Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Arxiu: Maig de 2010

blog

Sala de premsa
Arxiu: Maig de 2010

Lavinia cobreix la trobada internacional del Eurogrup

La productora va oferir els seus serveis a través de la seva filial a Brussel·les, Alice Production, a televisions espanyoles i estrangeres

3 de maig de 2010 – El Grup Lavinia, a través de la seva filial a Brussel·les Alice Production, va cobrir informativament per a diversos clients internacionals la trobada del Eurogrup que ha tingut lloc aquest cap de setmana.

Alice Production va instal·lar dues unitats DSNG i va realitzar un desplegament de mitjans per oferir la cobertura de la notícia a totes les televisions espanyoles, així com a les franceses TF1, France 24, LCI, la TV grega, l'alemanya WDR i Reuters Internacional. També va realitzar una cobertura completa de l'esdeveniment per a la web de la presidència espanyola 2010.

L’ Eurogrup s'ha reunit d'urgència aquest cap de setmana per acordar les mesures d'ajuda a Grècia.

Presència nacional i internacional
Grup Lavinia compta amb diverses seus de producció audiovisual tant a nivell nacional com a internacional. A Espanya, té presència a Barcelona, Madrid i Sevilla. A nivell internacional, disposa de seus a París i Brussel·les.

Alice Production és la seu Internacional de Lavinia. Amb gairebé 20 anys de presència a la capital Europea, és una empresa de referència en el sector de Broadcast Services per a les televisions del món que necessiten assistències per cobrir l'actualitat de les Institucions Europees. Els seus serveis passen també per la comunicació institucional i la producció de continguts.


2 de 2