Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Arxiu: Gener de 2010

blog

Sala de premsa
Arxiu: Gener de 2010

22@Barcelona i Pimec han organitzat avui una jornada sobre finançament, tecnologia i formació en la post crisi

    •    Les més de 150 empreses participants han conegut les noves línies de finançament, formació i aplicacions tecnològiques que existeixen

Barcelona 27 de gener de 2010.-  22@Barcelona i Pimec han organitzat aquest matí al Centre Internacional de Negocis de Catalunya una jornada sobre finançament, tecnologia i formació en l’etapa de post crisi en la que han participat més de 150 empreses.

L’acte ha comptat amb la participació del Tinent d’Alcalde d’Hisenda i Promoció Econòmica, Jordi William Carnes, la regidora del districte de Sant Andreu, Gemma Mumbrú, el President de PIMEC, Lluís Bahamonde, la Presidenta de l’Associació d’Empreses del Polígon industrial del Bon Pastor, Montserrat Ferrer, el Secretari de l’Associació d’empreses i institucions de 22@Barcelona i el Conseller Delegat de 22@Barcelona, Josep Miquel Piqué.

Els assistents a la jornada, provinents del polígon industrial del Bon Pastor i del districte 22@Barcelona, han conegut, de la ma dels centres tecnològics del 22@Barcelona, l’Entitat Nacional d’Innovació (ENISA), Barcelona Activa i KIMbcn quins són els serveis que es poden oferir a les empreses i quines vies de finançament i aplicacions tecnològiques per a les empreses existeixen.

Les associacions de Parcs Industrials i Tecnològics APTE i CEPE, la Escuela de Organización Industrial (EOI) i la Empresa Nacional de Innovación (ENISA) també han participat en la jornada per presentar el projecte COPIT, un programa de cooperació que te l’objectiu d’aconseguir millorar la competitivitat i fomentar el desenvolupament de negoci de les empreses dels Parcs Industrials amb les dels Parcs Tecnològics.

22@Barcelona, PIMEC, CECOT i IL·3-Universitat de Barcelona han ofert als assistents un nou servei de formació gratuïta per a empreses tradicionals que s’ha creat aquest any. Aquest servei consisteix en un programa de tallers de formació i acompanyament per a la professionalització de la gestió empresarial de les empreses tradicionals.

Finalment el Tinent d’Alcalde d’Hisenda i Promoció Econòmica, Jordi William Carnes ha conclòs l’acte encoratjant a les empreses del 22@Barcelona i del Polígon Industrial del Bon Pastor a aprofitar les eines de finançament, formació i tecnologia que se’ls han presentat i a crear sinèrgies entre elles per tirar endavant grans projectes internacionals.


El Conseller Delegat de 22@Barcelona, Josep M.Piqué ha estat escollit un dels set experts mundials en innovació que assessoren a Xile

Barcelona, 25 de gener de 2010.-  El Conseller Delegat de 22@Barcelona, Josep M. Piqué, que va participar del 19 al 22 de gener dins del panell internacional que avalua l’estratègia nacional d’innovació del govern de Xile, ha estat escollit un dels set experts mundials en innovació que assessoren el Consell Nacional d’Innovació per a la Competitivitat de Xile (CNIC)

Aquest Consell Nacional te la missió d’ avaluar els progressos del govern de Xile en la seva estratègia d’innovació  per a proposar una agenda que resumeixi  els objectius que s’han d’assolir en un horitzó de 10 anys i que serà entregada a la Presidenta Michelle Bachelet i al nou President de la República el proper mes de  març.

En el marc d’aquest Consell Nacional d’Innovació, i dins del panell internacional, el Conseller Delegat de 22@Barcelona va presentar la ponència: “desafiaments polítics en la implementació del foment a la innovació” i va participar en les reunions per a la  creació de l’agenda 2010-2020 d’innovació del govern de Xile.

A banda del Conseller Delegat de 22@Barcelona aquest grup d’experts està format pel sr. Morris Teubal, Director del Grup de Política de Desenvolupament Industrial d’Israel, el sr. Michael Sargent, Director dels Comitès de Coordinació d’Investigació de Tecnologies Web de la Companyia d’Administració del Mercat Elèctric, el sr. Irwin Feller, professor de la Universitat de Minnesota, el sr. Charles Sabel, professor de l’escola de lleis de la universitat de Columbia, el sr. Michael Crawford, especialista sènior en educació del Banc Mundial i el sr. Erik Arnold, Director Executiu de Technopolis-group, empresa consultora líder global en polítiques d’investigació i d’innovació.

La Asociacion Electrotecnica Española (AEE) i la Fundació Electrotècnica Catalana instal·len la seva seu al districte 22@Barcelona

L’AEE que va ser creada l’any 1930 enguany celebrarà el seu 80è aniversari

Barcelona 21, de gener de 2010. La asociación electrotecnica Española i la fundació electrotècnica catalana instal·len la seva seu al districte 22@Barcelona i tenen previst l’inici d’activitats a partir del 1 de febrer de 2010 a la seva nova seu situada al carrer Pamplona, 92-94.

