Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Lavinia

blog

Sala de premsa
Client: Lavinia

Lavinia aposta pel canvi del paradigma tecnològic en la rehabilitació neurològica

Lavinia participa en el projecte de R+D+i REHABILITA, dins d'un consorci tecnològic format per deu empreses capdavanteres en innovació i desenvolupament i onze centres d'investigació de caràcter públic, repartits per tota la geografia espanyola

12 d'abril de 2010 - El projecte REHABILITA és un projecte CENIT, les sigles del qual corresponen a “Consorcis Estratègics Nacionals en Investigació Tècnica", que prové del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), dependent del Ministeri de Ciència i Innovació.

En el desenvolupament del projecte, Lavinia lidera l'avenç en les tecnologies relacionades amb el programari d'edició i creació dels entorns virtuals per a la rehabilitació, així com la interacció amb el pacient. En aquesta mateixa àrea, col·labora l’Institut Guttman, Barcelona Digital, el Grup de Bioingeniería i Telemedicina de la Universitat Politècnica de Madrid, el Centre de Recerca en Enginyería Biomèdica de la Universitat Politècnica de Catalunya, CETEMMSA, Aquiles Robotics Systems, l’Hospital Universitari Central d’Asturies, l’Hospital Universitari Puerta de Hierro de Majadahonda i l’Hospital Nacional de Paraplèjics de Toledo. En altres àrees del projecte, també participa GMV, Gutmar, Tesis, Ficosa, RGB medical devices, Esteve, el Centre d’Investigació de l’Institut de Salut Carlos III, Laboratorio Decoroso Crespo, Fundación Vodafone España i l’Institut de Biomecànica de València.

Liderat pel grup empresarial tecnològic GMV, el projecte compta amb una inversió de 15 milions d'euros i centra la seva activitat en la investigació de tecnologies biomèdiques, tecnologies electròniques, tecnologies de la informació i comunicació, i tecnologies robòtiques.

El coneixement generat pel projecte REHABILITA, que neix amb l'ambició de convertir-se en una referència internacional en l'avenç i desenvolupament dels Sistemes de Rehabilitació, permetrà la generació de nous coneixements que puguin resultar d'utilitat per a la creació de nous processos i serveis o per a la integració de tecnologies d'interès estratègic, contribuint d'aquesta manera a un millor posicionament tecnològic del teixit productiu espanyol i servirà de base per a futurs desenvolupaments que beneficiaran a la indústria i ajudarà a desenvolupar noves iniciatives per millorar la qualitat de vida dels ciutadans.

Avui dia, els sistemes sanitaris dels països desenvolupats s'enfronten a una sèrie de reptes que estan condicionant la seva evolució. Això és així, a causa de la creixent necessitat de rehabilitació causada per l'estil de vida de la població que contribueix a un augment de les patologies cròniques i degeneratives, i per l'envelliment de la població que comporta l'augment de l'esperança de vida.

La rehabilitació és un camp on es consumeix un percentatge molt important dels recursos en atenció sanitària. A dia d'avui, el procés de rehabilitació no ha avançat substancialment des del punt de vista científic i encara comporta uns costos molt elevats per al sistema sanitari i per al pacient.

Lavinia cobreix la trobada internacional del Eurogrup

La productora va oferir els seus serveis a través de la seva filial a Brussel·les, Alice Production, a televisions espanyoles i estrangeres

3 de maig de 2010 – El Grup Lavinia, a través de la seva filial a Brussel·les Alice Production, va cobrir informativament per a diversos clients internacionals la trobada del Eurogrup que ha tingut lloc aquest cap de setmana.

Alice Production va instal·lar dues unitats DSNG i va realitzar un desplegament de mitjans per oferir la cobertura de la notícia a totes les televisions espanyoles, així com a les franceses TF1, France 24, LCI, la TV grega, l'alemanya WDR i Reuters Internacional. També va realitzar una cobertura completa de l'esdeveniment per a la web de la presidència espanyola 2010.

L’ Eurogrup s'ha reunit d'urgència aquest cap de setmana per acordar les mesures d'ajuda a Grècia.

Presència nacional i internacional
Grup Lavinia compta amb diverses seus de producció audiovisual tant a nivell nacional com a internacional. A Espanya, té presència a Barcelona, Madrid i Sevilla. A nivell internacional, disposa de seus a París i Brussel·les.

Alice Production és la seu Internacional de Lavinia. Amb gairebé 20 anys de presència a la capital Europea, és una empresa de referència en el sector de Broadcast Services per a les televisions del món que necessiten assistències per cobrir l'actualitat de les Institucions Europees. Els seus serveis passen també per la comunicació institucional i la producció de continguts.


La Comissió Europea tria al consorci Lavinia – Videohouse per als seus serveis de producció audiovisual

El grup espanyol Lavinia de serveis i continguts audiovisuals i interactius, en consorci amb l'empresa belga Videohouse, ha guanyat el concurs convocats per la Comissió Europea per gestionar els serveis de producció audiovisual d'aquest organisme, amb un pressupost total de més de 15 milions d'euros.

