Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Arxiu: Desembre de 2009

blog

Sala de premsa
Arxiu: Desembre de 2009

La Firma Iberaudit Auditores s'incorpora al Public Company Accounting Oversight Board (PCAOB)

El PCAOB autoritza i supervisa l'actuació dels auditors amb
les empreses nord-americanesBarcelona, 2 de Desembre de 2009.- El Public Company Accounting Oversight Board (PCAOB), amb seus a Washington i Nova York, ha acceptat la sol·licitud de registre de la firma espanyola Iberaudit Auditores, a través de la seva oficina de Barcelona.


El PCAOB és una corporació privada sense ànim de lucre que té com a finalitat supervisar la labor dels auditors d'empreses d'Estats Units, protegir l'interès dels inversors i promoure l'emissió d'informes d'auditoria independents.


El PCAOB està dirigit a empreses pertanyents a la Comissió del Mercat de Valors d'Estats Units (SEC) i a totes aquelles amb les quals tinguin algun tipus de relació econòmica.

Actualment, el PCAOB compta amb 2096 signatures registrades, de les quals només quinze es troben a Espanya.

La incorporació d’Iberaudit al PCAOB suposa un repte més de la firma dins del seu pla d'expansió internacional, que ja es va iniciar el passat curs amb la incorporació a la xarxa mundial d’auditoria Kreston International.

En el mateix procés d'incorporació al PCAOB es troben també les oficines d’Iberaudit de València, Màlaga, Balears, Sevilla, Madrid, Extremadura, Astúries i Canàries.

1 de 1