Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Arxiu: Juny de 2010

blog

Sala de premsa
Arxiu: Juny de 2010

El Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya i Grup20 col·laboren davant els nous reptes de la professió auditora

Daniel Faura valora positivament els 15 anys d’activitat del Grup20 com a principal representant de les firmes mitjanes d’auditoria

Barcelona, 28 de Juny de 2010.- El Plenari de Grup20- Associació de Reflexió, Debat i Opinió d'Auditoria, format per divuit firmes mitjanes d'auditoria, s'ha reunit amb el President del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, Daniel Faura, i amb el Director General de la mateixa organització, Xavier Cardona, per tractar sobre els nous reptes que ha d'afrontar la professió auditora.

En el transcurs de la reunió, Daniel Faura ha valorat molt positivament “el posicionament de Grup20 com representant de les firmes mitjanes d'auditoria” i ha destacat “la importància de la seva activitat durant els quinze anys de la seva trajectòria”.

Durant la trobada s'ha debatut sobre l'impacte de la nova Llei d'Auditoria i com aquesta afectarà a les firmes denomines mitjanes, que són les que, en la seva major part, integren el Grup20. A més s'han valorat els criteris dels nous Controls de Qualitat i la seva repercussió en les firmes mitjanes.

Aquest contacte entre Grup20 i el nou President del Col·legi suposa un pas més entre les dues organitzacions per a seguir col·laborant en el futur en objectius comuns per a millorar l'exercici de l'auditoria i defensar el desenvolupament professional de les firmes mitjanes.

La 2a edició de HiT Barcelona supera els 2.000 visitants amb un 25% d’inversors

La segona trobada mundial basada en el coneixement, idees revolucionàries i grans oportunitats de negoci va registrar un total de 2.083 visitants provinents de 31 països, superant així les previsions inicials d’assistència.

Durant els dos dies  (16 i 17 de juny) que va durar el saló, englobat en el marc de Bizbarcelona, HiT va servir de punt de trobada internacional entre els millors emprenedors provinents d’arreu del món, en especial de Silicon Valley, i els 36 capitals risc més exitosos a nivell global on els emprenedors assistents, provinents de 31 països, van poder realitzar 1.815 reunions amb tots ells amb l’objectiu de donar a conèixer la seva empresa i poder obtenir el finançament internacional que els pugui fer líders del mercat global.

A més a més es van realitzar 17 ponències i taules rodones sobre tendències d’nversió i innovació empresarial. Durant  la primera jornada es van organitzar xerrades sobre possibilitats i reptes de futur i es van exposar diversos exemples de casos d’èxit empresarial, mentre que en la segona, els debats es van centrar en les novetats i tendències dels sectors econòmics de major projecció, especialment quatre: IT, Multimedia, Cleantech i Healthcare, i també es va fer una sessió especial sobre el vehicle elèctric.

Per a més informació: http://www.22barcelona.com/content/view/844/90/lang,ca/

Constituïda la nova junta directiva de 22@Network

Constituïda la nova junta directiva de 22@Network

KIM bcn, Schneider Electrics, T-Systems i UPC guanyen les eleccions celebrades durant l’Assemblea General de l’associació. 

22@Network acaba de constituir la seva nova Junta Directiva arran de les eleccions celebrades el passat dia 10 de juny durant l’Assemblea General de l’Associació.

KIM bcn, Schneider Electrics, T-Systems i Universitat Politècnica de Catalunya-UPC van ser les quatre entitats guanyadores que entren a formar part de la Junta Directiva en substitució d’IL3, BDigital, Agbar i UPF. D’aquesta manera, l’actual junta directiva està conformada per INDRA, Eureca Media, Centre d’Innovació Barcelona Media, Pich-Aguilera Arquitectes, Centre Internacional de Negocis de Catalunya, juntament amb les quatre empreses que van resultar escollides.

Durant l’Assemblea General de 22@Network també es van presentar la gestió de la Junta directiva durant el 2009, els comptes de l’exercici tancat a data 31 de desembre de 2009, el pla d’actuació de 2010, així com el pressupost per a l’exercici 2010.

Premis 22@Network

Un cop finalitzada l’Assemblea General, l’Associació d’Empreses i Institucions de 22@Barcelona va celebrar els Premis de la Network 2010, un reconeixement anual a aquelles empreses i institucions que bé des de dins o des de fora de l’Associació han contribuït a l’èxit de l’associació.

