Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | UCI Cinemas

blog

Sala de premsa
Client: UCI Cinemas

El Grup Odeon & Cinesa & UCI anuncia acords històrics en cinema digital entre Digital Deployment Associates Limited, Twentieth Century Fox

L'empresa del Regne Unit Digital Deployment Associates Limited (DDAL) ha signat acords a llarg termini amb tres dels estudis capdavanters d'Hollywood per permetre el desplegament de la instal·lació dels projectors digitals als cinemes del grup ODEON & Cinesa & UCI – la major cadena de cinemes d'Europa, que abasta les marques ODEON, UCI, ABC i Cinesa.
Aquests acords ajudaran a la conversió a la tecnologia de projecció digital, complint amb els requisits de la DCI, de més d'1.800 pantalles en més de 200 cinemes operats pel grup en set països europeus.

La tecnologia digital ofereix avantatges importants a estudis, distribuïdores, exhibidors i clients finals del cinema. Suposa un estalvi important en la producció i distribució de còpies 35mm per als estudis, així com una gran varietat de beneficis en la programació, tals com a pel·lícules en 3D, continguts alternatius (com Òpera, esports, ballet i concerts), millor qualitat de visionat i una major flexibilitat en la programació de pel·lícules, tràilers i publicitat.

Actualment el grup ODEON & Cinesa & UCI opera 187 pantalles digitals en tot el seu circuit, permetent-li oferir 3D i continguts alternatius. Els nous acords ajudaran al grup a convertir la resta de les seves pantalles, fet que permetrà augmentar els beneficis addicionals de la plena digitalització per als estudis i per als clients finals del grup ODEON & Cinesa & UCI.

La inversió total realitzada és de més de 70m de lliures esterlines, i aquesta inversió es finançarà amb el temps a través d'una combinació de contribucions dels estudis i dels exhibidors, així com els guanys derivats de la millora en l'oferta de programació.
Julian Levin, vicepresident executiu per a cinema Digital de Twentieth Century Fox, va declarar: “Veiem l'acord del grup ODEON & Cinesa & UCI com un gran avenç per al desenvolupament digital a Europa. Amb l'àmplia presència del grup ODEON & Cinesa & UCI en set mercats importants, anticipem un increment espectacular en la projecció digital en els propers anys. I amb el nostre total compromís amb llançaments digitals, la programació de Fox, incloent blockbusters, tals com la propera estrena Avatar, la projecció digital proporcionarà una millora en la qualitat d'imatge en 2D i en 3D i en l'experiència de visionat als beneficiaris últims, els clients del cinema. Estem desitjant treballar amb els nostres amics i col·legues del grup ODEON & Cinesa & UCI durant aquesta emocionant transició cap a la plataforma de projecció digital”.

Roger Pollock, Vicepresident Executiu Internacional de Distribució & Operacions de Paramount Pictures, va afirmar: “Estem encantats d'haver tancat aquest acord digital històric amb el grup *ODEON & Cinesa & UCI. Aquest acord mostra un altre pas important en el futur del d-Cinema i alhora tindrà un gran impacte en la disponibilitat de la projecció digital a Europa. En Paramount estem desitjant poder donar suport al nostre partner per oferir la millor experiència de visionat de cinema al client”.

Anthony Marcoly, president de Vendes i Distribució de Walt Disney Studios Motion Pictures International, va declarar “Disney ha estat líder durant molt temps en cinema Digital i estem encantats de treballar amb el grup ODEON & Cinesa & UCI, i els nostres col·legues en la indústria, per portar al client final de cinema la millor experiència cinematogràfica possible. Creiem que aquesta nova tecnologia és essencial per mantenir la indústria cinematogràfica vital i competitiva. Amb aquest important compromís per part de l'exhibidor capdavanter a Europa, el client de cinema aviat tindrà el benefici de veure i escoltar les pel·lícules de formes noves i dinàmiques, alhora que poder viure l'últim en tecnologia 3D”

Disney continua apostant per l'entreteniment 3D amb estrenes tan esperades com Un conte de Nadal, de Disney; Alicia al País de les Meravelles, de Tim Burton, i el tercer lliurament de la molt benvolguda sèrie de Disney-Pixar, Toy Story.
Rupert Gavin, CEO del grup ODEON & Cinesa & UCI, va afirmar: “Aquests acords representen un pas crucial a oferir cinema Digital d'envergadura a Europa, amb tots els beneficis que això suposarà per a la indústria i, sobretot, per al nostre client final. La força de la demanda per a innovacions com el 3D i per a continguts alternatius demostra els beneficis que resultaran de la revolució digital al cinema”.

Les negociacions estan en marxa amb la resta de majors d'Hollywood, en anticipació de començar tot el desenvolupament l’any 2010.

Acord Odeon & UCI Cinemas amb the Walt Disney Company

Odeon anuncia l'estrena d’ “Alicia al País de les Meravelles” el 5 març

El grup Odeon & UCI Cinemas anuncia que després de les negociacions amb The Walt Disney Company LTD s'ha arribat a un acord a llarg termini que afecta a tots els aspectes de la relació comercial d'ambdues companyies.

Odeon es complau a anunciar que projectarà “Alicia al País de les Meravelles”, que s'estrena el 5 de març als seus cinemes del Regne Unit, Irlanda, Itàlia, Alemanya, Portugal i Àustria.

Com a resultat d'aquest acord, Odeon confirma que continuarà amb els seus plans de dur a terme importants inversions en nous cinemes, en tecnologia digital 3D i en altres apassionants innovacions amb l'objectiu de proporcionar als seus clients una major experiència d'oci.

1 de 1