Vicepresident Executiu de IBERAUDIT Kreston.


CONTINUA L'EXPANSIÓ D’IBERAUDIT KRESTON: SEGONA OFICINA A MADRID I NOVES A GRANADA I PALENCIA

CONTINUA L'EXPANSIÓ D’IBERAUDIT KRESTON: SEGONA OFICINA A MADRID I NOVES A GRANADA I PALENCIA

La firma professional de serveis d'auditoria, consultoria, fiscal i outsourcing IBERAUDIT Kreston ha anunciat l'obertura d'una nova oficina a Palència. Aquesta incorporació respon al pla d'expansió territorial i empresarial dut a terme per IBERAUDIT Kreston, després de la recent inauguració de la seva segona oficina a Madrid i de la incorporació d'una nova oficina a Granada. 
Amb aquestes noves incorporacions, IBERAUDIT Kreston, que en el seu últim exercici va tenir una facturació de 18 milions d'euros, amplia a 16 la seva xarxa d'oficines a Espanya, Andorra i Portugal. La firma és membre de la xarxa mundial d'auditoria Kreston, present en més de 100 països i situada en el lloc número tretze del rànquing mundial de grups d'auditoria.

L'objectiu d'aquestes noves incorporacions és incrementar la presència de la companyia a Espanya per oferir una major cobertura dels seus serveis. Mercè Martí Queralt, presidenta d’IBERAUDIT Kreston, ha assegurat que “l'ampliació i consolidació de la nostra xarxa d'oficines ens ha permès millorar el nostre posicionament com a firma multidisciplinària de referència”.

UNA DELEGACIÓ DE LA UNIVERSITAT WESLEYAN D'EUA VISITA IBERAUDIT PER CONÈIXER UN INFORME SOBRE LA SITUACIÓ ECONÒMICA D'ESPANYA

UNA DELEGACIÓ DE LA UNIVERSITAT WESLEYAN D'EUA VISITA IBERAUDIT PER CONÈIXER UN INFORME SOBRE LA SITUACIÓ ECONÒMICA D'ESPANYA

Una delegació de vint executius de l’universitat Wesleyan de Geòrgia, Estats Units, que realitza un màster MBA, ha visitat l'oficina d’Iberaudit a Barcelona on ha assistit a una conferència sobre la situació de l'economia espanyola.
Durant la visita, les sòcies d’Iberaudit Mercè Martí i Elena Ramírez, juntament amb Mario Quílez i Carlos Molano, managers de l'oficina de Barcelona, han realitzat una presentació als executius sobre les activitats que realitza Iberaudit en les seves oficines d'Espanya, Portugal i Andorra a les àrees d'auditoria, fiscal i consultoria, així com sobre la situació de l'auditoria, fiscalitat i de l'economia en general a Espanya.
La presentació s’ha realitzat en el marc d'un viatge a Europa que ha organitzat l’universitat Wesleyan amb estades a Praga i Barcelona i que també contempla la vista a altres destacades empreses i institucions amb representativitat a la ciutat comtal.
La Universitat de Wesleyan, fundada l'any 1836, és la primera universitat per a dones capdavantera al món.
El perfil dels assistents a aquesta presentació és de directius amb més de cinc anys d'experiència professional que actualment estan cursant un MBA a la universitat de Wesleyan.

IBERAUDIT I ELS MEMBRES DE KRESTON, GUANYADORS DEL RISIGN STAR NETWORK

IBERAUDIT I ELS MEMBRES DE KRESTON, GUANYADORS DEL RISIGN STAR NETWORK

Iberaudit Auditors Consultors i les societats membres de Kreston International han guanyat el premi mundial "Rising Star Network" que concedeix la revista de comptabilitat “International Accounting Bulletin”.
Els Premis van comptar amb més de 100 nominacions de tot el món a través de 13 categories i van ser jutjats per un tribunal independent d'especialistes comptables i auditors.
Només es van concedir dos Premis relacionats amb les xarxes de comptabilitat de signatures independents: Kreston International, guanyadora com a xarxa en alça de la "Rising Star Network" i PwC, guanyadora de la "Network of the Year", havent recuperat la seva posició com a xarxa capdavantera mundial.
En la cerimònia de lliurament dels premis celebrada a Londres, l'editor del International Accounting Bulletin- IAB, Arvind Hickman, va afirmar que "es va valorar que Kreston va obtenir un creixement sòlid del 5%, però que els jutges van quedar realment impressionats per l'encertada transició de Kreston d'una associació a una xarxa. Això implica l'aplicació d’una metodologia comuna d'auditoria, un control de qualitat comuna i un programa d'inspecció d'auditoria de signatura, la qual cosa reporta una garantia global de l'empresa. A més, Kreston i els seus socis de tot el món s'han incorporat recentment al Forum of Firms, una associació internacional constituïda per les 22 principals xarxes d'auditoria a nivell mundial que realitzen auditories d'estats financers que puguin utilitzar-se en àmbits més enllà de fronteres nacionals.”
Elena Ramírez, responsable internacional d’Iberaudit, assegura que “per primera vegada IAB ha premiat el funcionament global d'una xarxa. Existeixen més de 20 xarxes internacionals d'auditoria i estem molt orgullosos que Kreston Internacional sigui la triada per a aquest premi, que reconeix el compromís d’Iberaudit i de totes les societats membres de Kreston per oferir una alta qualitat i eficiència en els serveis transnacionals". 

El Premi va ser recollit pels membres de l'Equip Executiu de Kreston Internacional (a la foto) Andrés Collier, Joanne Morris, Emma Perkins, Melloney Pritchard i Jon *isby, CEO

IBERAUDIT liderarà el grup “KRESTON IBEROAMÈRICA” per promocionar les relacions professionals de les firmes de parla hispana

IBERAUDIT liderarà el grup “KRESTON IBEROAMÈRICA” per promocionar les relacions professionals de les firmes de parla hispana


La delegació conjunta d’Iberaudit Espanya, Portugal i Andorra ha tingut destacada presència i participació al Congrés de Kreston a Llatinoamèrica, celebrat a Buenos Aires i que ha comptat amb la presència dels principals representants de Kreston a Llatinoamèrica.


Elena Ramírez, responsable Internacional i Mercè Martí, Vicepresidenta Executiva, han participat en aquest congrés en representació d’ Iberaudit.


En el transcurs del plenari es va produir el nomenament d'Elena Ramírez com a líder responsable del projecte Kreston Iberoamèrica per promocionar les relacions professionals entre les firmes de parla hispana de Kreston.


Iberaudit és membre de la xarxa mundial d'auditoria Kreston

 
Kreston International és una associació mundial, situada en el lloc número tretze del rànquing mundial de grups d'auditoria, que es dedica a la comptabilitat i a l'auditoria. Kreston ofereix serveis en 95 països i compta amb més de 700 oficines i 18.500 professionals.


Iberaudit Auditors

 

Iberaudit Auditors és una firma integrada per un grup de 400 professionals distribuït per tot el territori nacional a través de les seves 13 oficines i 3 delegacions localitzades a Madrid, València, Catalunya, Aragó, Balears, Astúries, Sevilla, Màlaga, Galícia, el País Basc i Alacant-Múrcia; i a nivell internacional, a Lisboa i Andorra.

1 de 4