Contacto

Filloy Consultors


Provença, 175, Àtic 2ª
08036 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Arxiu: Juliol de 2018

blog

Sala de premsa
Arxiu: Juliol de 2018

ParaBaja 2018 de Step by Step: Èxit en la competició de persones amb mobilitat reduïda de la Baja Aragón

ParaBaja 2018 de Step by Step: Èxit en la competició de persones amb mobilitat reduïda de la Baja Aragón

La carrera del pròleg de la Baja Aragón ha comptat amb la participació d'Albert Llovera, ambaixador de la ParaBaja Step by Step, juntament amb Manuel Aviñó, Real Federación Española de Automovilismo, com a copilot

La Fundació Step by Step, centre de rehabilitació de lesionats medul·lars, ha organitzat la 5ª edició de la ParaBaja Step byStep, la incorporació a la prestigiosa Baja Aragón de la categoria de persones amb capacitats diferents en buggys, cotxes Off Road(4X4), quads i motos. La 5ª ParaBaja Step byStep s'ha celebrat a Teruel del 20 al 22 de Juliol i ha comptat amb 10 inscrits que han realitzat 3 etapes amb diferents recorreguts. 

Albert Llovera, ambaixador de la ParaBaja Step by Step, ha participat en la carrera de pròleg, en la qual li ha acompanyat com a copilot Manuel Aviñó, President de la Real Federación Española de Automovilismo. Albert Llovera, ambaixador de la ParaBaja Step by Step, ha assegurat que “la Federació Espanyola està fent un treball excel·lent en diferents col·lectius, entre les dones i les persones que tenim mobilitat reduïda, per ampliar més el protagonisme de tots els pilots i crec que és molt efectiu, amb més de 30 dones competint en la Baja i 3 persones amb discapacitat en la part absoluta i 8 equips en la part de la ParaBaja. La ParaBaja és una forma d'introduir a la gent que ha tingut algun accident o que té alguna discapacitat per entrar dins del món de la competició sense ser professional”.

Reconeixement de Grup20 a Joan B. Casas, Degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya

Reconeixement de Grup20 a Joan B. Casas, Degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya

Va oferir una àmplia anàlisi sobre la situació econòmica i empresarial actual 

Els representants de Grup20, l’Associació formada per les principals firmes mitjanes d’auditoria, s'han reunit amb Joan B. Casas, Degà del Col•legi d'Economistes de Catalunya.

En el transcurs de la trobada, Joan B. Casas, Degà del Col•legi d'Economistes de Catalunya, ha rebut un reconeixement com a “Membre fundador de Grup20”, que li ha lliurat Mercè Martí, Presidenta de Grup20. 

Durant la reunió, celebrada en el marc de l’Assemblea Anual de l’Associació, Joan B. Casas ha realitzat una àmplia anàlisi sobre la situació econòmica i empresarial actual. 

1 de 1