Contacto

Filloy Consultors


Provença, 175, Àtic 2ª
08036 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Recull de Notícies

blog

Sala de premsa
Recull de Notícies

CONGRÉS INTERNACIONAL DE L'AUDITORA I CONSULTORA IBERAUDIT KRESTON AMB LA PARTICIPACIÓ DE FRANCK PARKER, PRESIDENT DE LA XARXA MUNDIAL KRESTON

CONGRÉS INTERNACIONAL DE L'AUDITORA I CONSULTORA IBERAUDIT KRESTON AMB LA PARTICIPACIÓ DE FRANCK PARKER, PRESIDENT DE LA XARXA MUNDIAL KRESTON

La firma de serveis d'auditoria, consultoria, fiscal i outsourcing IBERAUDIT Kreston, amb oficines a Espanya, Andorra i Portugal, ha celebrat a Bilbao el seu Congrés anual amb la presència de Franck Parker, president de Kreston, xarxa mundial d'auditoria, present a més de 100 països, amb més de 600 oficines i integrada per de 20.000 professionals.

Durant el Congrés Jon Lisby, CEO de Kreston, ha destacat “l'increment del 6% dels beneficis del sector a nivell mundial” i ha valorat temes destacats en el sector com són els plans de successió, el reclutament i retenció del personal, les noves eines tecnològiques o l'expansió de l'oferta de serveis.

Per la seva banda, Mercè Martí Queralt, Presidenta Executiva d’BERAUDIT Kreston, ha presentat l'informe de resultats de la firma, que en el seu últim exercici ha facturat 20 milions d'euros, i ha destacat la consolidació del seu posicionament nacional “amb un increment de la seva facturació en 2014 del 11% en relació a l'exercici anterior”. Ha valorat també la sòlida aposta de la firma per la internacionalització i la “importància de la reelecció d'Elena Ramírez, responsable de l'àrea internacional d’IBERAUDIT Kreston, com a membre del Board de la xarxa mundial d'auditoria Kreston International”. 

Com a amfitrió, ha inaugurat el Congrés Juan Luis Gomeza, Vicepresident Executiu de la firma i soci de l'oficina de Bilbao. La trobada ha comptat amb les conferències de Franck Parker, president de Kreston; Darío Zamorano, soci de Kreston BSG (Mèxic); i d'Antonio Garamendi, President de la Confederació Espanyola de la Petita i Mitja Empresa (CEPYME) i de CONFEMETAL; així com Vicepresident de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE). La clausura del Congrés ha estat a càrrec d'Arturo Díaz, Vicepresident Executiu de IBERAUDIT Kreston.


CREU DE SANT JORDI PER AL MUSEU ETNOGRÀFIC VALLHONRAT

CREU DE SANT JORDI PER AL MUSEU ETNOGRÀFIC VALLHONRAT

Sol·licitud de la concessió de la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya al Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí, en el 55è aniversari de la seva fundació, per iniciativa i amb el suport del Centre d’Estudis Rubinencs, del Grup de Col·laboradors del Museu de Rubí.

El Centre d’Estudis Rubinencs, del Grup de Col·laboradors del Museu de Rubí, amb l'adhesió aprovada pel ple de l'Ajuntament de Rubí en la sessió del mes de Març 2015, han proposat i recolzen la concessió de la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya al Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí, coincidint amb la celebració del 55è aniversari de la seva fundació.

El Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí, en el seu més de mig segle de creixement continu des de la seva fundació, s'ha convertit en el reconegut Museu Vallhonrat actual, en un emblemàtic entorn arquitectònic, que també acull el Biblioespai amb més de 3.000 llibres de fins al segle XVIII i de l'Auditori, com un centre cultural i d'exposicions de Rubí.

