Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Kreston Iberaudit

blog

Sala de premsa
Client: Kreston Iberaudit

IBERAUDIT AUDITORS incrementa la seva internacionalització als mercats d’Àsia i Sud Amèrica

IBERAUDIT AUDITORS incrementa la seva internacionalització als mercats d’Àsia i Sud Amèrica

La firma professional Iberaudit Auditores Consultores, membre de la xarxa mundial d’auditoria Kreston Internacional, ha començat el 2012 amb un pla d’expansió dels seus negocis internacionals. Així amb la finalitat de potenciar les relacions en el continent asiàtic, Iberaudit ha inaugurat un nou departament de negoci amb Àsia.

 

Al cap davant  del departament d’atenció al mercat empresarial asiàtic, es troba Carlos Andrés Molano, auditor amb experiència en mercats industrials de diferents països i amb un Bachelor of Arts en Negocis Internacionals de la Universitat Californiana State University Fulleron dels Estats Units, i un MBA a EAE Business School d’Espanya. Ha treballat anteriorment a KPMG i a Quaify America, ha viscut a China, coneix el mandarí i la cultura asiàtica i les seves costums.

 

Des d’aquesta perspectiva serà el responsable des de Iberaudit per a possibles col·laboracions amb empreses asiàtiques, així com per reforçar els contactes amb els membres de la xarxa internacional Kreston a Àsia.

 

El pla d’expansió internacional d’Iberaudit també contempla fomentar les relacions amb Sud Amèrica amb el nomenament d’Elena Ramirez,sòcia de l’oficina Iberaudit a Barcelona, com a líder del projecte Kreston Iberoamérica, que té com a objectiu promoure las relacions professionals entre les firmes de parla hispana de Kreston.

 

Elena Ramírez és la Responsable de les relacions internacionals amb la network Kreston Internacional. És llicenciada en Administració i direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona (UB), té un Màster en Assessorament Fiscal per la UB i un Màster en Direcció Econòmica i Finances per ESADE.

 

    Foto 1: Carlos Andrés Molano, responsable del departament de negoci amb Àsia.

   Foto 2: Elena Ramírez, sòcia de l’oficina de Barcelona i responsable Internacional de Iberaudit


ESPECIALIZACIÓN


Iberaudit és membre de la xarxa mundial d’auditoria Kreston

Kreston International es una associació mundial, situada en el número tretze del ranking mundial de grups d’auditoria, que es dedica a la comptabilitat i a l’auditoria. Kreston ofereix serveis a 95 països i compte amb més de 700 oficines y 18.500 professionals.

 

Iberaudit Auditores

Iberaudit Auditores és una firma integrada per un grup de 400 professionals distribuït per tot el territori nacional a través de les seves 13 oficines i 3 delegacions localitzades a Madrid, Valencia, Catalunya, Aragó, Baleares, Astúries, Sevilla, Málaga, Galicia, el País Basc i Alicante -Murcia; i a nivell internacional, a Lisboa i Andorra.

Iberaudit Auditores, membre de la Xarxa Internacional Kreston, s'incorpora a l’organització mundial “Forum of Firms”

Iberaudit Auditores, membre de la Xarxa Internacional Kreston, s'incorpora a l’organització mundial “Forum of Firms”

El “Forum of Firms” està constituït per les 22 principals xarxes mundials d'auditoria i realitza les seves funcions a través del Comitè Transnacional de la IFAC, la màxima organització global d'auditoria amb presència a 125 països .


Iberaudit Auditores s'ha incorporat, a través de la seva xarxa Kreston International, al “Forum of Firms” (FOF), una associació internacional constituïda per les 22 principals xarxes d'auditoria a nivell mundial que realitzen auditories d'estats financers que puguin utilitzar-se en àmbits més enllà de fronteres nacionals.

 El FOF duu a terme les seves funcions principalment a través del Comitè Transnacional d'Auditors de la IFAC (International Federation of Accountants), l'organització global d'auditoria amb presència a 125 països que treballa per protegir l'interès públic fomentat pràctiques d'alta qualitat per part dels auditors.

 El “Forum of Firms” dóna a la xarxa internacional Kreston una Credencial de Qualitat mundialment reconeguda que atorga un diferenciador competitiu, tant a nivell internacional com nacional.


Per ser membres del “Forum fo Firms” es requereixen uns alts estàndards de qualitat i des de Kreston s'ha treball per aconseguir aquestes exigències en l’ús de normes internacionals a nivell ètic, d'auditoria i de control de qualitat.

 La incorporació d’Iberaudit en el “Forum of Firms” suposa un repte més de la firma dins del seu pla d'expansió internacional, que ja es va iniciar el passat curs amb la incorporació al Public Company Accounting Oversight Board (PCAOB), una corporació privada sense ànim de lucre que té com a finalitat supervisar la tasca dels auditors d'empreses d'Estats Units i protegir l'interès dels inversors. 

