Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Arxiu: Febrer de 2014

blog

Sala de premsa
Arxiu: Febrer de 2014

KIM FAURA, DIRECTOR GENERAL DE TELEFÓNICA, DESTACA LES POLSERES “WEARABLES” COM A PRODUCTE DESTACAT DE LES INNOVACIONS

KIM FAURA, DIRECTOR GENERAL DE TELEFÓNICA, DESTACA LES POLSERES “WEARABLES” COM A PRODUCTE DESTACAT DE LES INNOVACIONS

El passat divendres 14 de febrer va tenir lloc l’edició del mes de febrer del 22@Breakfast sota el títol “La revolució digital continua al Mobile World Congress (MWC) 2014. Novetats i reptes”.

 

La sessió 88 del 22@Breakfast va estar presentada pel president de 22@ Network, Ramón Salabert, que va introduir la temàtica sobre la revolució de la mobilitat i el MWC, que en aquesta nova edició presentarà més novetats i reptes que mai al món de la tecnologia mòbil.

 

L’Update del mes, “La Revolució Digital, base de la nova economia”, va estar presentat pel Director General de Telefónica a Catalunya, Kim Faura, qui durant l’acte va esmentar que ”entre els productes notoris d’aquest any al MWC, destaca tot el que està relacionat amb les “wearables”, polseres que serveixen per monitoritzar moviments o pulsacions”, i també ha anunciat la eclosió de “la seguretat i confidencialitat”. A més va remarcar la importància de la tecnologia i dels grans avenços que veurem en el futur.

 

Ani Rodríguez Linde, Gerent de Desenvolupament Digital de Telefónica, a l’apartat de l’innovador del mes va abordar les novetats del Mobile 2014. Durant la seva ponència va destacar les principals iniciatives que s’organitzaran en el marc del MWC, com “el 4 Years From Now (4YFN), una trobada internacional d’emprenedors en mobilitat  i la Mobile Ready, que pretén donar veu a les empreses perquè ensenyin als ciutadans els desenvolupaments que estan fent”.

 

El 22@Breakfast és el punt de trobada i d’intercanvi d’idees innovadores que, des del 2004, se celebra cada mes al Districte de la Innovació. És una oportunitat per conèixer les darreres tendències tecnològiques i empresarials, i els progressos que es desenvolupen en l’entorn del 22@ per les seves empreses i institucions. Però també és una ocasió per intercanviar experiències amb més d’un centenar de directius i professionals vinculats a l’economia del coneixement. 

EL CONSELLER DE SALUT DE LA GENERALITAT, BOÍ RUIZ, VISITA LA FUNDACIÓ STEP BY STEP

EL CONSELLER DE SALUT DE LA GENERALITAT, BOÍ RUIZ, VISITA LA FUNDACIÓ STEP BY STEP

El Conseller de Salut, Boí Ruiz, acompanyat per Josep Maria Argimon, director de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, ha visitat la seu de la Fundació Step by Step, dedicada a la rehabilitació de lesionats medul•lars amb tractaments personalitzats que milloren la seva qualitat de vida. 

El Conseller ha estat rebut per Frederic Crespo, president i fundador d’Step by Step; Natalia Bettonica, directora de la Fundació; Xavier Esteva, patró de la Fundació; i Joan Romero, director Tècnic.

Durant la visita s’han valorat els avenços de la Fundació Step by Step en el camp de la rehabilitació de la lesió medul•lar i s’ha presentat l'exosquelet Ekso, l’aparell que permet als usuaris de cadira de rodes poder aixecar-se i caminar durant el treball de rehabilitació.

El Conseller de Salut, Boí Ruiz, ha mostrat el seu reconeixement al treball realitzat i s’ha interessat pel procés i els tractaments que se ofereixen. En el transcurs de la visita ha conversat també amb alguns dels lesionats quan realitzaven els exercicis de la seva rehabilitació.

Frederic Crespo, President de la Fundació i usuari també del tractament de rehabilitació del centre, ha destacat especialment els beneficis de Ekso en el camp de rehabilitació “que permeten una millora de mobilitat i de les capacitats dels lesionats medul•lars, així com una activació del sistema circulatori i de les articulacions”. 

Crespo ha destacat també que “Step by Step ha estat primer centre a Espanya en realitzar el seu tractament amb Ekso i que és el centre del món que més passes ha fet amb l’aparell”. 

Durant la visita també s’han presentant els beneficis del tractament d’Step by Step, certificat per l’organització Project Walk d’Estats Units, que mitjançant un treball personalitzat de fisioteràpia potencia al màxim les capacitats i autonomia de l'individu per millorar la seva qualitat de vida i la dels seus familiars. 

El representant dels patrons de la Fundació, Xavi Esteva, ha destacat el treball realitzat durant els sis anys de funcionament del centre, que ha ofert més de 30.000 hores de tractament de fisioteràpia per a la rehabilitació de lesions medul•lars. També s’ha presentat la tasca que realitza el Comitè Científic de la Fundació en el camp de la investigació, qui ha organitzat dos Congressos Internacionals de Reparació de la Medul•la Espinal, amb la participació dels principals experts de referència a nivell internacional en el camp de la rehabilitació de lesions medul•lars. 