Aquella col·lecció que va néixer modestament fa més de mig segle és motiu avui d'orgull de la ciutadania de Rubí i punt de trobada i referència cultural per a activitats de recerca, documentació, promoció i difusió de l'art i la cultura, del món, del nostre país i de la nostra ciutat.L'ASSOCIACIÓ GRUP20 DE FIRMES D'AUDITORIA HA CELEBRAT EL SEU 20È ANIVERSARI, AMB UNA CONFERÈNCIA A CÀRREC D'ORIOL AMAT SOBRE LA TRANSPARÈNCIA ECONÒMIC

L'ASSOCIACIÓ GRUP20 DE FIRMES D'AUDITORIA HA CELEBRAT EL SEU 20È ANIVERSARI, AMB UNA CONFERÈNCIA A CÀRREC D'ORIOL AMAT SOBRE LA TRANSPARÈNCIA ECONÒMIC

Coincidint amb la celebració del seu 20è Aniversari, l'Associació Grup20- Fòrum Reflexió, Debat i Opinió d'Auditoria- ha organitzat una Conferència sobre els temes clau del sector de l'auditoria, posant l'accent principalment en la transparència del sistema econòmic.


La trobada ha comptat amb la participació del Conseller de la CNMV, Catedràtic de la UPF, president del REC i ACCID, Oriol Amat, qui ha presentat la conferència “La transparència i els valors com a factor de competitivitat”. Durant la seva intervenció, Amat ha destacat la importància de la transparència econòmica per evitar la desconfiança dels mercats i la corrupció. Ha explicat també que la transparència aporta més rendibilitat a les empreses i que està vinculada als valors d'excel·lència, innovació, eficiència, treball en equip i compromís. Ha destacat també que la Responsabilitat Social Corporativa i la transparència són factors clau de les principals empreses més valorades del món com són Apple, Amazon, Google, Berckshire o Starbucks.


Durant la trobada, els membres de la Junta directiva de Grup20: Mercè Martí (IBERAUDIT KRESTON), Presidenta; Pere Ruiz (FAURA CASAS), Vicepresident; Joan Camps (OLIVER CAMPS), Secretari; i Josep Suades (PLETA AUDITORES), Tresorer; han destacat “el treball realitzat per l'Associació durant els seus 20 anys d'història, en els quals ha reivindicat l'articulació de mesures prioritàries que contribueixin a enfortir la imatge de la professió, creant un canal de transmissió de les inquietuds i reflexions dels professionals del sector sobre la necessitat d'independència de l'auditor.”


L'acte del 20è Aniversari de Grup20 ha comptat amb la participació de Joan B. Casas, degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya, qui va ser també membre fundador de Grup20 el 1994. Casas ha valorat la importància de comptar amb un Fòrum Reflexió, Debat i Opinió d'Auditoria, liderat per les principals firmes mitjanes del sector.

ELS DOS CIENTÍFICS DE CALIFÒRNIA I LONDRES QUE HAN ACONSEGUIT QUE UN LESIONAT MEDUL•LAR TORNI A CAMINAR HAN REBUT EL VII PREMI STEP BY STEP

ELS DOS CIENTÍFICS DE CALIFÒRNIA I LONDRES QUE HAN ACONSEGUIT QUE UN LESIONAT MEDUL•LAR TORNI A CAMINAR HAN REBUT EL VII PREMI STEP BY STEP

La Fundació Step by Step, dedicada a la rehabilitació i investigació de les lesions medul•lars, ha entregat el seu VII Premi Step by Step als investigadors Reggie Edgerton (professor distingit de Biologia i Fisiologia Integradora i Neurobiologia a la Universitat de Califòrnia-UCLA) i Geoffrey Raisman (Institut de Neurologia de la University College, ULC, de Londres) pels seus avenços científics en la recuperació medul•lar amb cèl•lules mare i amb la implantació de dispositius electrònics. Els dos científics han aconseguit que un lesionat medul•lar torni a caminar i que altres quatre lesionats comencin a moure les seves extremitats. Els investigadors s’han mostrat positius i optimistes “creiem que la cura és possible, malgrat que encara ens trobem al principi d'un llarg camí”. Han destacat també que “la rehabilitació resulta fonamental per afrontar el tractament de la possible cura de la lesió medul•lar”


Edgerton ha explicat els seus estudis centrats en aprofitar les fibres existents en la medul•la del lesionat i intentar reeducar el cervell per usar aquestes connexions. D'altra banda, Raisman ha exposat el seu enfocament molt més anatòmic, basat en la reconstrucció de les parts i teixits danyats de la medul•la. Ha presentat un cas el que es varen trasplantar fibres nervioses del sistema olfactori amb resultats esperançadors. 