Premi Can Canela, a la implicació corporativa en l’Associació 22@Network i els seus objectius: Canal IP

El Premi Can Canela ha recaigut en una organització membre de l’Associació que ha destacat per la seva participació a les diferents iniciatives que desenvolupa 22@Network com és Canal IP, empresa tecnològica que participa de forma activa en la Comissió d’Innovació de l’associació.

Premi Rafael González Tormo, a la implicació personal en l’associació 22@Network i els seus objectius: Esther Comabella d’Innotalentum

El Premi Rafael González Tormo reconeix la tasca realitzada a títol individual per qualsevol treballador de les empreses sòcies que s’ha distingit pel seu paper actiu en el si de 22@Network. Així, els membres del Jurat han decidit atorgar aquest premi a Esther Comabella de l’empresa Innotalentum per la seva participació en les comissions de Recursos Humans i Talent.

Premi Quatre Cantons, a la col•laboració amb el 22@Network dins el Poblenou: Carme Turégano, cap de Serveis Personals del districte de Sant Martí

El Premi Quatre Cantons s’atorga a una persona o organització del barri i no membre de l’associació que ha treballat especialment amb 22@Network, contribuint a estendre la dimensió social del projecte. Aquest guardó ha recaigut en la persona de Carme Turégano, cap de Serveis Personals del districte Sant Martí, per la seva col•laboració en donar a conèixer la dimensió social del projecte 22@Barcelona, així com de l’associació.

Premi John Shields, a la difusió del projecte 22@ més enllà del Poblenou: Greg Clark

El Premi John Shields vol distingir a una persona de fora del districte que ha apostat pel projecte 22@Barcelona i n’ha fet difusió en els seus àmbits, com és Greg Clark, col•laborador d’institucions com The Urban Land Institute, The London Development Agency o l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE). Clark és un gran divulgador del projecte 22@Barcelona arreu del món.

El primer mundial en 3D, als cinemes

Yelmo cinemes, Cinesa i Kinépolis projectaran en directe i en 3D tots els partits d'Espanya i els partits més interessants a partir de vuitens de final.

La copa del món de Sud-àfrica es realitzarà per primera vegada en la història en 3D.

El mundial, que se celebra des del proper 11 de juny, s'oferirà en aquest nou format per primera vegada a Espanya, a través de les pantalles de Cinesa, Kinépolis i Yelmo cinemes.

L'oferta de retransmissions es completa amb l'emissió de tots els partits de “la roja” també en 2D, en alta definició i pantalla gegant.

9 de Juny de 2010,- L'emissió de partits en 3D començarà amb la projecció del partit inaugural i dels partits que Espanya disputarà contra Suïssa (16 de juny a les 16:00) i Hondures (21 de juny a les 20:30). Així mateix es projectaran en 3D, als cinemes, els partits més interessants després de la fase de grups fins a la final del proper 11 de juliol.
Els partits tant en 3D, com en 2D es podran seguir a les sales de cinema de Kinépolis, Yelmo Cinemes, i Cinesa a Madrid, Barcelona, Alacant, Astúries, País Basc, València, Galícia, La Rioja, Extremadura, Balears, Màlaga, Almeria, Cantàbria, Cadis, Sevilla, Granada, Saragossa i Albacete.

Per a més informació de cinemes, horaris, preus i disponibilitats, consultar la pàgina web dels exhibidors:

www.kinepolis.com

www.cinesa.es

www.yelmocines.es

Grupo Inmobiliario Castellví inicia la segona fase de construcció del 22@Business Park

El nou complex de negocis, situat al districte 22@Barcelona, 
constarà de 46.000 m2 de superfície

Barcelona, 7 de Juny de 2010.- Grupo Inmobiliario Castellví, el primer i principal grup immobiliari de 22@Barcelona, ha anunciat l'inici de les obres de construcció de la segona fase del 22@Business Park. L'anunci ha coincidit amb la recepció del Premi Quatrium a l'expansió Immobiliària que li ha lliurat el grup Vía.

Aquesta segona fase suposa la construcció d'un conjunt immobiliari format per quatre nous edificis que superaran en la seva totalitat els 46.000 m2 de superfície.

Grup *Castellví ja està finalitzant la construcció de la primera fase del 22@Business Park, un dels complexos de negocis més emblemàtics del districte 22@Barcelona, amb l'edificació de les noves seus corporatives de la Comisión del Mercado de las Telecomunicaciones (CMT), els treballs de la qual està previst que es finalitzin en els propers mesos, i del grup de comunicació Bassat Ogilvy.

Així, la promotora compta al districte de la innovació 22@Barcelona amb una superfície total construïda de 130.000 m2 i que inclou, a més, les seus corporativa de T-Systems i Indra, així com l’Interface Building.

1 de 1