Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Arxiu: Març de 2012

blog

Sala de premsa
Arxiu: Març de 2012

IBERAUDIT I ELS MEMBRES DE KRESTON, GUANYADORS DEL RISIGN STAR NETWORK

IBERAUDIT I ELS MEMBRES DE KRESTON, GUANYADORS DEL RISIGN STAR NETWORK

Iberaudit Auditors Consultors i les societats membres de Kreston International han guanyat el premi mundial "Rising Star Network" que concedeix la revista de comptabilitat “International Accounting Bulletin”.
Els Premis van comptar amb més de 100 nominacions de tot el món a través de 13 categories i van ser jutjats per un tribunal independent d'especialistes comptables i auditors.
Només es van concedir dos Premis relacionats amb les xarxes de comptabilitat de signatures independents: Kreston International, guanyadora com a xarxa en alça de la "Rising Star Network" i PwC, guanyadora de la "Network of the Year", havent recuperat la seva posició com a xarxa capdavantera mundial.
En la cerimònia de lliurament dels premis celebrada a Londres, l'editor del International Accounting Bulletin- IAB, Arvind Hickman, va afirmar que "es va valorar que Kreston va obtenir un creixement sòlid del 5%, però que els jutges van quedar realment impressionats per l'encertada transició de Kreston d'una associació a una xarxa. Això implica l'aplicació d’una metodologia comuna d'auditoria, un control de qualitat comuna i un programa d'inspecció d'auditoria de signatura, la qual cosa reporta una garantia global de l'empresa. A més, Kreston i els seus socis de tot el món s'han incorporat recentment al Forum of Firms, una associació internacional constituïda per les 22 principals xarxes d'auditoria a nivell mundial que realitzen auditories d'estats financers que puguin utilitzar-se en àmbits més enllà de fronteres nacionals.”
Elena Ramírez, responsable internacional d’Iberaudit, assegura que “per primera vegada IAB ha premiat el funcionament global d'una xarxa. Existeixen més de 20 xarxes internacionals d'auditoria i estem molt orgullosos que Kreston Internacional sigui la triada per a aquest premi, que reconeix el compromís d’Iberaudit i de totes les societats membres de Kreston per oferir una alta qualitat i eficiència en els serveis transnacionals". 

El Premi va ser recollit pels membres de l'Equip Executiu de Kreston Internacional (a la foto) Andrés Collier, Joanne Morris, Emma Perkins, Melloney Pritchard i Jon *isby, CEO

LA FUNDACIÓ FC BARCELONA SIGNA UN CONVENI DE COL•LABORACIÓ AMB LA FUNDACIÓ STEP BY STEP PER A LA REHABILITACIÓ DE LESIONATS MEDUL•LARS

 LA FUNDACIÓ FC BARCELONA SIGNA UN CONVENI DE COL•LABORACIÓ  AMB LA FUNDACIÓ STEP BY STEP PER A LA REHABILITACIÓ DE LESIONATS MEDUL•LARS

La Fundació Step by Step (SbS), Centre de Rehabilitació per a Lesionats Medul·lars, ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Fútbol Club Barcelona.

 

A la signatura del conveni hi han assistit el president del FC Barcelona, Sandro Rosell; el vicepresident primer de la Fundació FC Barcelona, Ramon Pont, i el Fundador i President de la Fundació Step by Step, Frederic Crespo.

 

Amb aquest acord de col·laboració, la Fundació Fútbol Club Barcelona vol donar suport a l’objectiu de la Fundació Step by Step d’aconseguir una millora de la qualitat de vida dels lesionats medul·lars i del seu entorn familiar. Les dues entitats treballaran conjuntament per a la difusió de projectes d’investigació científica en l’àmbit de les lesions medul·lars.

 

Per la seva part, la Fundació Step by Step oferirà condicions especials en tractaments de fisioteràpia als socis del FC Barcelona i els seus familiars que tinguin una lesió medul·lar. També oferirà formació, col·laboració i assessorament en tot allò relacionat amb les persones amb mobilitat reduïda i l’accessibilitat.

 

El Fundador i President de la Fundació Step by Step, Frederic Crespo, ha assegurat que amb la signatura d’aquest acord “la Fundació Step by Step vol donar a conèixer la seva tasca entre els lesionats medul·lars per tal que puguin obtenir una millor adaptació personal, mental, emocional i social a la nova situació.”

 

La Fundació Step by Step desenvolupa una nova metodologia de treball en el camp de la rehabilitació de les lesions medul·lars, una proposta de fisioteràpia pràcticament desconeguda fins ara a Europa, però precedida de molts bons resultats als Estats Units. Des de la seva creació, el centre de rehabilitació Step by Step ha ofert ja més de 12.000 hores de tractament.

 

Step by Step

La Fundació Step by Step (SbS) és un organisme sense ànim de lucre dedicat a la recuperació d’aquells lesionats medul·lars que, una vegada han superat les fases de rehabilitació als hospitals i als centres especialitzats després de l’accident, opten per seguir amb la rehabilitació a base de fisioteràpia per obtenir una millor qualitat de vida.

 

La creació de Step by Step va sorgir de l’experiència del seu fundador Frederic Crespo, que per obtenir els millors resultats en la seva pròpia rehabilitació va decidir investigar els millors tractaments en aquest camp. Aconsellat pel Dr. Miguel Ángel González Viejo i la Dra. Mercè Avellanet, vice-presidents de SbS, va viatjar al Centre Fundacional de Project Walk a Califòrnia, als Estats Units, on va poder conèixer de primera mà els últims avenços en aquests moderns tractaments de fisioteràpia que gaudeixen de reconeixement mundial i que ara la Fundació Step by Step aplica a Catalunya, a la seva seu a L’Hospitalet de Llobregat.

 

1 de 1