Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Recull de Notícies

blog

Sala de premsa
Recull de Notícies

La Fundació Step by Step ha presentat avui el projecte “Welcome”, una iniciativa que dóna visibilitat als comerços sense barreres arquitectòniques

La Fundació Step by Step ha presentat avui el projecte “Welcome”, una iniciativa que dóna visibilitat als comerços sense barreres arquitectòniques

Les cadires de rodes han estat les protagonistes dels comerços de Portal de l’Àngel en un migdia festiu amb ball inclusiu, gegants i capgrossos

Barcelona, Desembre de 2017.- La Fundació Step by Step, centre de rehabilitació especialitzat en lesions medul•lars i el suport a la recerca, ha presentat avui la seva nova iniciativa “Welcome”, que dóna visibilitat als comerços sense barreres arquitectòniques.

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, Step by Step, en col·laboració amb Barna Centre, l'Ajuntament de Barcelona, l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, entitats del sector i el suport de la Secretaria de Polítiques de Discapacitat del PSC, ha presentat la iniciativa “Welcome”, engegada als comerços del Portal de l’Àngel que han apostat per enderrocar barreres obrint les portes a persones amb mobilitat reduïda perquè puguin participar així, de manera autònoma, activa i segura de la ciutat de Barcelona.

Durant la jornada, Step by Step ha lliurat als establiments accessibles el seu distintiu Welcome i les cadires de rodes han estat les protagonistes dels aparadors i interiors dels comerços.

La presentació de Welcome ha comptat amb música, ball inclusiu, gegants i capgrossos, i una xocolatada.

Durant la presentació, ha tingut lloc la lectura del manifest d’agraïment de les persones lesionades en l'exercici de la responsabilitat social dels establiments que els han permès gaudir de plena autonomia.

La cadira de rodes ha estat la protagonista als aparadors i interiors de: Bershka, Cottet Optics, IceWatch, Merceria Santa Ana, Pans&Company

Frederic Crespo, President de la Fundació Step by Step, ha assegurat que “l’objectiu d’aquesta iniciativa és agrair la sensibilitat dels comerços i sensibilitzar sobre la integració familiar, lúdica i laboral de les persones amb problemes de mobilitat”.

Renovació de la junta directiva de Grup20

Renovació de la junta directiva de Grup20

Mercè Martí (Kreston Iberaudit), Presidenta; Pere Ruiz (Faura Casas), Vicepresident; Ramón Riera (Vir Audit), Secretari; Noelia Acosta (Audiaxis), Tresorera; i Joan Siurana (Moore Stephens Addveris), Vocal.

Desembre de 2017.- El Plenari de Grup20- Fòrum de Reflexió, Debat i Opinió d'Auditoria- ha aprovat per unanimitat la renovació de la Junta Directiva de l'Associació amb la reelecció de Mercè Martí (Kreston Iberaudit) com a Presidenta, Pere Ruiz (Faura Casas) com a Vicepresident, Ramón Riera (Vir Audit) com a Secretari i Noelia Acosta (Audiaxis) com a Tresorera. La Junta es completa amb la incorporació d'un nou membre, Joan Siurana (Moore Stephens Addveris), com a Vocal. 

La renovada Junta Directiva seguirà amb gestió de l'Associació durant els propers dos anys.

L'Associació està configurada per destacades empreses del sector de l'auditoria que representen un 10 % de la facturació total del mercat espanyol i un 40 % de la facturació de les firmes mitjanes.

Grup20 lidera iniciatives de debat com el principal interlocutor de les firmes mitjanes amb els representants institucionals del sector de l'auditoria.

La renovada Junta Directiva vol seguir promovent l'exercici professional dels auditors i debatre sobre tots els aspectes relacionats amb l'auditoria, el seu paper en la societat i, en general sobretot el referent a la transparència de la informació financera i econòmica.

