Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | 22@Network

blog

Sala de premsa
Client: 22@Network

22@NETWORK BCN CONSTATA EL CREIXEMENT DE L’ACTIVITAT I EL PODER D’ATRACCIÓ DEL DISTRICTE 22@ PER A GRANS EMPRESES I INSTITUCIONS

22@NETWORK BCN CONSTATA EL CREIXEMENT DE L’ACTIVITAT I EL PODER D’ATRACCIÓ DEL DISTRICTE 22@ PER A GRANS EMPRESES I INSTITUCIONS

L’Associació d’Empreses i Institucions 22@Network bcn, formada per més de  100 empreses i presidida per Ramon Salabert, constata el creixement de l’activitat i el poder d’atracció del districte 22@ per a grans empreses i institucions compromeses amb la innovació. L’últim cas ha estat el de Henkel Ibérica, companyia líder en marques de consum i tecnologia, que ha traslladat la seva seu corporativa al districte de la innovació, concretament al complex CornerStone, amb l’objectiu de “treballar en un espai que combina modernitat, mobilitat, eficiència i sostenibilitat”. 

Juntament amb Henkel, dues noves empreses s’han incorporat també a l’Associació d’Empreses i Institucions 22@Network bcn. Es tracta de SOSMÀTIC, dedicada a l’assistència informàtica telefònica, i de Pal Robotics, pionera en la fabricació de robots androides, aplicables al món de l’empresa.

Innovació i lideratge del Districte
Les últimes activitats i reconeixements sobre innovació, excel•lència i internacionalització al districte de la innovació 22@ situen al centre tecnològic CINC, membre de 22@Network bcn, com a un dels millors centres de negocis d’Espanya, i al Youth Hostel Twentytú, també membre de l’Associació, com a establiment turístic certificat amb el Biosphere Responsible Tourism per la seva aposta pel turisme responsable. Així mateix Alstom, des de la seva seu mundial al districte 22@, ha consolidat el creixement de la seva divisió eòlica a mercats estrangers amb contractes de mil milions en diferents països.

Activitat creixent
El districte 22@ creix en nombre d’empreses i institucions, compta ja amb 8.000 empreses que donen feina a 95.000 professionals, el 75% dels quals tenen estudis universitaris, el 42% es dediquen a activitats econòmiques i el 30% a activitats intensives en coneixement. Creix també l’activitat empresarial i institucional en el camp de la innovació. 

22@NETWORK INAUGURA EL SEGON CICLE DE COL•LOQUIS “DONES EN VALOR” SOBRE LIDERATGE FEMENÍ I ESTILS ORGANITZATIUS

22@NETWORK INAUGURA EL SEGON CICLE DE COL•LOQUIS “DONES EN VALOR” SOBRE LIDERATGE FEMENÍ I ESTILS ORGANITZATIUS

El primer col•loqui d’aquest segon cicle ha comptat amb la participació de Carme Anglada, Directora de Comunicació de Mediapro; i Joy Roset, emprenedora i directora de Moda22

L’Associació d’Empreses i Institucions 22@Network bcn, que agrupa a les principals empreses del districte de la innovació, ha inaugurat el segon cicle de col•loquis “Dones en Valor” sobre lideratge femení i estils organitzatius, durant un dinar- col•loqui celebrat a l’Hotel Silken Diagonal. 

El primer col•loqui d’aquest segon cicle “Dones en Valor”  ha comptat amb la presència de Cristina Oliva, Presidenta de la Comissió de Recursos Humans i Talent de 22@Network i amb la participació de Carme Anglada, Directora de Comunicació de Mediapro; i Joy Roset, emprenedora i directora de Moda22. 

Durant aquest primer col•loqui s’ha presentat l’objectiu d’aquesta iniciativa que és definir com haurien de ser les empreses perquè les dones puguin assolir l’èxit professional. S’han debatut diferents qüestions en relació al paper de la dona treballadora en diferents sectors, les mesures de flexibilització de la jornada laboral i la conciliació de la vida personal, familiar i laboral, entre d’altres. 

Després de l’èxit de la primera edició dels col•loquis “Dones en Valor” sobre la visibilitat i competències femenines en l’entorn professional, 22@Network ha decidit donar continuïtat als col•loquis amb aquesta segona edició sobre lideratge femení i estils organitzatius. Els col•loquis compten amb la participació de ponents de reconegut prestigi personal i professional i amb representants dels diferents àmbits tècnic, de gestió i de direcció de les empreses membres de l’Associació 22@Network bcn. L’objectiu d’aquest programa és donar una oportunitat a les ponents per explicar les dificultats trobades en l’entorn professional i les característiques del seu sostre de vidre personal. 