La AEE és una entitat sense ànim de lucre que té com a finalitat principal el desenvolupament i foment de la formació, així com els serveis avançats de l'Electrotècnia entre empreses, professionals, associacions i altres fundacions relacionades amb el sector electrotècnic. També és objectiu fundacional de l'entitat les actuacions de difusió del coneixement de les aplicacions de l’electricitat.

L’associació, fundada el 1930, i que enguany celebrarà el seu 80è aniversari, ha manifestat que: “Entrar en plenitud en el segle XXI després de 80 anys d'existència exigeix una modernització de les nostres instal·lacions i, sobretot, un marc de referència tecnològic com és el 22@Barcelona”.

Entre els seus associats hi ha entitats col·laboradores com la Confederació del Metall, ACTECIR, GGE, CETIB, CETIM, APDI, AGEM i altres entitats de rellevant acompliment en el sector.

L’AEE es caracteritza per desenvolupar i impartir activitat formativa específica i adaptada a les necessitats del sector elèctric. Actualment està liderant el projecte Electra que és un intent de fomentar la inserció de la dona en el sector laboral elèctric, organitza conferències i visites tècniques, actua per delegació de l’ICAEN com a gestor del lloguer d'instrumentació energètica, participa en l'edició de publicacions d'interès relacionades amb l'univers de l'Electrotècnia i elabora dictàmens i informes allà on la seva opinió és requerida.

El Grup20, format per divuit mitjanes empreses d'auditoria, es reuneix amb Patronal Catalana Cecot

Els membres del Fòrum de Reflexió, Debat i Opinió d’Auditoria s’han reunit també amb PIMEC i Fòrum Carlemany

Barcelona, 21 de gener de 2010.- La Comissió de Representació del Grup20 s’ha reunit amb David Garrofer, Secretari General de la patronal catalana CECOT i Enric Rius, Assessor Fiscal Comptable de CECOT a la seu de l’organització empresarial a Terrassa per tal de per mostrar-li la preparació i l’experiència de les divuit firmes que actualment integren el Grup20.

Els membres de la Comissió de Representació van presentar els objectius i filosofia del Grup20 de manera que va quedar obert el canal de comunicació entre les dues organitzacions per a possibles accions de divulgació de l’activitat auditora i la realització conjunta de diferents programes de formació per a empresaris.

Per la seva part, els representants de CECOT van oferir als membres del Grup20 la possibilitat de participar en col·loquis, debats i conferències que pugui organitzar CECOT.

En el marc de les relacions institucionals portades a terme, els membres del Grup20 també s’ha reunit amb Joan Buscà, Membre del Comitè Executiu i President de la Comissió Econòmico-Fiscal de la patronal PIMEC -que representa les micro, petites i mitjanes empreses i els autònoms de Catalunya-, així com amb Marc Sansalvadó, President de l’organització empresarial gironina Fòrum Carlemany amb l’objectiu de col·laborar amb les diferents organitzacions per tal d’aconseguir una millora de l’exercici professional de l’auditoria en un mercat on la transparència informativa és vital.

Iberaudit Auditores estableix un pont professional amb Kreston Àsia-Pacífic

El President d’Iberaudit Auditores, Alfonso Pérez Pretel, 
s'entrevista amb els socis de Kreston Hong Kong

Alfonso Pérez Pretel, President i membre del Consell d'Administració d’ Iberaudit Auditores, ha visitat als representants de Kreston International a Hong Kong i al responsable de la Secretaria Regional de Kreston per a Àsia-Pacífic.


Juntament amb els socis de Kreston International a Hong Kong, de la firma Chan&Chan, Alfonso Pérez Pretel ha pogut fer un balanç sobre les experiències d’Iberaudit després del seu primer any com a representant a Espanya i Portugal de la xarxa mundial d'auditoria Kreston International.


La visita de la seu de Kreston a Hong Kong per part d’Iberaudit s'emmarca dins de les entrevistes periòdiques dels representants d’Iberaudit amb els diferents membres de Kreston a tot el món.

La unió d’Iberaudit amb Kreston Internacional respon al clima econòmic actual, on els negocis funcionen cada vegada més per una escala global gràcies a un ràpid desenvolupament dels mercats, unes millors comunicacions i una major mobilitat internacional. El President d’Iberaudit i director de l'oficina d’Iberaudit a València, Alfonso Pérez Pretel ha manifestat que “l'associació d’Iberaudit amb Kreston International li permet a la firma espanyola estendre el seu àmbit de treball a pràcticament tothom.”Kreston Internacional és una associació mundial fundada el 1971 dedicada a la comptabilitat i a l'auditoria, que ofereix serveis en 94 països amb 700 oficines i 20.000 professionals.

1 de 1