Inauguració “ABLANES”, el nou concessionari de la Selva i Maresme nord, i presentació del “SEAT ARONA”

Inauguració “ABLANES”, el nou concessionari de la Selva i Maresme nord, i presentació del “SEAT ARONA”

L’acte d’inauguració ha comptat amb l’assistència de Mikel Palomera, Director General de SEAT; de l'Alcaldessa de Blanes, Pepa Celaya; el President de Grup Lesseps, Jaume Roura Calls; i el Director General de Grup Lesseps, Jaume Roura Banús; juntament amb autoritats i personalitats de Blanes i localitats de la Selva i Maresme nord.

Blanes.- Ahir a la tarda va tenir lloc a Blanes la presentació i l'inici de la comercialització del model “SEAT Arona” amb motiu de la inauguració del nou concessionari exclusiu de SEAT que, amb el nom comercial d’ABlanes, donarà cobertura i servei integral de la marca a la Selva i Maresme nord i tot el seu entorn.

El llançament del nou “Arona” ha despertat una gran expectació amb la seva arribada al concessionari. Durant la seva presentació a Blanes, el Director General de Seat, Mikel Palomera, ha assegurat que “'a SEAT volem ser els líders absoluts en vendes a Espanya en automoció l'any 2018 i ja estem en el camí. Actualment estem a la segona posició a Europa i som la marca que més creix en l'àmbit europeu. A Catalunya SEAT aporta el 4% del PIB català i l'11% de les exportacions a tot el món".

L’acte d’inauguració ha comptat amb l’assistència de l'Alcaldessa de Blanes, Pepa Celaya; el President de Grup Lesseps, Jaume Roura Calls; i el Director General de Grup Lesseps, Jaume Roura Banús; juntament amb autoritats i personalitats de Blanes, la Selva i Maresme nord.

L'Alcaldessa de Blanes, Pepa Celaya, ha afirmat que “SEAT forma part de la nostra història familiar i personal” i ha agraït a SEAT l'obertura d'aquest concessionari a Blanes que "confirma el nostre gran potencial per a inversors". Per la seva part, el President de Grup Lesseps, Jaume Roura Calls, ha assenyalat que "Seat i Grup Lesseps venim a cobrir la mancança d'un concessionari a Blanes per donar servei de Seat a la zona".

ABlanes, el nou concessionari de la marca d'àmbit europeu SEAT a les comarques gironines, amplia les localitzacions del Grup Lesseps Motor, que disposa d'altres instal·lacions a Martorell, Barcelona, Badalona i Mataró.

 

El dissetè dinar – col·loqui “Àgora 22@Network bcn” presenta la “T-mobilitat, la nova targeta del transport públic a Catalunya”

El dissetè dinar – col·loqui “Àgora 22@Network bcn” presenta la  “T-mobilitat, la nova targeta del transport públic a Catalunya”

Aquesta iniciativa “permetrà fer més senzill el transport i situarà Barcelona a l'avantguarda en tecnologia intel·ligent pel transport urbà i interurbà”

L'Associació 22@Network bcn, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, ha celebrat, en el marc de l'Smart City Expo World Congress, el dissetè dinar-col·loqui del cicle de conferències Àgora 22@Network bcn, que té com a objectiu apropar les últimes innovacions tecnològiques al lideratge social i empresarial de la ciutat.

Aquest dinar-col·loqui ha tractat sobre la T-Mobilitat, la nova targeta del transport públic a Catalunya que molt aviat estarà operativa i incorporarà les últimes tecnologies per fer més senzill el viatge.

Isabel Olaya, Directora de la Divisió de Transport a Indra, una de les empreses membre del consorci guanyador del concurs per desenvolupar T-Mobilitat, ha presentat la conferència “T-Mobilitat: fer més senzill el transport” i ha analitzat aquest projecte que s'articula a través d'un contracte de col•laboració entre el sector públic i el sector privat i que “permetrà situar Barcelona a l'avantguarda en tecnologia intel•ligent pel transport urbà i interurbà i consolidar-se com una de les ciutats de referència en l'àmbit de les Smart Cities, estenent els seus avantatges a tot Catalunya”. Durant la seva intervenció ha explicat que actualment 4 de cada 10 usuaris del transport utilitzen mètodes de pagament sense efectiu i que un terç dels usuaris utilitza les aplicacions mòbils per obtenir informació sobre horaris i trànsit. 