KIM FAURA, DIRECTOR GENERAL DE TELEFÓNICA, DESTACA LES POLSERES “WEARABLES” COM A PRODUCTE DESTACAT DE LES INNOVACIONS

KIM FAURA, DIRECTOR GENERAL DE TELEFÓNICA, DESTACA LES POLSERES “WEARABLES” COM A PRODUCTE DESTACAT DE LES INNOVACIONS

El passat divendres 14 de febrer va tenir lloc l’edició del mes de febrer del 22@Breakfast sota el títol “La revolució digital continua al Mobile World Congress (MWC) 2014. Novetats i reptes”.

 

La sessió 88 del 22@Breakfast va estar presentada pel president de 22@ Network, Ramón Salabert, que va introduir la temàtica sobre la revolució de la mobilitat i el MWC, que en aquesta nova edició presentarà més novetats i reptes que mai al món de la tecnologia mòbil.

 

L’Update del mes, “La Revolució Digital, base de la nova economia”, va estar presentat pel Director General de Telefónica a Catalunya, Kim Faura, qui durant l’acte va esmentar que ”entre els productes notoris d’aquest any al MWC, destaca tot el que està relacionat amb les “wearables”, polseres que serveixen per monitoritzar moviments o pulsacions”, i també ha anunciat la eclosió de “la seguretat i confidencialitat”. A més va remarcar la importància de la tecnologia i dels grans avenços que veurem en el futur.

 

Ani Rodríguez Linde, Gerent de Desenvolupament Digital de Telefónica, a l’apartat de l’innovador del mes va abordar les novetats del Mobile 2014. Durant la seva ponència va destacar les principals iniciatives que s’organitzaran en el marc del MWC, com “el 4 Years From Now (4YFN), una trobada internacional d’emprenedors en mobilitat  i la Mobile Ready, que pretén donar veu a les empreses perquè ensenyin als ciutadans els desenvolupaments que estan fent”.

 

El 22@Breakfast és el punt de trobada i d’intercanvi d’idees innovadores que, des del 2004, se celebra cada mes al Districte de la Innovació. És una oportunitat per conèixer les darreres tendències tecnològiques i empresarials, i els progressos que es desenvolupen en l’entorn del 22@ per les seves empreses i institucions. Però també és una ocasió per intercanviar experiències amb més d’un centenar de directius i professionals vinculats a l’economia del coneixement. 

L’ALCALDE XAVIER TRIAS INAUGURA ELS DINARS COL•LOQUI ÀGOR@22NETWORK

L’ALCALDE XAVIER TRIAS INAUGURA ELS DINARS COL•LOQUI ÀGOR@22NETWORK


MC MUTUAL, mútua d’accidents de treball i malalties professionals, s’ha incorporat a l’associació d’empreses i institucions 22@network

MC MUTUAL, mútua d’accidents de treball i malalties professionals, s’ha incorporat a l’associació d’empreses i institucions 22@network

MC MUTUAL, Mútua d’Accidents de Treball i Malalties Professionals núm. 1 de la Seguretat Social, s’ha incorporat a l’associació d’empreses i institucions 22@network.

 

La mútua disposa d’un centre assistencial al districte 22@, ubicat al carrer Llacuna 75-81, obert a mitjans de gener de 2011, dotat especialment per al tractament de l’accident de treball i de la malaltia professional, així com per portar a terme un seguiment adequat de la incapacitat temporal per contingències comunes.

 

MC MUTUAL és la mútua d’accidents de treball i malalties professionals amb més experiència d’Espanya. Els seus orígens es remunten a 1901, quan va ser la primera entitat a operar en el sector. Per això, és la mútua número 1. Compta amb un equip humà format per més de 1.800 professionals, protegeix a més de 1,2 milions de treballadors de les seves empreses mutualistes i disposa de més de 100 centres i dues clíniques pròpies repartides per tot el territori espanyol. A més, la mútua està absolutament compromesa amb la prevenció de riscos laborals per la seva contribució a la reducció de la sinistralitat laboral.

 

MC MUTUAL forma part de Corporació Mútua, primer grup mutual del país. Mantenint la independència de les mútues que la integren, Corporació Mútua dóna cobertura a un de cada tres treballadors a Espanya i posa a la seva disposició més de 335 centres i vuit hospitals distribuïts per la geografia espanyola.

2 de 3