Iberaudit acollirà a Marbella el Congrés Europeu de la Xarxa Mundial d'Auditoria Kreston International

Iberaudit acollirà a Marbella el Congrés Europeu de la Xarxa Mundial d'Auditoria Kreston International

La xarxa mundial d'auditoria Kreston International, present en 94 països amb 740 oficines i un equip de 20.234 professionals, celebrarà a Marbella el seu proper Congrés Europeu, que organitzarà juntament amb el seu partner a Espanya, Portugal i Andorra, Iberaudit Auditores. 


El congrés de Kreston tindrà lloc els propers 9, 10, i 11 de juny i tractarà sobre les principals oportunitats i reptes de l'auditoria a nivell mundial i comptarà amb diferents sessions tècniques sobre auditoria i fiscal. 


Elena Ramírez, responsable d'internacional d’Iberaudit, ha valorat positivament “la situació de Kreston en la tretzena posició del rànquing d'auditores a nivell mundial, com a conseqüència de la incorporació de noves firmes i del creixement de les actuals”.


Segons Alfonso Pérez Pretel, President d’Iberaudit, “el Congrés té com a finalitat estudiar les estratègies a curt termini per situar-se entre les deu primeres del món, així com crear ponts entre els diferents membres europeus de Kreston”.


Per la seva part, Francisco Aguilar, Vicepresident Executiu de Iberaudit i responsable de l'organització del congrés, ha destacat la “capacitat de les oficines i professionals que constitueixen Iberaudit per situar Espanya, Portugal i Andorra entre els països amb més representació dins de la xarxa d'auditoria”. 


L'elecció d'Espanya per albergar el proper congrés europeu de Kreston es deu a la important repercussió de l'activitat d’Iberaudit dins de la xarxa Internacional Kreston i al creixement de la firma durant els últims mesos, amb el nomenament de Mercè Martí (Vicepresidenta Executiva de Iberaudit) com a nova presidenta de Grup20, Fòrum de Reflexió, Debat i Opinió d'Auditoria. 

Iberaudit participa al Congrés Mundial de la Xarxa d'Auditoria Kreston International celebrat a Cancún

Jon Lisby, Secretari General de Kreston, ha anunciat l'elecció d'Espanya per albergar el proper congrés europeu de Kreston

Barcelona, 1 de Desembre de 2010.- La firma d'auditoria Iberaudit, amb presència en tretze ciutats d'Espanya, Portugal i Andorra, ha participat al 39è Congrés Internacional de Kreston, celebrat a Cancún, i que ha comptat amb la presència de més de cent representants de la xarxa mundial d'auditoria.


Durant el Congrés s'ha destacat el posicionament de Kreston en el número 13 del rànquing d'auditores a nivell mundial, com a conseqüència de la incorporació de noves signatures i el creixement de les actuals, tenint com a objectiu a curt termini situar-se entre les 10 primeres del món.


Jon Lisby, Secretari General de Kreston, ha anunciat l'elecció d'Espanya per albergar el proper congrés europeu de Kreston, que se celebrarà a Marbella el 2011.

Els membres de Kreston han felicitat als seus socis espanyols pel creixement i projecció aconseguits per Iberaudit durant el 2010. S'ha destacat especialment el nomenament de Mercè Martí (Vicepresidenta Executiva de la signatura i sòcia d’Iberaudit Barcelona) com a nova presidenta de Grup20, Fòrum de Reflexió, Debat i Opinió d'Auditoria. Els assistents al Congrés van destacar la contribució de Mercè Martí dins de Grup20 durant els seus quinze anys d'activitat.

Iberaudit Internacionalitza els s'eus serveis d'auditoria a través de la seva oficina a Andorra

Barcelona, 27 de Maig de 2010.- La firma d'auditoria Iberaudit ha internacionalitzat els seus serveis i ha ampliat la seva àrea de mercat a través de la seva nova oficina a Andorra, inaugurada recentment dins del pla d'expansió de la firma.


L'ampliació dels serveis d'auditoria forma part del pla d'expansió empresarial iniciat per Iberaudit durant aquest any. Així la signatura ha incorporat despatxos a Castella i Lleó, el País Basc i Andorra, amb el que compta ja amb catorze oficines a Espanya, Portugal i Andorra.


Iberaudit preveu mantenir el seu creixement durant el 2010 amb una major presència territorial i està en procés de negociació per a la incorporació de nous socis a La Rioja, Murcia i Extremadura.

Segons Mercè Martí, Vicepresidenta Executiva de la companyia: “els objectius aconseguits dins del pla d'expansió geogràfica i empresarial posicionen a Iberaudit com una de les principals auditores a Espanya, Portugal i Andorra i amb una àmplia representació internacional a través de la xarxa d'auditoria Kreston”.

 â€¨El despatx d'Andorra ha celebrat aquesta setmana la seva última reunió executiva que ha comptat amb la presència de: Mercè Martí, Vicepresidenta Executiva d’Iberaudit i també directora de l'oficina de Barcelona, Elena Ramírez, Responsable de les relacions amb la xarxa mundial Kreston International, Josep Mª Martí i Cristina Lozano, directora de l'oficina.



2 de 4