Per la seva part, Òscar Playà, Director de T-Mobilitat ATM, durant la seva intervenció sobre “T-Mobilitat: Projecte de mobilitat. Sistema Intel·ligent de bitlletatge. Sistema d’Informació per a Catalunya” ha explicat que aquest nou projecte “reduirà els costos de manteniment, millorarà la seguretat i les pèrdues d’informació”. A més, ha explicat que “el sistema s’ha dissenyat d’acord a normes internacionals, tant en la gestió com en els sistemes tecnològics, per tal de suportar diferents models tarifaris, ser interoperable i escalable”. També permetrà “la coexistència de transport públic, aparcaments, peatges, bicicleta pública, etc.”

La benvinguda i presentació de l’acte ha estat a càrrec de Xavier Monzó, president de 22@Network bcn, qui ha destacat que “el 22@ és un model de transformació social i un districte obert a integrar iniciatives d’èxit com la T-Mobilitat”.

En finalitzar, ha tingut lloc el col·loqui dels ponents amb els assistents, que ha estat moderat per Enric Urreta, Vicepresident de l’Associació 22@Network bcn.

El 17è Àgora 22@Network bcn s’ha celebrat en el marc de l'Smart City Expo World Congress, l'esdeveniment líder mundial per a projectes per a ciutats intel·ligents que se celebra a Barcelona del 14 al 16 de novembre a Fira de Barcelona Gran Via.

ROBOTS PARA TODO: RETOS Y OPORTUNIDADES DE LA ROBÓTICA

ROBOTS PARA TODO:  RETOS Y OPORTUNIDADES DE LA ROBÓTICA

Almuerzo-Coloquio con Francesco Ferro, CEO de PAL ROBOTICS

El próximo jueves, día 1 de diciembre, en el hotel Meliá Sky Barcelona

La Asociación de Empresas e Instituciones 22@network bcn organiza el próximo jueves, día 1 de diciembre, la última Conferencia -Coloquio Agora22@Network bcn del año con la que concluye su tercer ciclo.

“Robots para todo: Retos y oportunidades de la robótica” es el título de la conferencia: La  robótica ha salido de las fábricas y se instala progresivamente en todos los ámbitos de la vida cotidiana. Se abre un amplio abanico  de posibilidades empresariales, de nuevos productos y servicios más allá de los orígenes puramente industriales.

¿Cuáles son las propuestas de la robótica en ámbitos como la salud, el retail, o el hogar? ¿Y  cuáles sus grandes retos?

De todo esto tratará en su presentación Francesco Ferro, CEO y fundador de Pal Robotics, emprendedor líder con más de 13 años de experiencia en investigación en robótica humanoide avanzada.

 PAL Robotics desarrolla robots para varios entornos: desde robots colaborativos para la llamada Industria 4.0, a robots para asistir a personas mayores o dependientes, pasando por humanoides dinamizadores de acontecimientos. 

AGENDA
Día: Jueves, 1 de diciembre de 2016
Hora: 13:30/16:00h.
Lugar: Hotel Meliá Sky Barcelona. Pere IV, 272/ Diagonal

PROGRAMA
13.30h. Recepción - Networking
14.00h. Bienvenida y presentación a cargo de Ramon Salabert, presidente de 22@Network
14.05h. Robots para todo. A cargo de Francesco Ferro, CEO de Pal Robotics 
14.45h. Almuerzo
15.30h. Coloquio, moderado por Rosa Alba Roig, Directora de Investigación  de Barcelona Televisión  BTV)
15.50h. Networking Café
16.00h. Fin del acto

Inscripción y confirmación de asistencia: Filloy Consultors
Tel. 93 419 19 86 / filloy@filloy.com

2 de 22