Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Cinesa

blog

Sala de premsa
Client: Cinesa

Cinesa, del grupo Odeon – UCI Cinemas, amplia la seva xarxa de cinemes amb l’adquisició de cinc complexes de UGC Cine Cité a Espanya

El Grup Odeon-UCI-Cinesa amplia la seva xarxa de cinemes amb l’adquisició de cinc complexes de l’empresa UGC Ciné Cité a Espanya.


Aquesta operació afegeix 92 pantalles a les 402 que Cinesa, amb seu a Barcelona, ja gestiona. D’aquesta manera, la companyia passarà a controlar quasi 500 pantalles i suma més de 110.000 butaques, consolidant el seu lideratge en el sector de l’exhibició cinematogràfica a Espanya, amb  un volum de 20 milions d’espectadors.


Amb la integració dels cinemes d’UGC Cine Cité al circuit Cinesa, a Espanya, els clients d’aquests complexes podran beneficiar-se dels avantatges que la companyia ofereix també en tot el seu territori: sessions numerades, accés al programa de fidelització (Cinesacard, a Espanya) i compra d’entrades a través d’Internet, telèfon i caixers automàtics.


“L’adquisició del circuit UGC Cine Cité a Espanya confirma el creixement del Grup i la seva posició de líder al mercat”, ha declarat Rupert Gavin, CEO del Grup ODEON - UCI Cinemas. “La compra ens permet reforçar particularment la nostra presència en la capital espanyola, Madrid”.


El Grup Odeon – UCI Cinemas és la cadena d’exhibició cinematogràfica més gran d’Europa. Després de l’acord i la compra de quatre complexes UGC Cine Cité a Itàlia, el grup augmenta la seva presència a 215 cinemes i 2.039 pantalles.


Els cinemes adquirits a Espanya són:

Méndez Álvaro (Madrid), Getafe (Madrid), Manoteras (Madrid), Los Barrios (Algeciras, Cadis) i Valladolid (Zaratán, Valladolid).

Cinesa, del grup Odeon – UCI Cinemas, amplia de nou la seva xarxa de cinemes amb l’adquisició de dos complexes del Circuit Coliseo en el País Basc

Cinesa, del grup Odeon – UCI Cinemas, amplia de nou la seva xarxa de cinemes amb l’adquisició de dos complexes del Circuit Coliseo en el País Basc

CINESA, del Grup Odeon-UCI-, amplia la seva xarxa de cinemes amb l’adquisició de dos complexes de l’empresa Coliseo, el Max Oci de Barakaldo i Zubiarte a Bilbao.


Aquesta operació afegeix 23 pantalles a les 494 que Cinesa, amb seu a Barcelona, ja gestiona. D’aquesta manera, la companyia passarà a controlar un total de 517 pantalles a Espanya i suma més de 115.000 butaques, consolidant el seu lideratge al sector de l’exhibició cinematogràfica a Espanya, amb un volum de 20 milions d’espectadors.


Amb la integració d’aquests dos cinemes els clients d’aquests complexes podran beneficiar-se dels avantatges que la companyia ofereix també en tots els seus territoris: sessions numerades, accés al programa de fidelització (Cinesacard, a Espanya) i compra d’entrades a través d’Internet, telèfon i caixers automàtics.


Cinesa pertany al Grup Odeon – UCI Cinemas, que és la cadena d’exhibició cinematogràfica més gran d’Europa. Amb l’acord el grup augmenta la seva presència a 217 cinemes i 2.062 pantalles.


Els cinemes adquirits a Espanya són:

Coliseo Zubiarte (Bilbao) i Coliseo Max Ocio (Barakaldo) .

Recentment Cinesa ha adquirit cinc complexes d’UGC Cine Cité a Espanya, fet que confirma l’estat de bona salut de Cinesa, així com la seva aposta pel cinema.


Cinesa projecta el concert únic i històric dels grups Metallica, Slayer, Megadeth i Àntrax, a Sofia (Bulgària)

Les bandes tocaran per primera vegada juntes en un únic escenari

Barcelona, 31 de Maig de 2010 - CINESA projectarà dimarts que ve dia 22 de Juny en directe als seus principals cinemes d'Espanya el concert que realitzaran les quatre grans bandes de heavy metal. Àntrax, Megadeth, Slayer i Metallica oferiran gairebé quatre hores d'actuacions en viu a l'escenari del Festival Sonisphere, a Sofia (Bulgària), que es podrà seguir únicament a través de les sales de cinemes.

