Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar
logo

CMT
- III Encuentro Internacional CMT

Prop de 500 persones acreditades en el III Encuentro Internacional de la CMT
La Comisión del Mercado de las Telecomunicaciones (CMT) ha celebrat la seva tercera edició del “Encuentro Internacional de la CMT”, una trobada internacional per debatre sobre les tendències, reptes i oportunitats del sector de les telecomunicacions i la seva regulació.
Sota el títol “Xarxes de telecomunicacions per a una nova era digital”, les jornades han abordat el debat de la neutralitat de la xarxa. També han tractat els diferents models d’inversions en infraestructures i el paper d’aquestes com a motor del desenvolupament econòmic. La trobada ha conclòs amb un col·loqui sobre la nova agenda digital europea i una taula rodona sobre les conseqüències que suposaria incloure la banda ampla en el servei universal.
La sessió inaugural ha estat presidida pel vicepresident de la Comissió Europea i Comissari de Competència, Joaquín Almunia, que ha comptat amb la participació d’acadèmics i experts del sector a Europa i EUA. Així mateix, han assistit directius de companyies de telecomunicacions com Telefónica, Vodafone, Orange, Yoigo, ONO, Jazztel, Juniper Networks, Cisco o Skype, entre d’altres

www.encuentrocmt.es

Què fem:
Secretaria Tècnica, creació i disseny de la pàgina web i organització logística del III Encuentro Internacional de la CMT que es va celebrar en la seu de l’entitat al novembre de 2010. Aquesta trobada internacional va reunir els principals representants del sector que van debatre sobre les tendències, reptes i oportunitats del sector de les telecomunicacions i la seva regulació.