Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Kreston Iberaudit

blog

Sala de premsa
Client: Kreston Iberaudit

Iberaudit Màlaga s'incorpora al PCAOB, organisme supervisor d'auditoria a Estats Units

L'oficina d’Iberaudit a Màlaga és la primera auditora d'Andalusia 
en registrar-se en la corporació nord-americana 

Amb aquesta nova incorporació, Iberaudit ja compta amb dues oficines registrades al PCAOB: Catalunya i Màlaga

Barcelona, 16 de Febrer de 2010.- El Public Company Accounting Oversight Board (PCAOB), amb seus a Washington i Nova York, ha acceptat la sol·licitud de registre d’Iberaudit Màlaga, amb el que l'oficina es converteix en la primera auditora d'Andalusia en registrar-se en la corporació nord-americana.


El PCAOB és una corporació privada sense ànim de lucre que té com a finalitat supervisar la labor dels auditors d'empreses d'Estats Units, protegir l'interès dels inversors i promoure l'emissió d'informes d'auditoria independents.


El PCAOB està dirigit a empreses pertanyents a la Comissió del Mercat de Valors d'Estats Units (SEC) i a totes aquelles amb les quals tinguin algun tipus de relació econòmica.

Actualment, el PCAOB compta amb 2409 firmes registrades, de les quals només setze es troben a Espanya i totes elles a Madrid o Barcelona.


La incorporació d’Iberaudit al PCAOB suposa un repte més de la firma dins del seu pla d'expansió internacional, que ja es va iniciar el passat curs amb la incorporació a la xarxa mundial d’auditoria Kreston International.


La firma professional d'auditoria compta també amb el registre al Public Company Accounting Oversight Board de l'oficina d’Iberaudit Catalunya.

Iberaudit Auditores nomena a Alfonso Pérez Pretel President de la firma

Francisco Aguilar, soci d’Iberaudit Màlaga, i Mercè Martí, sòcia d’Iberaudit Barcelona, seran els nous Vicepresidents Executius


Barcelona, 4 de Febrer de 2010.- Iberaudit Auditors, amb presència a Espanya, Portugal i Andorra, ha nomenat a Alfonso Pérez Pretel, soci de Iberaudit València, president de la firma en el transcurs de l'última Junta de Socis d’Iberaudit celebrada a Madrid aquest mes de Febrer.


En la mateixa Junta també s'han votat per unanimitat als nous Vicepresidents Executius: Francisco Aguilar, soci d’Iberaudit Màlaga, i Mercè Martí, sòcia d’Iberaudit Catalunya i Andorra, també membres del Consell d'Administració.

IBERAUDIT AUDITORS
Iberaudit Auditores és una firma integrada per un grup de 400 professionals distribuït per tot el territori nacional a través de les seves 12 oficines i 3 delegacions localitzades a Madrid, València, Catalunya, Aragó, Balears, Astúries, Còrdova, Sevilla, Màlaga, Galícia i Canàries; i a nivell internacional a Lisboa i Andorra.
La firma ocupa actualment el lloc 14 en el rànquing de companyies auditores d'Espanya.

Iberaudit és membre de la xarxa mundial d'auditoria Kreston
Kreston International és una associació mundial, situada en el lloc número tretze del ránking mundial de grups d'auditoria, que es dedica a la comptabilitat i a l'auditoria. Kreston ofereix serveis en 94 països i compta amb més de 740 oficines i 20.234 professionals.

La Firma Iberaudit Auditores s'incorpora al Public Company Accounting Oversight Board (PCAOB)

El PCAOB autoritza i supervisa l'actuació dels auditors amb
les empreses nord-americanes



Barcelona, 2 de Desembre de 2009.- El Public Company Accounting Oversight Board (PCAOB), amb seus a Washington i Nova York, ha acceptat la sol·licitud de registre de la firma espanyola Iberaudit Auditores, a través de la seva oficina de Barcelona.


El PCAOB és una corporació privada sense ànim de lucre que té com a finalitat supervisar la labor dels auditors d'empreses d'Estats Units, protegir l'interès dels inversors i promoure l'emissió d'informes d'auditoria independents.


El PCAOB està dirigit a empreses pertanyents a la Comissió del Mercat de Valors d'Estats Units (SEC) i a totes aquelles amb les quals tinguin algun tipus de relació econòmica.

Actualment, el PCAOB compta amb 2096 signatures registrades, de les quals només quinze es troben a Espanya.

