Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | SEAT Grup Lesseps

blog

Sala de premsa
Client: SEAT Grup Lesseps

Inauguració “ABLANES”, el nou concessionari de la Selva i Maresme nord, i presentació del “SEAT ARONA”

Inauguració “ABLANES”, el nou concessionari de la Selva i Maresme nord, i presentació del “SEAT ARONA”

L’acte d’inauguració ha comptat amb l’assistència de Mikel Palomera, Director General de SEAT; de l'Alcaldessa de Blanes, Pepa Celaya; el President de Grup Lesseps, Jaume Roura Calls; i el Director General de Grup Lesseps, Jaume Roura Banús; juntament amb autoritats i personalitats de Blanes i localitats de la Selva i Maresme nord.

Blanes.- Ahir a la tarda va tenir lloc a Blanes la presentació i l'inici de la comercialització del model “SEAT Arona” amb motiu de la inauguració del nou concessionari exclusiu de SEAT que, amb el nom comercial d’ABlanes, donarà cobertura i servei integral de la marca a la Selva i Maresme nord i tot el seu entorn.

El llançament del nou “Arona” ha despertat una gran expectació amb la seva arribada al concessionari. Durant la seva presentació a Blanes, el Director General de Seat, Mikel Palomera, ha assegurat que “'a SEAT volem ser els líders absoluts en vendes a Espanya en automoció l'any 2018 i ja estem en el camí. Actualment estem a la segona posició a Europa i som la marca que més creix en l'àmbit europeu. A Catalunya SEAT aporta el 4% del PIB català i l'11% de les exportacions a tot el món".

L’acte d’inauguració ha comptat amb l’assistència de l'Alcaldessa de Blanes, Pepa Celaya; el President de Grup Lesseps, Jaume Roura Calls; i el Director General de Grup Lesseps, Jaume Roura Banús; juntament amb autoritats i personalitats de Blanes, la Selva i Maresme nord.

L'Alcaldessa de Blanes, Pepa Celaya, ha afirmat que “SEAT forma part de la nostra història familiar i personal” i ha agraït a SEAT l'obertura d'aquest concessionari a Blanes que "confirma el nostre gran potencial per a inversors". Per la seva part, el President de Grup Lesseps, Jaume Roura Calls, ha assenyalat que "Seat i Grup Lesseps venim a cobrir la mancança d'un concessionari a Blanes per donar servei de Seat a la zona".

ABlanes, el nou concessionari de la marca d'àmbit europeu SEAT a les comarques gironines, amplia les localitzacions del Grup Lesseps Motor, que disposa d'altres instal·lacions a Martorell, Barcelona, Badalona i Mataró.

 

1 de 1