Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Arxiu: Febrer de 2010

blog

Sala de premsa
Arxiu: Febrer de 2010

L’ ICAC agraeix les aportacions de Grup20, com a interlocutor de l'organisme amb les firmes mitjanes

Els membres de Grup20 van exposar la seva opinió sobre
la nova Llei d'Auditoria

Barcelona, 22 de Febrer de 2010.- Grup20- Fòrum de Reflexió, Debat i Opinió d'Auditoria, format per divuit signatures mitjanes d'auditoria, es reuneix amb el President de l'Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes (ICAC), José Antonio Gonzalo, per abordar diferents punts de caràcter tècnic que actualment influeixen en el desenvolupament professional de les signatures denomines mitjanes, que són les que, en la seva major part, integren el Grup20.

Barcelona, 22 de Febrer de 2010.- Grup20- Fòrum de Reflexió, Debat i Opinió d'Auditoria, format per divuit firmes mitjanes d'auditoria, es reuneix amb el President de l'Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes (ICAC), José Antonio Gonzalo, per abordar diferents punts de caràcter tècnic que actualment influeixen en el desenvolupament professional de les firmes denominades mitjanes, que són les que, en la seva major part, integren el Grup20.

A la trobada, a la que ha assistit una comissió de Grup20 formada per Víctor Alió (AUDALIA) i Joan Miró (GM AUDITORS), han participat també Cándido Gutiérrez, Sotsdirector General de Control Tècnic del ICAC i Eva Castellanos, Sotsdirectora General de Normes Tècniques d'Auditoria del ICAC.

Durant la reunió es van explorar dos dels aspectes de la futura Llei d'Auditoria que afectaran de forma molt important a les firmes mitjanes. D'una banda, la seva capacitat per al desenvolupament de treballs en les empreses definides com d'interès públic i, per l'altre, les fortaleses i els riscos en quant a la responsabilitat de l'auditor principal sobre els comptes dels components dels grups d'empreses.

Aquest primer contacte entre Grup20 i el nou President del ICAC ha establert un canal de comunicació entre les dues organitzacions per seguir col·laborat en el futur en objectius comuns per millorar l'exercici professional de l'auditoria. Aquesta col·laboració es veurà afavorida pel caràcter transversal de Grup20, ja que aquest està obert a les tres corporacions actualment existents –REVA, REGA i l'Institut de Censors Jurats de Comptes.

Iberaudit Màlaga s'incorpora al PCAOB, organisme supervisor d'auditoria a Estats Units

L'oficina d’Iberaudit a Màlaga és la primera auditora d'Andalusia 
en registrar-se en la corporació nord-americana 

Amb aquesta nova incorporació, Iberaudit ja compta amb dues oficines registrades al PCAOB: Catalunya i Màlaga

Barcelona, 16 de Febrer de 2010.- El Public Company Accounting Oversight Board (PCAOB), amb seus a Washington i Nova York, ha acceptat la sol·licitud de registre d’Iberaudit Màlaga, amb el que l'oficina es converteix en la primera auditora d'Andalusia en registrar-se en la corporació nord-americana.


El PCAOB és una corporació privada sense ànim de lucre que té com a finalitat supervisar la labor dels auditors d'empreses d'Estats Units, protegir l'interès dels inversors i promoure l'emissió d'informes d'auditoria independents.


El PCAOB està dirigit a empreses pertanyents a la Comissió del Mercat de Valors d'Estats Units (SEC) i a totes aquelles amb les quals tinguin algun tipus de relació econòmica.

Actualment, el PCAOB compta amb 2409 firmes registrades, de les quals només setze es troben a Espanya i totes elles a Madrid o Barcelona.


La incorporació d’Iberaudit al PCAOB suposa un repte més de la firma dins del seu pla d'expansió internacional, que ja es va iniciar el passat curs amb la incorporació a la xarxa mundial d’auditoria Kreston International.


La firma professional d'auditoria compta també amb el registre al Public Company Accounting Oversight Board de l'oficina d’Iberaudit Catalunya.

Iberaudit Auditores nomena a Alfonso Pérez Pretel President de la firma

Francisco Aguilar, soci d’Iberaudit Màlaga, i Mercè Martí, sòcia d’Iberaudit Barcelona, seran els nous Vicepresidents Executius


Barcelona, 4 de Febrer de 2010.- Iberaudit Auditors, amb presència a Espanya, Portugal i Andorra, ha nomenat a Alfonso Pérez Pretel, soci de Iberaudit València, president de la firma en el transcurs de l'última Junta de Socis d’Iberaudit celebrada a Madrid aquest mes de Febrer.


En la mateixa Junta també s'han votat per unanimitat als nous Vicepresidents Executius: Francisco Aguilar, soci d’Iberaudit Màlaga, i Mercè Martí, sòcia d’Iberaudit Catalunya i Andorra, també membres del Consell d'Administració.

IBERAUDIT AUDITORS
Iberaudit Auditores és una firma integrada per un grup de 400 professionals distribuït per tot el territori nacional a través de les seves 12 oficines i 3 delegacions localitzades a Madrid, València, Catalunya, Aragó, Balears, Astúries, Còrdova, Sevilla, Màlaga, Galícia i Canàries; i a nivell internacional a Lisboa i Andorra.
La firma ocupa actualment el lloc 14 en el rànquing de companyies auditores d'Espanya.

Iberaudit és membre de la xarxa mundial d'auditoria Kreston
Kreston International és una associació mundial, situada en el lloc número tretze del ránking mundial de grups d'auditoria, que es dedica a la comptabilitat i a l'auditoria. Kreston ofereix serveis en 94 països i compta amb més de 740 oficines i 20.234 professionals.

1 de 1