Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Arxiu: Maig de 2010

blog

Sala de premsa
Arxiu: Maig de 2010

Cinesa projecta el concert únic i històric dels grups Metallica, Slayer, Megadeth i Àntrax, a Sofia (Bulgària)

Les bandes tocaran per primera vegada juntes en un únic escenari

Barcelona, 31 de Maig de 2010 - CINESA projectarà dimarts que ve dia 22 de Juny en directe als seus principals cinemes d'Espanya el concert que realitzaran les quatre grans bandes de heavy metal. Àntrax, Megadeth, Slayer i Metallica oferiran gairebé quatre hores d'actuacions en viu a l'escenari del Festival Sonisphere, a Sofia (Bulgària), que es podrà seguir únicament a través de les sales de cinemes.

“Qui hagués pensat, més de 25 anys després de la seva creació, que les quatre grans bandes del metal no només toquessin encara, sent molt més populars que mai, sinó que a més ho fessin juntes per primera vegada?”, ha comentat el component del grup Metallica, Lars Ulrich, sobre aquest anunci històric.

Per la seva banda, el líder de Ecos Megadeth, Dave Mustaine, ha afirmat que “aquesta és una oportunitat única en la vida per als fans del Heavy Metal per veure de nou juntes en un mateix escenari a les quatre grans bandes en la història d'Amèrica”.

Els cinemes de CINESA on es podrà seguir aquest concert són: Barcelona: Cinesa Diagonal, Cinesa Maquinista, Cinesa Heron City i Diagonal Mar, Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat), Cinesa Parc Valles (Terrassa), Cinesa Mataró (Mataró) i Barnasud (Gavà); a Madrid: Cinesa La Gavia, Cinesa Príncipe Pío, Cinesa Proyecciones, Cinesa Las Rozas (Las Rozas) i Cinesa La Moraleja (Alcobendas); a Sevilla, Cinesa Plaza de Armas; a Málaga, Cinesa La Cañada (Marbella); a Vizcaya, Cinesa Artea (Leioa); a Saragossa, Cinesa Gran Casa i Cinesa Augusta; a València, Cinesa Bonaire (Aldaia); a Palma de Mallorca, Cinesa Festival Park (Marratxi); a Santander, Cinesa Bahía Santander; a Oviedo, Cinesa Principe Pio; i a Santiago de Compostela, Cinesa Área Central.

Concert únic mundial
Els gegants del metal mai abans havien compartit el mateix escenari, malgrat l'enorme demanda. La repercussió d'aquest esdeveniment històric, que tindrà lloc a Sofia (Bulgària), es veurà amplificada per una transmissió simultània al cinema mundial.

Les firmes mitjanes d'auditoria constitueixen una associació per promoure la transparència econòmica i financera en la professió

L'associació està integrada per les divuit firmes del Grup20, durant 15 anys, Fòrum de Reflexió, Debat i Opinió d'Auditoria

Barcelona, 31 de Maig de 2010.- Les divuit firmes de Grup20- Fòrum de Reflexió, Debat i Opinió d'Auditoria, coincidint amb la celebració del seu quinzè aniversari, s'han constituït en Associació amb l'objectiu de seguir promovent l'exercici professional dels auditors i debatre sobre tots els aspectes relacionats amb l'auditoria, el seu paper en la societat i, en general sobre tot allò referent a la transparència de la informació financera i econòmica.

La Junta Directiva de la nova Associació Grup20 ha quedat constituïda per Mercè Martí com a Presidenta, Pere Ruiz com a Vicepresident, Víctor Alió com a Secretari i Josep Suades com a Tresorer.

El nomenament de la nova Junta Directiva s'ha produït durant l'Assemblea General celebrada en motiu de la constitució formal del Grup com a Associació, en la qual han participat els representants de les divuit firmes d'auditoria que conformen Grup20.

L'Associació està configurada per destacades empreses del sector de l'auditoria que representen un 10 % de la facturació total del mercat espanyol i un 40 % de la facturació de les firmes mitjanes.

