Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Arxiu: Abril de 2010

blog

Sala de premsa
Arxiu: Abril de 2010

Gesnor Auditores s'incopora a Iberaudit com a nou soci al País Basc

Amb la incorporació d'aquesta nova oficina a Bilbao,
l'auditora eleva a tretze el nombre d'oficines a Espanya, Portugal i Andorra


Barcelona, 27 d'Abril de 2010.- El despatx Gesnor Auditores, amb seu a Bilbao, s'ha incorporat a la firma auditora nacional Iberaudit com a nou membre al País Basc. Amb la integració d'aquesta nova oficina, que dirigeix Juan Luis Gomeza, Iberaudit Auditores amplia la seva xarxa d'oficines, que eleva a tretze a Espanya, Portugal i Andorra.


Aquesta incorporació respon al pla d'expansió geogràfica i empresarial que duu a terme la firma, que actualment ocupa el lloc catorze en el rànquing de companyies auditores d'Espanya.


Iberaudit preveu mantenir el seu creixement durant el 2010 amb una major presència territorial i està en procés de negociació per a la incorporació de nous socis en les comunitats autònomes de Castella i Lleó, La Rioja i Extremadura.

Segons ha destacat el President de la firma, Alfonso Pérez Pretel, l'objectiu d'aquest pla d'expansió és “ampliar els serveis d’Iberaudit i consolidar-nos com a grup auditor espanyol, amb oficines tant a Espanya com a Portugal i Andorra, i membre de la xarxa mundial d'auditoria Kreston International”.


Iberaudit Auditores
Iberaudit Auditores és una firma integrada per un grup de 400 professionals distribuït per tot el territori nacional a través de les seves tretze oficines i tres delegacions localitzades a Madrid, València, Catalunya, Còrdova, Aragó, Balears, Astúries, Sevilla, Màlaga, Galícia, Canàries i el País Basc; i a nivell internacional, a Lisboa i Andorra.


Juan Luis Gomeza Eleizalde, nou soci d’ Iberaudit a Bilbao
Juan Luis Gomeza és Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Deusto i Auditor Censor Jurat de Comptes membre del Registre Oficial d'Auditors de Comptes.

Gomeza és membre de l'Institut de Censors Jurats de Comptes d'Espanya, del Col·legi Basc d'Economistes i de l'Associació Espanyola de Comptabilitat.

Acords de l’assemblea d’ANCOSAT, Xarxa d’Empreses d’Espanya

Màxim recolzament a James Muir, el nou president de SEAT Espanya, per a reivindicar enfront de les administracions públiques el recolzament a l’única marca autòctona espanyola
La xarxa d’empresaris de Seat demana més gamma per a consolidar el lideratge en el mercat i la rendibilitat d’unes empreses, que ocupen directament a 9.000 treballadors i a gairebé 100.000, indirectament
Barcelona.- Entre els acords als que s’ha arribat a l’Assemblea General de la Xarxa d’Empresaris Seat d’Espanya (ANCOSAT), que ha reunit a més de dos cents representants dels diferents concessionaris de tota Espanya, s’ha aprovat per unanimitat garantir el màxim recolzament a la gestió del nou president de Seat, James Muir, en el seu compromís de reivindicar i aconseguir enfront als estaments públics espanyols el recolzament per a la única marca d’automoció nacional que gaudeix a més d’una gran projecció europea.
El col·lectiu de la xarxa Seat Espanya gestiona més de 400 empreses que generen una ocupació directa d’ entre 8.000 i 9.000 treballadors i que arriben fins els 100.000 llocs de treball sumant totes les implicacions productives de l’activitat de la marca Seat arreu d’Espanya.
Entre les demandes que l’Assemblea General d’ANCOSAT ha traslladat al màxim directiu de Seat, a través de Jaume Roura president d’ANCOSAT, destaca l’exigència d’una estabilització definitiva en els diferents llocs de la direcció de l’empresa  per aconseguir la consolidació de la capacitat productiva i comercial de la marca.  I també, amb un especial èmfasi, demanen un augment de la gamma Seat que, a partir de la qualitat de que gaudeix avui el producte, permeti augmentar la producció de la fàbrica de Martorell, la fidelització dels clients, la rendibilitat de les empreses i la consolidació del lideratge de Seat en el mercat espanyol.
Els concessionaris espanyols destaquen en els seus acords assemblearis la sol·licitud que les administracions públiques espanyoles que donen el seu recolzament a la marca comencin per consumir productes nacionals i dotin les seves flotes oficials de vehicles fabricats per la única marca autòctona espanyola que té, a més, la força de pertànyer al grup automobilístic millor posicionat actualment arreu del món.