“Qui hagués pensat, més de 25 anys després de la seva creació, que les quatre grans bandes del metal no només toquessin encara, sent molt més populars que mai, sinó que a més ho fessin juntes per primera vegada?”, ha comentat el component del grup Metallica, Lars Ulrich, sobre aquest anunci històric.

Per la seva banda, el líder de Ecos Megadeth, Dave Mustaine, ha afirmat que “aquesta és una oportunitat única en la vida per als fans del Heavy Metal per veure de nou juntes en un mateix escenari a les quatre grans bandes en la història d'Amèrica”.

Els cinemes de CINESA on es podrà seguir aquest concert són: Barcelona: Cinesa Diagonal, Cinesa Maquinista, Cinesa Heron City i Diagonal Mar, Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat), Cinesa Parc Valles (Terrassa), Cinesa Mataró (Mataró) i Barnasud (Gavà); a Madrid: Cinesa La Gavia, Cinesa Príncipe Pío, Cinesa Proyecciones, Cinesa Las Rozas (Las Rozas) i Cinesa La Moraleja (Alcobendas); a Sevilla, Cinesa Plaza de Armas; a Málaga, Cinesa La Cañada (Marbella); a Vizcaya, Cinesa Artea (Leioa); a Saragossa, Cinesa Gran Casa i Cinesa Augusta; a València, Cinesa Bonaire (Aldaia); a Palma de Mallorca, Cinesa Festival Park (Marratxi); a Santander, Cinesa Bahía Santander; a Oviedo, Cinesa Principe Pio; i a Santiago de Compostela, Cinesa Área Central.

Concert únic mundial
Els gegants del metal mai abans havien compartit el mateix escenari, malgrat l'enorme demanda. La repercussió d'aquest esdeveniment històric, que tindrà lloc a Sofia (Bulgària), es veurà amplificada per una transmissió simultània al cinema mundial.

Acord Odeon & UCI Cinemas amb the Walt Disney Company

Odeon anuncia l'estrena d’ “Alicia al País de les Meravelles” el 5 març

El grup Odeon & UCI Cinemas anuncia que després de les negociacions amb The Walt Disney Company LTD s'ha arribat a un acord a llarg termini que afecta a tots els aspectes de la relació comercial d'ambdues companyies.

Odeon es complau a anunciar que projectarà “Alicia al País de les Meravelles”, que s'estrena el 5 de març als seus cinemes del Regne Unit, Irlanda, Itàlia, Alemanya, Portugal i Àustria.

Com a resultat d'aquest acord, Odeon confirma que continuarà amb els seus plans de dur a terme importants inversions en nous cinemes, en tecnologia digital 3D i en altres apassionants innovacions amb l'objectiu de proporcionar als seus clients una major experiència d'oci.

El primer mundial en 3D, als cinemes

Yelmo cinemes, Cinesa i Kinépolis projectaran en directe i en 3D tots els partits d'Espanya i els partits més interessants a partir de vuitens de final.

La copa del món de Sud-àfrica es realitzarà per primera vegada en la història en 3D.

El mundial, que se celebra des del proper 11 de juny, s'oferirà en aquest nou format per primera vegada a Espanya, a través de les pantalles de Cinesa, Kinépolis i Yelmo cinemes.

L'oferta de retransmissions es completa amb l'emissió de tots els partits de “la roja” també en 2D, en alta definició i pantalla gegant.

9 de Juny de 2010,- L'emissió de partits en 3D començarà amb la projecció del partit inaugural i dels partits que Espanya disputarà contra Suïssa (16 de juny a les 16:00) i Hondures (21 de juny a les 20:30). Així mateix es projectaran en 3D, als cinemes, els partits més interessants després de la fase de grups fins a la final del proper 11 de juliol.
Els partits tant en 3D, com en 2D es podran seguir a les sales de cinema de Kinépolis, Yelmo Cinemes, i Cinesa a Madrid, Barcelona, Alacant, Astúries, País Basc, València, Galícia, La Rioja, Extremadura, Balears, Màlaga, Almeria, Cantàbria, Cadis, Sevilla, Granada, Saragossa i Albacete.

Per a més informació de cinemes, horaris, preus i disponibilitats, consultar la pàgina web dels exhibidors:

www.kinepolis.com

www.cinesa.es

www.yelmocines.es

1 de 2