La nova Associació Grup20 liderarà els futurs projectes com a principal interlocutor de les firmes mitjanes amb els representants institucionals del sector de l'auditoria.La patronal catalana del sector de l'automoció acorda iniciar accions legals contra el govern d'Espanya i la Generalitat de Catalunya

Els concessionaris han revertit aquesta quantitat als clients des de l'inici del Pla

Barcelona, 27 de maig de 2010.- L'Assemblea General de la Federació Catalana de Venedors de Vehicles a Motor (FECAVEM), patronal catalana de l'automoció, ha acordat en la seva reunió celebrada a Lleida iniciar accions legals contra el govern d'Espanya i la Generalitat de Catalunya per reclamar l’ impagament del deute als concessionaris pels plans d'ajuda a l'automoció.

En concret, el govern central i la Generalitat han de satisfer un deute de 6 milions d'euros, que ja han estat revertits pels concessionaris als clients. Aquest deute s'uneix als perjudicis ocasionats per aquest avançament i pels inconvenients que comporta als clients pendents de rebre el vehicle adquirit i posa en perill, com denúncia la patronal, els llocs de treball de milers d'empleats.

FECAVEM és la Federació Patronal Catalana de Venedors de Vehicles a Motor que representa els comerciants dedicats a la compravenda de vehicles a motor de Catalunya. És una Associació sense ànim de lucre que agrupa les quatre associacions provincials de venedors de vehicles de Catalunya (GVVM, CORVE, ASTAVE i Associació Provincial d’Automoció de Lleida). El col·lectiu que representa aquesta Federació genera un important volum de negoci i gestió financera als consumidors. Els llocs de treball que genera directament superen els 50.000, dels quals més de 20.000 corresponen als serveis de venda.


Iberaudit Internacionalitza els s'eus serveis d'auditoria a través de la seva oficina a Andorra

Barcelona, 27 de Maig de 2010.- La firma d'auditoria Iberaudit ha internacionalitzat els seus serveis i ha ampliat la seva àrea de mercat a través de la seva nova oficina a Andorra, inaugurada recentment dins del pla d'expansió de la firma.


L'ampliació dels serveis d'auditoria forma part del pla d'expansió empresarial iniciat per Iberaudit durant aquest any. Així la signatura ha incorporat despatxos a Castella i Lleó, el País Basc i Andorra, amb el que compta ja amb catorze oficines a Espanya, Portugal i Andorra.


Iberaudit preveu mantenir el seu creixement durant el 2010 amb una major presència territorial i està en procés de negociació per a la incorporació de nous socis a La Rioja, Murcia i Extremadura.

Segons Mercè Martí, Vicepresidenta Executiva de la companyia: “els objectius aconseguits dins del pla d'expansió geogràfica i empresarial posicionen a Iberaudit com una de les principals auditores a Espanya, Portugal i Andorra i amb una àmplia representació internacional a través de la xarxa d'auditoria Kreston”.

 â€¨El despatx d'Andorra ha celebrat aquesta setmana la seva última reunió executiva que ha comptat amb la presència de: Mercè Martí, Vicepresidenta Executiva d’Iberaudit i també directora de l'oficina de Barcelona, Elena Ramírez, Responsable de les relacions amb la xarxa mundial Kreston International, Josep Mª Martí i Cristina Lozano, directora de l'oficina.Cinesa projectarà en 3D i en exclusiva a nivell mundial el partit de la final de la Champions

La retransmissió s'oferirà a partir de les imatges en aquest format que es realitzaran, per primera vegada a nivell mundial, per Tv3

Barcelona, 21 de Maig de 2010 - CINESA projectarà en format 3D i en exclusiva a nivell mundial la final de la Champions que enfronta al Bayern de Munic amb l’Intern de Milà a l'estadi Santiago Bernabéu de Madrid. La retransmissió tindrà lloc a Cinesa Diagonal (Santa Fe de Nou Mèxic) de Barcelona demà dissabte 22 de Maig a les 20:30 h.

La projecció es realitzarà a partir de les imatges en format digital que realitzarà TV3 i que suposa per primera vegada la retransmissió en format 3D de la final de la Champions League.


1 de 2