EL REGIDOR JOAN PUIDOLLERS PRESIDEIX EL PRIMER “SARRIÀ-SANT GERVASI NETWORKING BREAKFAST”

EL REGIDOR JOAN PUIDOLLERS PRESIDEIX EL PRIMER “SARRIÀ-SANT GERVASI NETWORKING BREAKFAST”

El regidor de Sarrià-Sant Gervasi, Joan Puidollers, va presidir el primer “Sarrià- Sant Gervasi Networking Breakfast”. Aquesta és la primera de les activitats del projecte de desenvolupament de l’economia Knowledge District de Sarrià-Sant Gervasi, que comptarà amb un programa d’esdeveniments de networking empresarial. El projecte tindrà una programació mensual sota el títol “Sarrià-Sant Gervasi Networking Breakfast”. Aquestes trobades mensuals el que pretenen és facilitar els contactes empresarials i professionals, així com la promoció de l’emprenedoria i del coneixement empresarial.

 

Els “Networking Breakfast” tindran lloc a diferents escenaris empresarials i institucionals del districte i permetran el foment de la relació entre els diferents agents del capital relacional del districte, l’actualització sobre temàtiques d’interès comú, la promoció de les empreses del districte i també compartir experiències i coneixements.

En el transcurs del primer “Sarrià-Sant Gervasi Networking Breakfast” es va presentar l’informe sobre l’estudi realitzat per l’empresa GAPS sobre les 4.000 institucions i organitzacions que tenen la seva seu i desenvolupen la seva activitat al districte. També es va presentar el projecte de la final espanyola de la First Lego League, el desafiament del món real per a joves de 10 a 16 anys, mitjançant la construcció de robots que realitzen tasques en un tauler de joc que fa referència a la temàtica del desafiament. Els equips guiats per la seva imaginació i el seu entrenador descobreixen futures vocacions científic-tecnològiques. A través d’aquest programa, aprenen i contribueixen positivament en la societat.


Des del mes de desembre, Sarrià-Sant Gervasi ha posat en marxa, amb 140 professionals de 80 institucions vinculades al districte, el projecte del Districte de Coneixement, una iniciativa per identificar, dissenyar i posar en marxa de forma participativa amb els agents acadèmics, sanitaris i econòmics les accions necessàries per desenvolupar el talent i l’economia al districte, amb l’objectiu de potenciar l’ocupació de qualitat a Sarrià-Sant Gervasi i a la ciutat.


La iniciativa, que es treballa des de finals de 2012 en col·laboració amb entitats del món universitari, sanitari, econòmic, col·legis professionals i cos consular presents o vinculats al districte de Sarrià-Sant Gervasi, ha posat en marxa  els primers projectes al febrer de 2014. Els seus eixos de treball principals són el sanitari i l’educatiu, amb un èmfasi especial en l’emprenedoria i la innovació.

ÈXIT DE LA CLAUSURA DEL CICLE DE COLOQUIS “DONES EN VALOR” SOBRE LA VISIBILITAT I COMPETÈNCIES FEMENINES EN L’ENTORN PROFESSIONAL

ÈXIT DE LA CLAUSURA DEL CICLE DE COLOQUIS “DONES EN VALOR” SOBRE LA VISIBILITAT I COMPETÈNCIES FEMENINES EN L’ENTORN PROFESSIONAL

L’Associació d’Empreses i Institucions 22@Network bcn, que agrupa a 115 de les principals empreses del districte de la innovació, ha celebrat la clausura del cicle “Dones en Valor”, amb la quarta i última conferència sota el títol “Versatilitat i polivalència”, que ha commemorat el Dia Internacional de la Dona.

 

L’últim col·loqui d’aquest cicle ha comptat amb la col·laboració d’Elena Gómez del Pozuelo, emprenedora i presidenta d’Adigital; i de Mercè Martí, Presidenta Executiva d’IBERAUDIT Kreston. Aquesta última trobada, que s’ha celebrat al nou espai de difusió d’iniciatives i networking Valkiria Hub Space, ha estat presidida per Ramón Salabert, President de l’Associació 22@Network i Conseller de Telefónica Catalunya.

 

El cicle de col·loquis ha estat liderat per Cristina Oliva, Presidenta de la Comissió de Recursos Humans Talent, Esther Comabella de Inno Talentum i Sandra Grau de Gaes, membres de la mateixa comissió.

 

Els col·loquis compten amb la participació de ponents de reconegut prestigi personal i professional i amb representants dels diferents àmbits tècnic, de gestió i de direcció de les empreses membres de l’Associació 22@Network bcn. 

 

Aquest cicle es va iniciar el passat mes de novembre amb el col·loqui “Responsabilitat i compromís” a càrrec d’Anna Mercadé, Directora de l'Observatori Dona Empresa Economia, Cambra de Comerç de Barcelona; i Elisabetta Parroco, Directora Talent Management ALTRAN.

 

El col·loqui del mes de gener va tractar sobre “Adaptabilitat, capacitat negociadora” i va comptar amb la col·laboració de Carme Castro, Socia i Coach de Kainova; i Meritxell Arús, Responsable de Relacions Institucionals a Schneider Electric. La trobada del mes de febrer va tractar sobre “Lideratge, empatia i comunicació” i van participar Laia Serrano, Directora de Barcelona Actúa; i Manuela Rama, Coach executiva i personal.

 

1 de 1