Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Arxiu: Gener de 2009

blog

Sala de premsa
Arxiu: Gener de 2009

La globalització dels mercats propicia nous moviments estratègics en el sector de l'auditoria

Iberaudit Auditores representarà a Espanya a la firma multinacional Kreston Internacional que té presència 
en 92 païsosES REDUEIX LA DISTÀNCIA ENTRE LES “BIG FOUR” I LES EMPRESES MITJANES: IBERAUDIT SE SITUA EN EL NOVÈ LLOC DEL RÀNQUING AUDITOR A ESPANYA

La globalització dels mercats està propiciant nous moviments estratègics tant per consolidar empreses com per ampliar els seus àmbits d'acció.

Els negocis funcionen cada vegada més per una escala global gràcies a un ràpid desenvolupament dels mercats, unes millors comunicacions i una major mobilitat internacional, circumstàncies a les quals no podia ser aliè el sector de l’auditoria a Espanya.

La nova situació econòmica actual ha accelerat aquests moviments perquè les empreses es globalitzin cada vegada més a través de fusions, representacions i incorporacions a noves companyies d'àmbit internacional. Estratègies que estan reduint les distàncies entre les “big four” i les empreses qualificades com a mitjanes dins del sector auditor.

Aquest és el cas de la xarxa nacional de firmes auditores-consultores Iberaudit Auditores que comença l'any representant a Espanya a la firma Kreston Internacional.

 Amb aquesta unió, la firma espanyola ha ascendit al número tretze de les companyies auditores a nivell mundial i al novè en el rànquing estatal.

El Secretari General de Kreston Internacional, Jon Lisby, ha assegurat que “estic molt satisfet amb què Iberaudit Auditores hagi seleccionat a Kreston com el seu company Internacional”.

Lisby ha afirmat que el grup “està impressionat per la qualitat, experiència i ambició d’Iberaudit; i espera treballar conjuntament per desenvolupar oportunitats de negoci amb els seus clients. És difícil entrar en el grup dels top ten, però el més important no és això, sinó la qualitat dels nostres membres i dels serveis que podem oferir”.


Per la seva banda, el soci director d’Iberaudit Auditores, Alfonso Pérez Pretel, assenyala que “les firmes mitjanes han de fer moviments per competir amb les multinacionals”. A més, l'entrada d’Iberaudit a Kreston Internacional propiciarà “guanyar terreny a Amèrica Llatina ja que els clients poden entrar amb nosaltres a Europa gràcies a l'afinitat de l'idioma”.

Iberaudit Auditores, que figura en el número nou del ránking d'auditoria a Espanya, reuneix actualment a catorze oficines a Espanya i Portugal, i integra un equip de 400 professionals altament qualificats.

Kreston Internacional és una associació mundial fundada el 1971 dedicada a la comptabilitat i a l'auditoria, que ofereix serveis a 92 països amb 665 oficines i 18.500 professionals.

1 de 1