Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Arxiu: Desembre de 2010

blog

Sala de premsa
Arxiu: Desembre de 2010

Iberaudit participa al Congrés Mundial de la Xarxa d'Auditoria Kreston International celebrat a Cancún

Jon Lisby, Secretari General de Kreston, ha anunciat l'elecció d'Espanya per albergar el proper congrés europeu de Kreston

Barcelona, 1 de Desembre de 2010.- La firma d'auditoria Iberaudit, amb presència en tretze ciutats d'Espanya, Portugal i Andorra, ha participat al 39è Congrés Internacional de Kreston, celebrat a Cancún, i que ha comptat amb la presència de més de cent representants de la xarxa mundial d'auditoria.


Durant el Congrés s'ha destacat el posicionament de Kreston en el número 13 del rànquing d'auditores a nivell mundial, com a conseqüència de la incorporació de noves signatures i el creixement de les actuals, tenint com a objectiu a curt termini situar-se entre les 10 primeres del món.


Jon Lisby, Secretari General de Kreston, ha anunciat l'elecció d'Espanya per albergar el proper congrés europeu de Kreston, que se celebrarà a Marbella el 2011.

Els membres de Kreston han felicitat als seus socis espanyols pel creixement i projecció aconseguits per Iberaudit durant el 2010. S'ha destacat especialment el nomenament de Mercè Martí (Vicepresidenta Executiva de la signatura i sòcia d’Iberaudit Barcelona) com a nova presidenta de Grup20, Fòrum de Reflexió, Debat i Opinió d'Auditoria. Els assistents al Congrés van destacar la contribució de Mercè Martí dins de Grup20 durant els seus quinze anys d'activitat.

2 de 2