Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Districte del coneixement Sarrià - Sant Gervasi

blog

Sala de premsa
Client: Districte del coneixement Sarrià - Sant Gervasi

EL REGIDOR JOAN PUIDOLLERS PRESIDEIX EL PRIMER “SARRIÀ-SANT GERVASI NETWORKING BREAKFAST”

EL REGIDOR JOAN PUIDOLLERS PRESIDEIX EL PRIMER “SARRIÀ-SANT GERVASI NETWORKING BREAKFAST”

El regidor de Sarrià-Sant Gervasi, Joan Puidollers, va presidir el primer “Sarrià- Sant Gervasi Networking Breakfast”. Aquesta és la primera de les activitats del projecte de desenvolupament de l’economia Knowledge District de Sarrià-Sant Gervasi, que comptarà amb un programa d’esdeveniments de networking empresarial. El projecte tindrà una programació mensual sota el títol “Sarrià-Sant Gervasi Networking Breakfast”. Aquestes trobades mensuals el que pretenen és facilitar els contactes empresarials i professionals, així com la promoció de l’emprenedoria i del coneixement empresarial.

 

Els “Networking Breakfast” tindran lloc a diferents escenaris empresarials i institucionals del districte i permetran el foment de la relació entre els diferents agents del capital relacional del districte, l’actualització sobre temàtiques d’interès comú, la promoció de les empreses del districte i també compartir experiències i coneixements.

En el transcurs del primer “Sarrià-Sant Gervasi Networking Breakfast” es va presentar l’informe sobre l’estudi realitzat per l’empresa GAPS sobre les 4.000 institucions i organitzacions que tenen la seva seu i desenvolupen la seva activitat al districte. També es va presentar el projecte de la final espanyola de la First Lego League, el desafiament del món real per a joves de 10 a 16 anys, mitjançant la construcció de robots que realitzen tasques en un tauler de joc que fa referència a la temàtica del desafiament. Els equips guiats per la seva imaginació i el seu entrenador descobreixen futures vocacions científic-tecnològiques. A través d’aquest programa, aprenen i contribueixen positivament en la societat.


Des del mes de desembre, Sarrià-Sant Gervasi ha posat en marxa, amb 140 professionals de 80 institucions vinculades al districte, el projecte del Districte de Coneixement, una iniciativa per identificar, dissenyar i posar en marxa de forma participativa amb els agents acadèmics, sanitaris i econòmics les accions necessàries per desenvolupar el talent i l’economia al districte, amb l’objectiu de potenciar l’ocupació de qualitat a Sarrià-Sant Gervasi i a la ciutat.


La iniciativa, que es treballa des de finals de 2012 en col·laboració amb entitats del món universitari, sanitari, econòmic, col·legis professionals i cos consular presents o vinculats al districte de Sarrià-Sant Gervasi, ha posat en marxa  els primers projectes al febrer de 2014. Els seus eixos de treball principals són el sanitari i l’educatiu, amb un èmfasi especial en l’emprenedoria i la innovació.

1 de 1