Lavinia aposta pel canvi del paradigma tecnològic en la rehabilitació neurològica

Lavinia participa en el projecte de R+D+i REHABILITA, dins d'un consorci tecnològic format per deu empreses capdavanteres en innovació i desenvolupament i onze centres d'investigació de caràcter públic, repartits per tota la geografia espanyola

12 d'abril de 2010 - El projecte REHABILITA és un projecte CENIT, les sigles del qual corresponen a “Consorcis Estratègics Nacionals en Investigació Tècnica", que prové del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), dependent del Ministeri de Ciència i Innovació.

En el desenvolupament del projecte, Lavinia lidera l'avenç en les tecnologies relacionades amb el programari d'edició i creació dels entorns virtuals per a la rehabilitació, així com la interacció amb el pacient. En aquesta mateixa àrea, col·labora l’Institut Guttman, Barcelona Digital, el Grup de Bioingeniería i Telemedicina de la Universitat Politècnica de Madrid, el Centre de Recerca en Enginyería Biomèdica de la Universitat Politècnica de Catalunya, CETEMMSA, Aquiles Robotics Systems, l’Hospital Universitari Central d’Asturies, l’Hospital Universitari Puerta de Hierro de Majadahonda i l’Hospital Nacional de Paraplèjics de Toledo. En altres àrees del projecte, també participa GMV, Gutmar, Tesis, Ficosa, RGB medical devices, Esteve, el Centre d’Investigació de l’Institut de Salut Carlos III, Laboratorio Decoroso Crespo, Fundación Vodafone España i l’Institut de Biomecànica de València.

Liderat pel grup empresarial tecnològic GMV, el projecte compta amb una inversió de 15 milions d'euros i centra la seva activitat en la investigació de tecnologies biomèdiques, tecnologies electròniques, tecnologies de la informació i comunicació, i tecnologies robòtiques.

El coneixement generat pel projecte REHABILITA, que neix amb l'ambició de convertir-se en una referència internacional en l'avenç i desenvolupament dels Sistemes de Rehabilitació, permetrà la generació de nous coneixements que puguin resultar d'utilitat per a la creació de nous processos i serveis o per a la integració de tecnologies d'interès estratègic, contribuint d'aquesta manera a un millor posicionament tecnològic del teixit productiu espanyol i servirà de base per a futurs desenvolupaments que beneficiaran a la indústria i ajudarà a desenvolupar noves iniciatives per millorar la qualitat de vida dels ciutadans.

Avui dia, els sistemes sanitaris dels països desenvolupats s'enfronten a una sèrie de reptes que estan condicionant la seva evolució. Això és així, a causa de la creixent necessitat de rehabilitació causada per l'estil de vida de la població que contribueix a un augment de les patologies cròniques i degeneratives, i per l'envelliment de la població que comporta l'augment de l'esperança de vida.

La rehabilitació és un camp on es consumeix un percentatge molt important dels recursos en atenció sanitària. A dia d'avui, el procés de rehabilitació no ha avançat substancialment des del punt de vista científic i encara comporta uns costos molt elevats per al sistema sanitari i per al pacient.

Grup20 i el REVA estableixen ponts de col·laboració en la defensa dels interessos de les firmes mitjanes davant els nous reptes de la professió audito

El REVA considera que “el posicionament de Grup20 és primordial per defensar el paper de les firmes mitjanes davant la nova Llei d'Auditoria”

Barcelona, 6 d'Abril de 2010.- El Plenari de Grup20- Fòrum de Reflexió, Debat i Opinió d'Auditoria, format per divuit firmes mitjanes d'auditoria, s'ha reunit amb el President del Registre d'Economistes Auditors (REVA), Carlos Puig de Travy, i amb el President a Catalunya de la mateixa organització, Emilio Álvarez, per tractar sobre els nous reptes que ha d'afrontar la professió auditora.

Durant la trobada s'ha debatut sobre l'impacte de la nova Llei d'Auditoria i com aquesta afectarà a les firmes denominades mitjanes, que són les que, en major part, integren el Grup20. Des del REVA es considera que “el posicionament de Grup20 és primordial per defensar els interessos de les firmes mitjanes davant la nova Llei d'Auditoria”.

Grup20 adverteix de les conseqüències de l'aplicació de la nova Llei d'Auditoria, que significarà una concentració molt important del mercat de l'auditoria. Així es vol posar de manifest el paper prioritari de les firmes mitjanes, que poden dur a terme treballs d'auditoria de qualitat a un ventall molt ampli de clients amb els estàndards de transparència i qualitat que el mercat exigeix al sector.

Aquest contacte entre Grup20 i el nou President del REVA ha establert un canal de comunicació entre les dues organitzacions per seguir col·laborant en el futur en objectius comuns per millorar l'exercici de l'auditoria i defensar el desenvolupament professional de les firmes mitjanes. A més s'ha iniciat el protocol per a l'organització i col·laboració en sessions de formació conjuntes.

1 de 1