Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Arxiu: Gener de 2012

blog

Sala de premsa
Arxiu: Gener de 2012

22@Update Breakfast gener 2012: Disseny i Creativitat Empresarial

22@Update Breakfast gener 2012: Disseny i Creativitat Empresarial

 

La primera edició del breakfast del 2012, organitzada en col·laboració amb Barcelona Centre del Disseny (BCD) va presentar el disseny i la creativitat com a elements clau per incentivar el desenvolupament empresarial. La trobada va tenir lloc a l’Auditori de l’edifici Media-TIC, situat al districte del 22@.

Van donar la Benvinguda Josep Miquel Piqué, Ajuntament de Barcelona, i Pau Herrera, president de la Comissió Executiva de BCD Barcelona Centre de Disseny. Ambdós van destacar la importància estratègica del disseny i la vocació de Barcelona per impulsar aquesta activitat i per potenciar la marca Barcelona, tant per sortir fora com per propiciar que els dissenyadors estrangers s’instal·lin a la ciutat. El BCD té com a funció la innovació del disseny cap el producte i l’empresa.

En primer lloc, Carlos Rabate, responsable d’Operacions en la xarxa d’SW d’Indra va presentar el seu llibre ‘Las ruedas mágicas de la creatividad’ i va parlar sobre les noves tècniques existents per reformar la imaginació i posar en pràctica un nou paradigma de creativitat a les empreses. Rabate va dir que tothom pot modificar el seu cervell per mirar obertament el món que ens envolta. “L’aprenentatge limita allò que veiem”, el cervell es contrau a partir d’un cert moment, i l’ésser humà viu repetint tot allò que ha après. “L’aprenentatge no és metafísic sinó físic –va dir”.

Tot seguit, Enric Pericas, arquitecte i director d’Elements Urbans d’ESCOFET 1886, va parlar sobre l’aposta pels valors de la investigació i la creativitat de forma dialogada i costant amb els arquitectes i dissenyadors. ESCOFET és una empresa amb una llarga i fructífera trajectòria que està celebrant els seus 125 anys d’existència dissenyant  i creant solucions per a l’espai urbà. Recentment va rebre el premi de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Per finalitzar el breakfast del mes de gener, Josep Miquel Piqué va dir que és important que les empreses innovin, que tinguin present la importància del repte de la creativitat per sortir endavant. El 22@ té oberts diverses mecanisme d’ajuda per col·laborar amb les empreses i les persones que es dirigeixen al districte.
 
Josep Miquel Piqué va anunciar que el Breakfast de febrer estarà dedicat a explicar tot allò que passi al
World Mobile Congress que tindrà lloc a Barcelona del 27 de febrer a l’1 de març.

IBERAUDIT AUDITORS incrementa la seva internacionalització als mercats d’Àsia i Sud Amèrica

IBERAUDIT AUDITORS incrementa la seva internacionalització als mercats d’Àsia i Sud Amèrica

La firma professional Iberaudit Auditores Consultores, membre de la xarxa mundial d’auditoria Kreston Internacional, ha començat el 2012 amb un pla d’expansió dels seus negocis internacionals. Així amb la finalitat de potenciar les relacions en el continent asiàtic, Iberaudit ha inaugurat un nou departament de negoci amb Àsia.

 

Al cap davant  del departament d’atenció al mercat empresarial asiàtic, es troba Carlos Andrés Molano, auditor amb experiència en mercats industrials de diferents països i amb un Bachelor of Arts en Negocis Internacionals de la Universitat Californiana State University Fulleron dels Estats Units, i un MBA a EAE Business School d’Espanya. Ha treballat anteriorment a KPMG i a Quaify America, ha viscut a China, coneix el mandarí i la cultura asiàtica i les seves costums.

 

Des d’aquesta perspectiva serà el responsable des de Iberaudit per a possibles col·laboracions amb empreses asiàtiques, així com per reforçar els contactes amb els membres de la xarxa internacional Kreston a Àsia.

 

El pla d’expansió internacional d’Iberaudit també contempla fomentar les relacions amb Sud Amèrica amb el nomenament d’Elena Ramirez,sòcia de l’oficina Iberaudit a Barcelona, com a líder del projecte Kreston Iberoamérica, que té com a objectiu promoure las relacions professionals entre les firmes de parla hispana de Kreston.

 

Elena Ramírez és la Responsable de les relacions internacionals amb la network Kreston Internacional. És llicenciada en Administració i direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona (UB), té un Màster en Assessorament Fiscal per la UB i un Màster en Direcció Econòmica i Finances per ESADE.

 

    Foto 1: Carlos Andrés Molano, responsable del departament de negoci amb Àsia.

   Foto 2: Elena Ramírez, sòcia de l’oficina de Barcelona i responsable Internacional de Iberaudit


ESPECIALIZACIÓN


Iberaudit és membre de la xarxa mundial d’auditoria Kreston

Kreston International es una associació mundial, situada en el número tretze del ranking mundial de grups d’auditoria, que es dedica a la comptabilitat i a l’auditoria. Kreston ofereix serveis a 95 països i compte amb més de 700 oficines y 18.500 professionals.