En el decurs del Sopar Benèfic de Setè Aniversari de la Fundació Step by Step s’ha fet el lliurament del Premi Step by Step, enguany als investigadors Reggie Edgerton i Geoffrey Raisman. El Premi  reconeix l’esforç i dedicació de persones o entitats amb una llarga trajectòria a favor de la discapacitat i la investigació, transmetent valors com l’esforç, la superació i el treball en equip. En les darreres edicions el premi Step by Step va ser concedit a la Dirección General de Tráfico, MRW, al RACC, al Equipo Paralímpico Español, al Centre de Regulació Genòmica i a la Fundació Repsol.


Durant el Sopar, celebrat a Fira de Barcelona de L'Hospitalet de Llobregat, Frederic Crespo, president i fundador de la Fundació Step by Step, ha presentat el resum d’activitats del darrer any, del que ha destacat la construcció d’una piscina per a millorar els treballs de rehabilitació dels lesionats medul•lars al centre de Step by Step, així com l’organització, juntament amb OCTAGON, de la ParaBaja 2014, que incorpora a la Baja Aragón la categoria de persones amb mobilitat reduïda tant en quad com en cotxes Off Road (4X4). Crespo ha anunciat també la celebració el proper any de la tercera edició del Congrés Internacional de Reparació de la Medul•la Espinal (Second International Spinal Cord Repair Meeting), que té com a objectiu posar en contacte als investigadors que treballen al laboratori amb els professionals que treballen en la rehabilitació dels lesionats per tal de facilitar la transmissió de coneixement.


Al Sopar Benèfic de Setè Aniversari hi han assistit més de 300 persones, entre les quals hi figuren destacades personalitats institucionals, així com del sector mèdic i empresarial. Ha comptat també amb la participació del pilot de motociclisme i ambaixador de la Fundació Pol Espargaró i del pilot Albert Llovera, que va rebre un reconeixement especial per la seva col•laboració amb la Fundació.  L’acte, que ha estat presentat per la periodista Imma Pedemonte, ha comptat amb la generosa participació del director d’operacions de Gastrofira, Eduard Àvila. Hi han assistit també Dolors Fernández, Tinenta d'Alcalde de Benestar Social i Famílies de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat; i Josep Mª Argimon, Director de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya.


CONTINUA L'EXPANSIÓ D’IBERAUDIT KRESTON: SEGONA OFICINA A MADRID I NOVES A GRANADA I PALENCIA

CONTINUA L'EXPANSIÓ D’IBERAUDIT KRESTON: SEGONA OFICINA A MADRID I NOVES A GRANADA I PALENCIA

La firma professional de serveis d'auditoria, consultoria, fiscal i outsourcing IBERAUDIT Kreston ha anunciat l'obertura d'una nova oficina a Palència. Aquesta incorporació respon al pla d'expansió territorial i empresarial dut a terme per IBERAUDIT Kreston, després de la recent inauguració de la seva segona oficina a Madrid i de la incorporació d'una nova oficina a Granada. 
Amb aquestes noves incorporacions, IBERAUDIT Kreston, que en el seu últim exercici va tenir una facturació de 18 milions d'euros, amplia a 16 la seva xarxa d'oficines a Espanya, Andorra i Portugal. La firma és membre de la xarxa mundial d'auditoria Kreston, present en més de 100 països i situada en el lloc número tretze del rànquing mundial de grups d'auditoria.

L'objectiu d'aquestes noves incorporacions és incrementar la presència de la companyia a Espanya per oferir una major cobertura dels seus serveis. Mercè Martí Queralt, presidenta d’IBERAUDIT Kreston, ha assegurat que “l'ampliació i consolidació de la nostra xarxa d'oficines ens ha permès millorar el nostre posicionament com a firma multidisciplinària de referència”.

2 de 20