La incorporació d’Iberaudit al PCAOB suposa un repte més de la firma dins del seu pla d'expansió internacional, que ja es va iniciar el passat curs amb la incorporació a la xarxa mundial d’auditoria Kreston International.

En el mateix procés d'incorporació al PCAOB es troben també les oficines d’Iberaudit de València, Màlaga, Balears, Sevilla, Madrid, Extremadura, Astúries i Canàries.

Gesnor Auditores s'incopora a Iberaudit com a nou soci al País Basc

Amb la incorporació d'aquesta nova oficina a Bilbao,
l'auditora eleva a tretze el nombre d'oficines a Espanya, Portugal i Andorra


Barcelona, 27 d'Abril de 2010.- El despatx Gesnor Auditores, amb seu a Bilbao, s'ha incorporat a la firma auditora nacional Iberaudit com a nou membre al País Basc. Amb la integració d'aquesta nova oficina, que dirigeix Juan Luis Gomeza, Iberaudit Auditores amplia la seva xarxa d'oficines, que eleva a tretze a Espanya, Portugal i Andorra.


Aquesta incorporació respon al pla d'expansió geogràfica i empresarial que duu a terme la firma, que actualment ocupa el lloc catorze en el rànquing de companyies auditores d'Espanya.


Iberaudit preveu mantenir el seu creixement durant el 2010 amb una major presència territorial i està en procés de negociació per a la incorporació de nous socis en les comunitats autònomes de Castella i Lleó, La Rioja i Extremadura.

Segons ha destacat el President de la firma, Alfonso Pérez Pretel, l'objectiu d'aquest pla d'expansió és “ampliar els serveis d’Iberaudit i consolidar-nos com a grup auditor espanyol, amb oficines tant a Espanya com a Portugal i Andorra, i membre de la xarxa mundial d'auditoria Kreston International”.


Iberaudit Auditores
Iberaudit Auditores és una firma integrada per un grup de 400 professionals distribuït per tot el territori nacional a través de les seves tretze oficines i tres delegacions localitzades a Madrid, València, Catalunya, Còrdova, Aragó, Balears, Astúries, Sevilla, Màlaga, Galícia, Canàries i el País Basc; i a nivell internacional, a Lisboa i Andorra.


Juan Luis Gomeza Eleizalde, nou soci d’ Iberaudit a Bilbao
Juan Luis Gomeza és Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Deusto i Auditor Censor Jurat de Comptes membre del Registre Oficial d'Auditors de Comptes.

Gomeza és membre de l'Institut de Censors Jurats de Comptes d'Espanya, del Col·legi Basc d'Economistes i de l'Associació Espanyola de Comptabilitat.

Iberaudit Auditores estableix un pont professional amb Kreston Àsia-Pacífic

El President d’Iberaudit Auditores, Alfonso Pérez Pretel, 
s'entrevista amb els socis de Kreston Hong Kong

Alfonso Pérez Pretel, President i membre del Consell d'Administració d’ Iberaudit Auditores, ha visitat als representants de Kreston International a Hong Kong i al responsable de la Secretaria Regional de Kreston per a Àsia-Pacífic.


Juntament amb els socis de Kreston International a Hong Kong, de la firma Chan&Chan, Alfonso Pérez Pretel ha pogut fer un balanç sobre les experiències d’Iberaudit després del seu primer any com a representant a Espanya i Portugal de la xarxa mundial d'auditoria Kreston International.


La visita de la seu de Kreston a Hong Kong per part d’Iberaudit s'emmarca dins de les entrevistes periòdiques dels representants d’Iberaudit amb els diferents membres de Kreston a tot el món.

La unió d’Iberaudit amb Kreston Internacional respon al clima econòmic actual, on els negocis funcionen cada vegada més per una escala global gràcies a un ràpid desenvolupament dels mercats, unes millors comunicacions i una major mobilitat internacional. 



El President d’Iberaudit i director de l'oficina d’Iberaudit a València, Alfonso Pérez Pretel ha manifestat que “l'associació d’Iberaudit amb Kreston International li permet a la firma espanyola estendre el seu àmbit de treball a pràcticament tothom.”



Kreston Internacional és una associació mundial fundada el 1971 dedicada a la comptabilitat i a l'auditoria, que ofereix serveis en 94 països amb 700 oficines i 20.000 professionals.

3 de 4