 

Iberaudit Auditores

Iberaudit Auditores és una firma integrada per un grup de 400 professionals distribuït per tot el territori nacional a través de les seves 13 oficines i 3 delegacions localitzades a Madrid, Valencia, Catalunya, Aragó, Baleares, Astúries, Sevilla, Málaga, Galicia, el País Basc i Alicante -Murcia; i a nivell internacional, a Lisboa i Andorra.

RENFE renova la seva col•laboració amb la fundació Step by step per quart any consecutiu

RENFE renova la seva col•laboració amb la fundació Step by step per quart any consecutiu

En el marc de la seva estratègia de Responsabilitat Social “Un tren de Valors”, Renfe recolza el centre de rehabilitació per a lesionats medul·lars

 

Renfe col·labora amb la Fundació Step by Step des de la creació del centre dedicat a la rehabilitació i el tractament per a les persones amb lesions medul·lars.

 

Aquest serà el quart any que Renfe presta la seva col·laboració amb la Fundació, que es dedica a la recuperació de persones afectades de patologia neurològica amb afectació del sistema nerviós central, especialment en el cas de lesió medul·lar. En aquest sentit, desenvolupa una nova metodologia de treball en el camp de la rehabilitació de lesions medul·lars, una proposta de fisioteràpia pràcticament desconeguda fins ara a Europa, però precedida de molts bons resultats als Estats Units. Des de la seva creació, el centre de rehabilitació Step by Step ha ofert ja més de 12.000 hores de tractament.

 

Renfe, en el marc del seu Pla d’Accessibilitat Universal, treballa per tal d’aconseguir que tota la seva flota de trens sigui accessible en 2015, cinc anys abans de l’exigència legal. Per això Renfe, dins de la seva estratègia de Responsabilitat Social Empresarial ‘Un Tren de Valors’ mostra un ferm compromís amb les entitats que, com Step by Step, treballen per a la recuperació de persones amb lesions medul·lars.

 

Durant el darrer any, la Fundació Step by Step ha creat també un comitè científic per a treballar en la recerca de noves línies d’investigació constituït pels doctors Miguel Ángel González Viejo, Cap de la Unitat de Lesionats Medul·lars de l’Hospital Vall d’Hebron; Anna Veiga, Directora Científica del Servei de Medicina de la Reproducció de l’institut Universitari Dexeus; Thomas Graf, investigador de la Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats; Mercè Avellanet, Cap del Servei de Rehabilitació de l’Hospital Nostra Senyora Meritxell d’Andorra; Victoria Fumadó, professora de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona; Filip Lim, professor del Departament de Biologia Molecular de la Universitat Autònoma de Madrid i Mayte Moreno, Doctorada en el camp de biologia per la Universitat Complutense de Madrid.

 

 

Step by Step

La creació de Step by Step va sorgir de l’experiència del seu fundador Frederic Crespo, que per obtenir els millors resultats en la seva pròpia recuperació per lesió medul·lar va decidir investigar els millors tractaments en aquest camp. Aconsellat pel Dr. Miguel Ángel González Viejo i la Dra. Mercè Avellanet, vice-presidents de SbS, va viatjar al Centre Fundacional de Project Walk a Califòrnia, als Estats Units, on va poder conèixer de primera mà els últims avenços en aquests moderns tractaments de fisioteràpia que gaudeixen de reconeixement mundial i que ara la Fundació Step by Step aplica a Catalunya, a la seva seu a L’Hospitalet de Llobregat.

 

 

Per a més informació: Gabinet de premsa de la Fundació Step by Step: Filloy Consultors · Tel: 93 419 19 86 · email: confirmacions@filloy.com

MC MUTUAL, mútua d’accidents de treball i malalties professionals, s’ha incorporat a l’associació d’empreses i institucions 22@network

MC MUTUAL, mútua d’accidents de treball i malalties professionals, s’ha incorporat a l’associació d’empreses i institucions 22@network

MC MUTUAL, Mútua d’Accidents de Treball i Malalties Professionals núm. 1 de la Seguretat Social, s’ha incorporat a l’associació d’empreses i institucions 22@network.

 

La mútua disposa d’un centre assistencial al districte 22@, ubicat al carrer Llacuna 75-81, obert a mitjans de gener de 2011, dotat especialment per al tractament de l’accident de treball i de la malaltia professional, així com per portar a terme un seguiment adequat de la incapacitat temporal per contingències comunes.

 

MC MUTUAL és la mútua d’accidents de treball i malalties professionals amb més experiència d’Espanya. Els seus orígens es remunten a 1901, quan va ser la primera entitat a operar en el sector. Per això, és la mútua número 1. Compta amb un equip humà format per més de 1.800 professionals, protegeix a més de 1,2 milions de treballadors de les seves empreses mutualistes i disposa de més de 100 centres i dues clíniques pròpies repartides per tot el territori espanyol. A més, la mútua està absolutament compromesa amb la prevenció de riscos laborals per la seva contribució a la reducció de la sinistralitat laboral.

 

MC MUTUAL forma part de Corporació Mútua, primer grup mutual del país. Mantenint la independència de les mútues que la integren, Corporació Mútua dóna cobertura a un de cada tres treballadors a Espanya i posa a la seva disposició més de 335 centres i vuit hospitals distribuïts per la geografia espanyola.

1 de 1