L'adjudicatari d'aquest contracte és el consorci “ALLTV”, format per Videohouse (grup Euromedia) i Alice Production (grup Lavinia) a parts iguals. “Amb aquest doble èxit, Lavinia reforça i consolida la seva presència exterior. L'aposta realitzada amb la compra del 70% de l'empresa belga Alice Production fa dos anys per convertir Brussel·les en la nostra plataforma per estendre cap a altres ciutats europees l'activitat de serveis i continguts audiovisuals i interactius s'ha demostrat encertada i ja està donant els seus fruits”, ha assenyalat el president del grup, Antoni Esteve.

“La generació de continguts audiovisuals per a un organisme amb tanta projecció pública com la Comissió, és un repte professional de gran envergadura i una gran responsabilitat que abordem amb il·lusió i confiança”, ha assenyalat Joan Andreu, director de desenvolupament internacional del Grup Lavinia. Joan Andreu destaca el reconeixement a la qualitat i l'excel·lència en el servei que suposa l'adjudicació d'aquestes grans licitacions d'institucions internacionals (UE, Consell d'Europa, OTAN, ONU,…).
Creació i distribució de continguts informatius
El contracte amb una durada de cinc anys i un pressupost de 3 Milions €/any, inclou la gestió de les instal·lacions de la Comissió en tot el relacionat amb la producció audiovisual i els serveis per a la cobertura dels mitjans de Radi i Televisió (sales de premsa, platons, equips d'edició, càmeres, enllaços “broadcasting”, etc.), així com la producció i emissió dels dos canals de TV de les institucions europees, EbS i EbS+, tant en la plataforma televisió com a Internet.
El consorci prestarà serveis professionals a la seu de la Comissió Europea, a Brussel·les, amb una plantilla de més de 35 professionals, liderats per Harald Eeckels, fins ara responsable de l'àrea de Broadcast Services d'Alice. Mitjançant aquest servei, la Comissió crea i distribueix continguts informatius propis sobre les seves activitats a mitjans de comunicació de tot el món.

Sobre Lavinia
Lavinia és un grup empresarial de serveis i continguts audiovisuals i interactius, fundat el 1994 i integrat per 16 empreses, en les quals treballen un miler de professionals. Compta amb presència internacional a París i Brussel·les. La facturació del Grup va arribar a 50 milions d'euros el 2008, fet que representa un creixement del 25% enfront de l'any anterior; Agrupats en tres àrees de negoci, Lavinia està avui present en subsectors diversos com: Formats TV, Cinema, Publicitat, Vídeo corporatiu, Unitats Mòbils TV, Externalització en mitjans, Postproducció, Platós, equips ENG, producció d'informatius, enllaços per a directes de TV per satèl·lit, Enginyeria audiovisual, Desenvolupament Web, Continguts en mobilitat, Grafisme, Infografia i TV per Internet.

Les vendes Internacionals signifiquen avui un 4% de les vendes del grup, però amb l'expansió en nous projectes i el pla d'inversions 2009 que contempla adquisicions d'empreses fora del país es preveu arribar a una facturació l’any 2010 de 6 Milions de € i activitat a Brussel·les, París, Berlín i Washington.

El Grup Lavinia TC trasllada la seva seu de Barcelona al nou districte de la innovació 22@Barcelona

Des del passat 20 d’octubre de 2005, les noves oficines del grup Lavinia Tc es troben ja en plena activitat al carrer Pallars número 81

El grup Lavinia TC ( HYPERLINK "http://www.lavinia.tc" www.lavinia.tc) que desenvolupa productes, serveis i tecnologies per la comunicació audiovisual i interactiva,  ha traslladat les seves oficines de Barcelona, fins al moment ubicades al Passatge Permanyer número 12, al nou districte de la innovació 22@Barcelona, per tal de respondre a les exigències de la seva expansió.

Lavinia TC, fundada el 1994 com una productora de televisió i Internet ja compta al seu grup amb les companyies Lavinia TV, la consultora LTC Projects i La Productora. El progressiu creiexement que ha experimentat ha fet necessària l’ampliació de les seves instal·lacions, adaptant-se als canvis tecnològics del sector per donar resposta a les necessitats dels seus clients i anticipar-se als nous reptes comunicatius. La seva nova ubicació al 22@Barcelona situa el grup en una posició estratègica al districte on tenen un lloc rellevant les activitats relacionades amb les tecnologies de la informació i la comunicació.

Amb una visió molt clara, la de posar la tecnologia al servei de la comunicació i amb un eix vertebral que es basa en el convenciment que el futur de la comunicació es troba en la convergència de l’audiovisual i Internet, Lavinia TC ha aconseguit grans èxits gràcies a la seva vinculació al camp de les noves tecnologies, a la producció de continguts y al desenvolupament de plataformes hardware y software. La posada en funcionament de les noves instal·lacions suposa un repte i una nova oportunitat de creixement. El procés es tancarà en els propers mesos amb el trasllat definitiu de la redacció dels informatius de la cadena de televisió Tele 5 i amb la inauguració oficial de les noves instal·lacions del grup Lavinia TC.

1 de 1