Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | GRUP 20

blog

Sala de premsa
Client: GRUP 20

La campanya d'expansió de Grup20 es reforça amb la incorporació de dues noves firmes: Forward Economics i Oliver Camps

L'Associació, que agrupa a les vint principals firmes mitjanes d'auditoria, preveu incorporar nous membres durant el 2011


A partir de seva constitució com a Associació el passat 2010, el Fòrum de Reflexió, Debat i Opinió d'Auditoria Grup20 ha iniciat una campanya d'expansió per aquest 2011, després de la incorporació de dues noves firmes, Forward Economics i Oliver Camps.

L'associació de les firmes mitjanes d'auditoria, Grup20, ha decidit ampliar els seus horitzons amb la incorporació de nous membres interessats a participar en el Grup amb l'objectiu d'aconseguir una millora constant de l'exercici professional de l'auditor.

Grup20 està format actualment per vint mitjanes firmes del sector de l'auditoria, que representen el deu per cent de la facturació total del mercat espanyol i un quaranta per cent de la facturació de les firmes mitjanes.

El pla d'actuació d'aquest 2011 de Grup20 també contempla la celebració mensual dels “Esmorzars de Reflexió, Debat i Opinió d'Auditoria de Grup20”, l’objectiu dels quals és obrir el debat amb diferents personalitats del sector econòmic i financer per aconseguir un apropament a la realitat de l'empresari i a les seves necessitats mitjançant una informació rellevant i transparent.

Francesc Homs, President Executiu de Roca Junyent Consultoria d'empreses i ex conseller d'Economia i Finances de Generalitat de Catalunya, va ser l'encarregat d'inaugurar, el passat mes de gener, aquestes sessions amb una valoració i anàlisi de l'actual situació de la crisi i la seva repercussió en el futur de l'economia catalana i espanyola i, en particular, en el sector de l'auditoria.

Francesc Homs inaugura els “esmorzars de reflexió, debat i opinió d'auditoria de Grup20”

Francesc Homs inaugura els  “esmorzars de reflexió, debat i opinió d'auditoria de Grup20”

El President Executiu de Roca Junyent Consultoria d'Empreses i ex conseller d'Economia de la Generalitat ha assistit al primer esmorzar de 2011 de l'associació de les firmes mitjanes d'auditoria


Francesc Homs, President Executiu de Roca Junyent Consultoria d'Empreses i exconseller d'Economia i Finances de Generalitat de Catalunya (2001-2003), ha inaugurat els “Esmorzars de Reflexió, Debat i Opinió d'Auditoria”, que organitza mensualment Grup20, l'associació que agrupa a les vint principals firmes mitjanes d'auditoria d'Espanya.


Durant la trobada, Homs ha fet una valoració positiva sobre el paper de Grup20 com a principal interlocutor de les firmes mitjanes i ha destacat el valor de l'associació de conèixer en profunditat els fonaments de l'auditoria per a poder repercutir en els òrgans legislatius de la professió.


També ha remarcat la importància de la pertinència a grups internacionals de les firmes d'auditoria degut al creixent procés de globalització dels mercats. Sobre aquesta valoració, els membres de Grup20 han destacat que les seves firmes estan obtenint, cada vegada més, una major representació dins de les principals xarxes mundials d'auditoria per així oferir uns millors serveis als seus clients.


Francesc Homs també ha valorat l'actual situació de la crisi i la seva repercussió en el futur de l'economia catalana i espanyola i, en particular, en el sector de l'auditoria, i ha apuntat com a claus per a la recuperació: la concentració empresarial, la internacionalització de les empreses i una aposta per la innovació i les noves tecnologies. 


L'objectiu dels “Esmorzars de Reflexió, Debat i Opinió d'Auditoria de Grup20” és obrir el debat amb diferents personalitats del sector econòmic i financer per tal d’aconseguir una millora constant de l'exercici professional de l'auditor i un apropament a la realitat de l'empresari i a les seves necessitats.


El Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya i Grup20 col·laboren davant els nous reptes de la professió auditora

Daniel Faura valora positivament els 15 anys d’activitat del Grup20 com a principal representant de les firmes mitjanes d’auditoria

Barcelona, 28 de Juny de 2010.- El Plenari de Grup20- Associació de Reflexió, Debat i Opinió d'Auditoria, format per divuit firmes mitjanes d'auditoria, s'ha reunit amb el President del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, Daniel Faura, i amb el Director General de la mateixa organització, Xavier Cardona, per tractar sobre els nous reptes que ha d'afrontar la professió auditora.

