Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Arxiu: Gener de 2006

blog

Sala de premsa
Arxiu: Gener de 2006

El Grup Lavinia TC trasllada la seva seu de Barcelona al nou districte de la innovació 22@Barcelona

Des del passat 20 d’octubre de 2005, les noves oficines del grup Lavinia Tc es troben ja en plena activitat al carrer Pallars número 81

El grup Lavinia TC ( HYPERLINK "http://www.lavinia.tc" www.lavinia.tc) que desenvolupa productes, serveis i tecnologies per la comunicació audiovisual i interactiva,  ha traslladat les seves oficines de Barcelona, fins al moment ubicades al Passatge Permanyer número 12, al nou districte de la innovació 22@Barcelona, per tal de respondre a les exigències de la seva expansió.

Lavinia TC, fundada el 1994 com una productora de televisió i Internet ja compta al seu grup amb les companyies Lavinia TV, la consultora LTC Projects i La Productora. El progressiu creiexement que ha experimentat ha fet necessària l’ampliació de les seves instal·lacions, adaptant-se als canvis tecnològics del sector per donar resposta a les necessitats dels seus clients i anticipar-se als nous reptes comunicatius. La seva nova ubicació al 22@Barcelona situa el grup en una posició estratègica al districte on tenen un lloc rellevant les activitats relacionades amb les tecnologies de la informació i la comunicació.

Amb una visió molt clara, la de posar la tecnologia al servei de la comunicació i amb un eix vertebral que es basa en el convenciment que el futur de la comunicació es troba en la convergència de l’audiovisual i Internet, Lavinia TC ha aconseguit grans èxits gràcies a la seva vinculació al camp de les noves tecnologies, a la producció de continguts y al desenvolupament de plataformes hardware y software. La posada en funcionament de les noves instal·lacions suposa un repte i una nova oportunitat de creixement. El procés es tancarà en els propers mesos amb el trasllat definitiu de la redacció dels informatius de la cadena de televisió Tele 5 i amb la inauguració oficial de les noves instal·lacions del grup Lavinia TC.

1 de 1