Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar
logo

Biocat
- Fòrum Biocat 2011

Més de 400 representants del sector de la biotecnologia, la biomedicina i les tecnologies mèdiques assisteixen al Fòrum Biocat.
Biocat, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Barcelona, ha tornat a reunir a representants de totes les empreses i entitats del sector de la biotecnologia, la biomedicina i les tecnologies mèdiques de la BioRegió de Catalunya en el Fòrum Biocat que, un any més, el quart, ha fomentat la col·laboració conjunta envers la innovació.
La Casa Llotja de Mar de Barcelona ha estat l’escenari escollit on s’han donat cita més de 400 representants del sector empresarial i financer, així com investigadors, gestors de centres i instituts de recerca i representants d’universitats i hospitals, en una jornada que ha  comptat amb la presència dels màxims representants de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i el Patronat de Biocat.


Què fem: Gestió de la secretaria tècnica i coordinació logística del Fòrum Biocat 2011 que va reunir a la Casa Llotja de Mar més de 400 representants d’empreses i institucions del sector de la biotecnologia, la biomedicina i les tecnologies mèdiques de la BioRegió de Catalunya.