En el transcurs de la reunió, Daniel Faura ha valorat molt positivament “el posicionament de Grup20 com representant de les firmes mitjanes d'auditoria” i ha destacat “la importància de la seva activitat durant els quinze anys de la seva trajectòria”.

Durant la trobada s'ha debatut sobre l'impacte de la nova Llei d'Auditoria i com aquesta afectarà a les firmes denomines mitjanes, que són les que, en la seva major part, integren el Grup20. A més s'han valorat els criteris dels nous Controls de Qualitat i la seva repercussió en les firmes mitjanes.

Aquest contacte entre Grup20 i el nou President del Col·legi suposa un pas més entre les dues organitzacions per a seguir col·laborant en el futur en objectius comuns per a millorar l'exercici de l'auditoria i defensar el desenvolupament professional de les firmes mitjanes.

Les firmes mitjanes d'auditoria constitueixen una associació per promoure la transparència econòmica i financera en la professió

L'associació està integrada per les divuit firmes del Grup20, durant 15 anys, Fòrum de Reflexió, Debat i Opinió d'Auditoria

Barcelona, 31 de Maig de 2010.- Les divuit firmes de Grup20- Fòrum de Reflexió, Debat i Opinió d'Auditoria, coincidint amb la celebració del seu quinzè aniversari, s'han constituït en Associació amb l'objectiu de seguir promovent l'exercici professional dels auditors i debatre sobre tots els aspectes relacionats amb l'auditoria, el seu paper en la societat i, en general sobre tot allò referent a la transparència de la informació financera i econòmica.

La Junta Directiva de la nova Associació Grup20 ha quedat constituïda per Mercè Martí com a Presidenta, Pere Ruiz com a Vicepresident, Víctor Alió com a Secretari i Josep Suades com a Tresorer.

El nomenament de la nova Junta Directiva s'ha produït durant l'Assemblea General celebrada en motiu de la constitució formal del Grup com a Associació, en la qual han participat els representants de les divuit firmes d'auditoria que conformen Grup20.

L'Associació està configurada per destacades empreses del sector de l'auditoria que representen un 10 % de la facturació total del mercat espanyol i un 40 % de la facturació de les firmes mitjanes.

La nova Associació Grup20 liderarà els futurs projectes com a principal interlocutor de les firmes mitjanes amb els representants institucionals del sector de l'auditoria.



Les firmes d'auditoria Forward Economics i Oliver Camps s'incorporen a Grup20, Fòrum de reflexió, debat i opinió d'auditoria.

Les firmes d'auditoria Forward Economics i Oliver Camps s'incorporen a Grup20, Fòrum de reflexió, debat i opinió d'auditoria.

L'Associació està configurada per vint destacades empreses del sector de l'auditoria que representen un 40 % 
de la facturació de les firmes mitjanes

Barcelona, 13 de Desembre de 2010.- El Plenari de Grup20, Fòrum de Reflexió, Debat i Opinió d'Auditoria ha aprovat per unanimitat la incorporació de dos nous membres, Forward Economics i Oliver Camps, especialitzats en l'auditoria d'Entitats sense Ànim de Lucre i en l'auditoria del sector públic, respectivament. 

Forward Economics i Oliver Camps han decidit unir-se al Grup20 per participar amb els objectius de l'associació, dirigits a una millora constant de l'exercici professional de l'auditor i a un acostament a la realitat de l'empresari i a les seves necessitats mitjançant una informació rellevant i transparent.

Grup20 està format actualment per vint firmes mitjanes del sector de l'auditoria, que representen el deu per cent de la facturació total del mercat espanyol i un quaranta per cent de la facturació de les firmes mitjanes.

OLIVER CAMPS és una firma d'auditoria i consultoria amb 30 anys d'experiència en els diferents vessants del control de la gestió econòmica i financera d'empreses i entitats públiques i privades.

FORWARD ECONOMICS és una firma d'àmbit estatal, fundada el 1991 i dedicada exclusivament a l'auditoria, ja sigui de Comptes Anuals, com de Justificació de Subvencions. També compta amb un àrea d'activitat centrada en la realització de dictàmens pericials.

3 de 4