Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Arxiu: Gener de 2011

blog

Sala de premsa
Arxiu: Gener de 2011

Francesc Homs inaugura els “esmorzars de reflexió, debat i opinió d'auditoria de Grup20”

Francesc Homs inaugura els  “esmorzars de reflexió, debat i opinió d'auditoria de Grup20”

El President Executiu de Roca Junyent Consultoria d'Empreses i ex conseller d'Economia de la Generalitat ha assistit al primer esmorzar de 2011 de l'associació de les firmes mitjanes d'auditoria


Francesc Homs, President Executiu de Roca Junyent Consultoria d'Empreses i exconseller d'Economia i Finances de Generalitat de Catalunya (2001-2003), ha inaugurat els “Esmorzars de Reflexió, Debat i Opinió d'Auditoria”, que organitza mensualment Grup20, l'associació que agrupa a les vint principals firmes mitjanes d'auditoria d'Espanya.


Durant la trobada, Homs ha fet una valoració positiva sobre el paper de Grup20 com a principal interlocutor de les firmes mitjanes i ha destacat el valor de l'associació de conèixer en profunditat els fonaments de l'auditoria per a poder repercutir en els òrgans legislatius de la professió.


També ha remarcat la importància de la pertinència a grups internacionals de les firmes d'auditoria degut al creixent procés de globalització dels mercats. Sobre aquesta valoració, els membres de Grup20 han destacat que les seves firmes estan obtenint, cada vegada més, una major representació dins de les principals xarxes mundials d'auditoria per així oferir uns millors serveis als seus clients.


Francesc Homs també ha valorat l'actual situació de la crisi i la seva repercussió en el futur de l'economia catalana i espanyola i, en particular, en el sector de l'auditoria, i ha apuntat com a claus per a la recuperació: la concentració empresarial, la internacionalització de les empreses i una aposta per la innovació i les noves tecnologies. 


L'objectiu dels “Esmorzars de Reflexió, Debat i Opinió d'Auditoria de Grup20” és obrir el debat amb diferents personalitats del sector econòmic i financer per tal d’aconseguir una millora constant de l'exercici professional de l'auditor i un apropament a la realitat de l'empresari i a les seves necessitats.


1 de 1